Cine e Ana Porgras, de la Survivor All Stars. Cu ce se ocupă acum, după ce, cu ani în urmă, era una dintre gimnastele de succes ale României

Ana Porgras, fostă campioană mondială la gimnastică, a fost din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. Bruneta a pregătită acum să revină în Dominicană, dar de această dată la Survivor All Stars.
Filip Stan
04 ian. 2024, 22:11
Cine e Ana Porgras, de la Survivor All Stars. Cu ce se ocupă acum, după ce, cu ani în urmă, era una dintre gimnastele de succes ale României

Ana Porgras a arătat, în competiția cealaltă, că se descurcă cu orice provocare, oricât ar fi de grea. Mulți se întreabă cu ce se ocupă ea acum, după ce a renunțat la cariera ei în gimnastică.

A fost una dintre gimnastele de succes ale României și are în palmares o mulțime de premii. În urmă cu mai mulți ani, a decis să renunțe la gimnastică și s-a reprofilat. Acum, lucrează în cu totul și cu totul alt domeniu.

Citește și Mirela Vaida, rețeta de supă de pui cu tăieței de casă. E preferata copiilor ei. „Vitamine, culoare și un gust foarte bun”

Pasiunea pentru sport și-a descoperit-o încă de când era mică, iar părinții au făcut eforturi uriașe pentru a o susține să rămână pe drumul pe care și l-a ales și să facă performanță.

În 2010 a luat medalia de aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică. În plus, a câștigat o medalie de bronz la ediția din 2009, la paralele inegale, iar la Campionatele Europene de la Birmingham 2010 a luat medalia de bronz cu echipa.

După ce a renunțat la sport, a traversat o perioadă grea și a avut nevoie de un timp să se reorienteze. Fosta gimnastă este acum manichiuristă în Brașov. Face această meserie cu multă plăcere fiindcă meseria ei o relaxează și o liniștește.

Citește și Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au petrecut Revelionul într-o destinație exotică. Au făcut peste 24 de ore până în locația de poveste

„Ca sportivă, aveam în jur de 41-42 de kilograme, dar ajunsesem pe la vreo 58 la scurt timp după ce am spus adio gimnasticii. Nici nu mai aveam curaj să mă urc pe cântar. Acum am 57 de kilograme, așezate însă altfel pe trup și mă simt foarte OK.

Eram complet derutată, parcă veneam de pe altă planetă. Nu știam încotro să apuc, fiindcă nu mă pricepeam la absolut nimic în afară de gimnastică, de care nu voiam să mai aud, măcar o perioadă. Trăiam un sentiment de inutilitate. Mă tot întrebam ce să fac cu viața mea și așa am ajuns să mă îndrept spre cosmetică, fiindcă e un domeniu care m-a atras dintotdeauna.

Fac tot ce ține de unghiuțue: cu gel, semipermante. Exclusiv pentru femei. E o pasiune! Ideea e că nu o fac pentru bani în mod special! Este o activitate care mă calmează, mă liniștește. După ce m-am retras, am fost o perioadă în Brașov. Sora mea era deja acolo și veneam în vizită tot timpul. M-am îndrăgostit de orașul asta. Mi se pare cel mai frumos oraș din România”, spunea Ana Porgras, în urmă cu ceva timp.

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Animalul foarte cunoscut care a început să dispară treptat din Europa. Toți românii l-au văzut măcar o dată în viață
Capital.ro
Este ilegal pentru românii cu telefoane mobile. Toată lumea trebuie să anunțe
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Lege pentru românii care locuiesc la bloc! Este obligatoriu!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Ce urmează în România, după fenomenele extreme. Nici meteorologilor nu le vine să creadă
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în accidentul din Suceava 😢
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
România se pregătește să scrie istorie în fața naționalei Țărilor de Jos. La ce oră se dispută partida „Generației de Suflet” din optimile EURO 2024
Capital.ro
Devine obligatoriu în România. Sancțiunile se aplică de la 1 septembrie 2024
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Pisică chinuită de trei tineri la Reșița: Poliția intervine după imagini șocante
MediaFlux
Incidente grave la EURO 2024. UEFA a deschia o anchetă disciplinară
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?