Cine e diva sexy care a apărut lângă Hagi, după ce a luat campionatul. Toate televiziunile au fost cu camerele pe ea

O mare de oameni a sărbătorit, luni seară, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, alături de echipa Farul câştigarea trofeului Superligii. Hagi a fost în centzrul atenţiei şi în faţa obiectivelor de filmat/fotografiat.
Mircea Filipescu
24 mai 2023, 12:18
Cine e diva sexy care a apărut lângă Hagi, după ce a luat campionatul. Toate televiziunile au fost cu camerele pe ea

Echipa lui Gheorghe Hagi a traversat cu un autocar descoeprit oraşul de la stadionul Farul până la Piaţa Ovidiu, pe traseul strada Soveja, bulevardul Mamaia, Capitol, bulevardul Tomis. Spectacolul prezentării trofeului de către jucători fanilor constănţeni s-a încheiat cu un foc de artificii. Mulţimea care s-a strâns ca să sărbătorească titlul câştigat urmăreşte acum un concert 3 Sud Est.

Fanilor le-a fost prezentat rând pe rând staful, iar apoi fiecare jucător în parte. Toţi au fost întâmpinaţi cu urale de mulţime. „Hagi, Hagi!”, a scandat publicul în momentul în care a fost prezentat Gheorghe Hagi.

Tudor Chirilă, fiul regratatului Ioan Chirilă, îl felicită pe Hagi într-o postare devenită virală: ”A luptat pentru fotbal. Respect!”

Farul a învins FCSB și a cucerit titlul de campioană, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Andreea Bododel, cunoscută ca ”Ivana Knoll de România” a luat parte la sărbătoarea titlului câştigat de Gică Hagi.

Farul Constanța a devenit campioana României la fotbal după ce a învins echipa FCSB cu scorul de 3-2 (1-2) într-un meci desfășurat duminică seara la Ovidiu, în etapa a noua, penultima etapă a fazei play-off a Superligii. Farul, care câștigă al doilea titlu național din istorie, după cel obținut de FC Viitorul în 2017, a reușit o revenire spectaculoasă în această adevărată finală a campionatului, după ce a fost condusă cu 2-0. Emoțiile au atins cote uriașe duminică seară și în tribune.

Andreea Bododel, cea mai înfocată suporteriță a constănțenilor, a fost surprinsă extrem de emoționată de camerele de filmat. Superba prezentatoare TV a pătruns pe teren imediat după victoria obținută împotriva echipei FCSB, cu scorul de 3-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

În plus, înainte de meciul dintre Farul și FCSB, fosta soție a lui Tibi Bălan a purtat un tricou cu numele jucătorului care a marcat golul decisiv pentru obținerea titlului, Louis Munteanu.

Andreea Bododel a distribuit mai multe fotografii pe rețelele sociale în care apare atât pe teren, cât și alături de Gică Hagi și trofeul Ligii 1, pentru a marca acest moment deosebit.

Andreea Bododel și Tibi Bălan au divorțat după 1 an de căsnicie

Andreea Bododel și Tibi Bălan s-au căsătorit în anul 2013, însă relația lor nu a funcționat, iar după un an de mariaj, cei doi au decis să se despartă. Cu toate acestea, ei au rămas în relații bune pentru binele băiețelului lor, Luca Andrei. Separarea lor a fost una civilizată, fără scandal, fiind încheiată la notar.

Kira Hagi, mesaj viral pentru tatăl ei, campion cu Farul. Postarea de mii de like-uri a fiicei lui Gică Hagi VIDEO
Înainte de a se căsători cu Tibi, Andreea a avut relații cu mai mulți bărbați celebri din România. Prezentatoarea TV era deja cunoscută în cercurile mondene cu mult timp înainte de a deveni soția fostului fotbalist de la Steaua, Tibi Bălan. În anul 2011, aceasta a fost implicată într-un scandal uriaș cu o altă tânără în legătură cu Lucian Becali, nepotul patronului de la FCSB.

După despărțirea de Tibi, Andreea a avut o relație cu fostul fotbalist Ionel Dănciulescu, care a recunoscut public acest lucru în 2018. Din păcate, această relație nu a durat, iar frumoasa brunetă a rămas din nou singură. De atunci, Andreea Bododel nu și-a mai făcut publică nicio relație și a preferat să nu mai iasă în evidență la fel de mult ca în trecut, notează ProSport.

Mesaj transmis de antrenorul Farului către soţie: Mă suportă. Am cheltuit toţi banii

Managerul FC Farul, Gheorghe Hagi, a declarat, duminică, după ce a obţinut titlul de campioană a României, că nu mai este la vârsta la care să dedice trofeul cuiva, doar jucătorilor, şi soţiei sale, care îl suportă deşi cheltuie toţi banii familiei.

„Soţia mă suportă şi copiii. Ce mesaj să-i dau ei? Mm cheltuit toţi banii. M-a lăsat să fac asta. Copiilor mei…Ianis a dat gol azi…Ce pot dori mai mult?”, a pus Hagi la Digisport.

Căsătoriţi din 1995, Gheorghe şi Marilena Hagi au doi copii, Kira şi Ianis. Kira este actriţă, iar Ianis joacă a Glasgow Rangers, iar duminică a marcat un gol în meciul cu Hibernian.

Farul Constanţa a reuşit duminică seară performanţa istorică de a câştiga titlul de campioană a României. Constănţenii au învins în penultima etapă a sezonului chiar rivala FCSB, scor 3-2.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Obiceiul la care e bine să renunți dacă ai peste 50 de ani. Efectul se poate vedea și într-o lună de zile
Capital.ro
Românii sunt verificați. ANAF face măcel. Este obligatoriu în România
Playtech.ro
Mihai Bendeac, UMILIT după ce l-a parodiat pe Andrei Versace. Ce a postat după MOARTEA lui
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Israel rămâne cel mai puternic aliat al SUA în Orientul Mijlociu, afirmă Netanyahu înaintea vizitei în Washington
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!