Cine e preotul Marian Tudor, omul transformat în înger pentru familiile fără posibilități. A salvat din sărăcie sate întregi și a adus zâmbetul pe buze copiilor necăjiți. „Dumnezeu a lucrat şi am reuşit!”

Preotul Marian Tudor și-ar fi dorit să fie polițist, însă după ce mama lui a murit a decis să se facă preot pentru a-i îndeplini marea dorință.
Filip Stan
01 dec. 2023, 12:12
Cine e preotul Marian Tudor, omul transformat în înger pentru familiile fără posibilități. A salvat din sărăcie sate întregi și a adus zâmbetul pe buze copiilor necăjiți.

Preotul a schimbat viețile a mii de oameni prin bunătatea de care dă dovadă. Marian Tudor a reușit să scoată din sărăcie sate întregi și i-a ajutat pe mulți copii să aibă vieți mai frumoase. Le-a oferit un adăpost și liniște mamelor și copiilor lor.

Preotul Marian Tudor s-a transformat în Moș Crăciun și  început să împartă cadouri celor mai necăjiți oameni. „Aşa împărţim mereu. Avem o doamna din Canada care ne trimite constant. Cam o data pe lună”, a spus Marian Tudor.

Citește și Nea Mihai, străjerul celei mai mari cetăți din țară. Are 73 de ani și nu vrea să renunțe la pasiunea care îl ține în viață

„Cele mai multe mămici provin tot de prin centre, sunt cele care au crescut prin centre, care nu au părinţi, care nu au niciun fel de susţinere. Vin mame care sunt scoase afară în toiul nopţii, iarnă, pe frig, pe ger, şi nu au unde merge, mămici care se satură de calvarul pe care îl trăiesc acasă”, a povestit Marian Tudor, preot, pentru Observator.

„În total am 10 aici şi două ale mele de acasă. 12 acum, dar şi ceilalţi sunt toti ai noştri, 9 copii şi familia cu 6. Avem mulţi copii, mai am din localităţile învecinate, familii numeroase cu mulţi copii, de fiecare dată ne apelează, încerc să le fiu de folos cât pot”, a continuat el.

Cum a ajuns Marian Tudor preot

El își dorea să fie polițist, însă după ce mama lui a murit lucrurile s-au schimbat radical. Dorința mamei lui cea mai mare era să-l vadă că îmbracă haine preoțești. După ce ea a murit, s-a decis să-i îndeplinească dorința, fiind convins că îl privește de acolo de sus.

Citește și Atenţie mare de unde cumpăraţi porci! Au vrut şorici autohton, dar s-au ales cu 1.200 de lei amendă

„De multe ori m-am gandit la lucrurile acestea… Cum am ajuns să fac ce fac astazi. Simt o bucurie foarte mare când stau lângă copiii pe care reuşesc să îi văd zâmbind, să îi ajut cu ce au ei nevoie, şi cred că mă regăsesc pe mine în copilărie, pentru că nici noi nu am avut o copilarie prea frumoasă. Am fost patru fraţi, am rămas fără mamă de mici. Veneau şi la noi oameni cu diverse ajutoare, îmi amintesc de Paşti, de Crăciun, primeam saci cu haine. Ne bucuram atât de tare când găseam câte un lucru care ni se potrivea, probabil de acolo, nu-mi explic. Ideea e că tot ce fac, fac din suflet şi cu mare bucurie”, a continuat preotul.

Când a văzut în ce condiții trăiesc multe familii din Găgești, Vrancea, preotul a decis că trebuie să le ajute orice ar fi. Așa că a deschis un centru social pentru familiile nevoiașe.

„Mi-am dorit să vin aici dat fiind că au fost locurile în care am copilarit, tatăl meu a rămas singur, şi voiam să fiu mai aproape de el, am cerut la un moment dat transferul, ştiam ca s-a eliberat parohia de aici din Găgeţti. Dumnezeu a lucrat şi am reuşit să cumpărăm casa aceasta, cu ajutorul unui domn din Bucureşti. A cumpărat-o, ne-a lăsat-o în comodat, practic a cumpărat-o doar pentru noi”, povesteşte Marian Tudor, preot.

 

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
S-a aflat adevărul despre Băsescu. Greșeală monumentală a fostului președinte
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
S-au găsit etichete FALSE la Kaufland! O româncă a spus adevărul! Răspunsul companiei
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Nu ai chef să gătești? Află cum poți prepara rapid un sandvici cu halloumi și gem de caise
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Un tânăr de 19 ani și-a găsit sfârșitul în lacul Colibița. Se afla cu prietenii la scăldat când s-a dezechilibrat și a căzut de pe ponton
Capital.ro
Toți șoferii, la control. Se rețin permisul și talonul auto. Nu se mai acceptă încălcarea acestor reguli
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Chinurile Ioanei, fata maltratată de iubitul polițist: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"
substantial.ro
OMS avertizează asupra creșterii numărului de cazuri și spitalizări COVID la nivel mondial
MediaFlux
ȘOC în SUA! Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP să o BATĂ pe KAMALA HARRIS
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...