Cine cu cine se ceartă ca zodii? Care sunt CELE TREI ZODII cu care te poţi CERTA CEL MAI MULT, în funcţie de zodia ta!

Una din cele mai pretioase informatii pe care le obtii din astrologie si cunoasterea caracteristicilor zodiilor este cu cine esti cel mai compatibil ca zodie si cu care zodii exista o tendinta naturala spre conflicte, contraziceri, neintelegeri care pot degenera in certuri serioase si pot distruge relatiile. De la compatibilitatea romantica si intimitate la incredere, comunicare si multe alte aspecte importante in relatii, a sti care iti sunt punctele forte si slabe ale zodiei te ajute sa stii cum ai tendinta sa interactionezi cu cei din jur.
Alina Costache
08 mai 2019, 20:16
Cine cu cine se ceartă ca zodii? Care sunt CELE TREI ZODII cu care te poţi CERTA CEL MAI MULT, în funcţie de zodia ta!

Cu care o faci cel mai usor si cu cine ai dificultati, ca zodii ?

Modul in care gestionezi conflictele este o abilitate importanta pe care trebuie sa o ai, insa poate sa fie foarte dificil sa o dezvolti cand nici macar nu intelegi cum gandeste si de ce reactioneaza un om intr-un anumit fel la o anumita situatie dintre voi. Daca iti poti da seama de ce ai tendinta sa te tot certi cu acel coleg de munca sau daca intelegi de ce sora sau frate reactioneaza intr-un anumit fel cand tu spui ceva, iti va fi mai usor sa comunici cu aceste persoane. Sau macar iti poti da seama mai usor unde ai gresit tu, ca sa faci tot ce poti sa indrepti relatia !

In functie de zodia ta, iata care sunt primele trei zodii cu care in mod natural poti avea conflicte ivite si din nimic. Stiind aceste informatii, poti gasi cele mai bune moduri de a interactiona cu oamenii din aceste zodii ca sa eviti certurile neplacute pentru ambele parti.

BERBEC

Daca esti Berbec, sa stii ca te poti certa des cu un Taur care este la fel de incapatanat ca tine. Nu doar faptul ca esti incapatanat iti creaza sanse de conflict, dar Berbecul este semn de foc si poti fi usor in animozitati si dificultati de comunicare cu Pestii cei sensibili si aposi pe care ii poti spulbera cu flacara ta. Tot dificil iti poate fi sa ai de-a face cu colegii tai de zodie Berbecii, pentru ca ambii sunteti la fel de competitivi si determinati. Fie ca relatia este romantica sau platonica, tot este greu sa o scoti la capat cand ai de-a face cu cineva aproape identic ca tine care iti reflecta absolut toate aspectele.

TAUR

Daca esti nascut in zodia Taurului inseamna ca esti semn de pamant, ceea ce poate face dificila comunicarea cu Gemenii, semn de aer. Tu esti practic si cu picioarele pe pamant in timp ce ei sunt teribil de visatori si desigur enervanti pentru tine ca sunt asa. Din nou, cei nascuti in Berbec si Taurii se pot ciocni des pentru ca sunteti ambii incapatanati ceea ce inseamna ca va puteti impunge cu coarnele des. In plus, tu esti de foarte mare baza si nu prea suporti multe schimbari, deci poti avea dificultati sa ai de-a face cu Varsatorul cel liberal la gandire care nu suporta limitarile sau plictiseala.

GEMENI

Tu esti foarte deschis la cap si urasti rutinele, deci cu cine poti sa ai dificultate de relationare ? Desigur cu practica si metodica Fecioara ce venereaza stabilitatea si ordinea. In plus, cei nascuti in Gemei pot sa se certe destul de des tot cu Gemenii pentru ca este prea multa asemanare intre cei doi si prea mult din aceleasi caracteristici in cadrul unei relatii. Cand Gemenii sunt afectuosi si curiosi, un Capricorn tinde sa fie mult mai distant, deci relatia dintre ei poate duce usor la certuri ; dealtfel sunt dese conflictele intre aceste zodii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Țara care nici nu vrea să audă de animalele din România. A interzis total importul
Capital.ro
Mașinile au primit interzis. Măsura intră în vigoare de astăzi, 5 August, de la ora 23:00
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
AVERTISMENT pentru toți românii cu bani pe card. NU MAI FACEȚI ASTA!
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Protest la Târgșor. Elena Udrea s-a dezlănțuit
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Simona Halep, devastată după ce a primit vestea cutremurătoare: 'Dumnezeu să-l odihnească în pace!'
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Legea nedorită de nimeni: Să nu ne ducem în altă zonă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Noi reguli în producția alimentară: Comisia Europeană interzice aromele artificiale de fum
MediaFlux
SUMA DUPĂ RECALCULARE! Poștașii aduc FLUTURAȘII de PENSIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!