Cine era românul ucis în Marea Britania de un bărbat care voia să-i fure mașina. Moartea tragică a bărbatului plecat peste hotare la muncă

Claudiu Carol Kondor, un român în vârstă de 42 de ani care își câștiga traiul livrând colete la domiciliu în Marea Britanie, a avut parte de un final tragic.
Alina Costache
24 aug. 2024, 14:28
Cine era românul ucis în Marea Britania de un bărbat care voia să-i fure mașina. Moartea tragică a bărbatului plecat peste hotare la muncă
Cine era românul ucis în Marea Britanie

Un român de 42 de ani care livra colete la domiciliu a murit în mod tragic în Marea Britanie, după ce a încercat să oprească un individ care voia să-i fure mașina. Hoțul se așezase deja la volan și a pornit de pe loc, iar victima a rămas agățată de portieră, fiind târâtă câteva sute de metri. Bărbatul a murit din cauza rănilor suferite.

Claudiu Carol Kondor era stabilit de opt ani în Marea Britanie și era angajat la o firmă de curierat parteneră cu Amazin. Atacul asupra mașinii de serviciu a avut loc în orașul Leeds.

Claudiu s-a dat jos din mașină pentru a livra un pachet și câns s-a întors la furgonetă, un Ford Tranzit, a dat peste hoțul care încerca să plece cu ea.

Citește și: Românii sunt foarte inventivi. Au găsit o metodă pentru a-și dubla veniturile. Fură saci cu PET-uri pentru a le returna a doua oară

Românul a încercat să îl oprească pe răufăcător, dar acesta a demarat în viteză și l-a prins cu portiera. Claudiu a rămas agățat de mașină și a fost târât mai bine de 500 de metri.

„În încercarea de a-l desprinde de mașină, hoțul a izbit intenționat mai multe autovehicule parcate. În urma împactului a căzut din vehiculul care mergea cu viteză”, a transmis Paul Sims, reporter senior The Sun, potrivit stirileprotv.ro.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care duba părăsește locul, iar din sensul opus apare o altă mașină care se oprește lână Claudiu. Un bărbat verifică dacă românul mai are semne vitale și sună după ajutor. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

La scurt timp, poliția a anunțat că a reținut doi suspecți, unul de 24 de ani și altul de 32. Ambii sunt acuzați de omor.

Oamenii spun că situațiile de acest fel sunt tot mai dese în Marea Britanie.

„Șoferii săracii sunt panicați, mulţi își pot pierde locul de muncă, mulți sunt puși de patroni să acopere pagubă și probabil de aici gestul disperat al domnului respectiv”, spune Petru Nedelcu, preot în Leeds.

Citește și: Doliu uriaș pe scena românească! O altă stea a teatrului și cinematografiei a plecat dintre noi: „Drum lin în Lumină”

În cele mai multe cazuri, hoții sunt interesați numai de marfa din mașinile pe care le abandonează apoi la câteva străzi distanță.

„Nu e nicio şansă că angajatorul să recupereze banii. Tot ce poate să facă e să anunțe Poliția și nimeni nu o să îl mai angajeze ca şofer”, spune Florin Crăciun, un român aflat în Marea Britanie.

Compania pentru care lucra Claudiu a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a sprijini familia să achite costurile de înmormântare. Bărbatul era originar din Toplița.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Comuna din România unde au fost ascunse sute de tone de aur. Tunelurile spectaculoase duceau spre cea mai mare comoară a țării noastre
Capital.ro
Rămân fără cardurile de alimente. Ce pensionari nu mai iau 250 lei din septembrie
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
ALERTĂ! A apărut o mutație devastatoare a SARS-CoV-2
Adevarul
EXCLUSIV Zonele din România unde vom fi mai feriți de temperaturi extreme. Expert român din Germania: „Decizia de a migra depinde de fiecare”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Satul care îi atrage pe tineri ca un magnet. Vin aici ca la pelerinaj
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Cât a plătit o româncă pentru un sejur de 7 nopți într-un hotel 'ultra all inclusive', de cinci stele, din Turcia
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
S-a eliminat autorizația. Decizie pentru cei care stau la casă. Statul a dat lege nouă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Marcel Ciolacu răspunde controverselor asupra studiilor sale
MediaFlux
România INTRĂ în SCHENGEN. S-a ANUNȚAT termenul FINAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...