Cine este Ariana Chiş, fotomodelul care visează la Jocurile Olimpice!

Președintele Federației Române de Triatlon, Vlad Stoica, e încrezător în viitorul acestui sport, mai ales că forul român s-a înfrățit cu Federația Italiană de Triatlon.
Alina Costache
29 aug. 2022, 12:20
Cine este Ariana Chiş, fotomodelul care visează la Jocurile Olimpice!

Participantă la Cupa Europei de la Izvorani, Ariana Chiş, una dintre componentele ștafetei mixte a României la triatlon, a pozat deja pentru un salon de înfrumusețare

Tinerii triatloniști români au avut un weekend plin. Cupa Europeană pentru juniori desfășurată la Izvorani a reunit cei mai buni practicanți ai acestui sport de pe continent, iar rezultatele au fost foarte bune.

Clasată pe locul 6 cu ștafeta mixtă, Ariana Chiş este fotomodelul echipei. Ea chiar a pozat ca model pentru un salon de înfrumusețare și nu exclude o carieră în domeniu, dar doar după ce va participa la Jocurile Olimpice!

România, pe podiumul circuitului de sărituri în apă de la mare înălţime RedBull Cliffdiving. Constatin Popovici şi Cătălin Preda au cucerit aurul și argintul la Mostar
„Am primit oferte de la un salon de înfrumusețare la Cluj. Am pozat pentru ei. Nu mai am emoții în fața aparatului” – Ariana Chiș, componentă a ștafetei mixte a României la triatlon.

Ea a fost însoțită la Izvorani de familie, dar și de… cățel, cu care s-a și jucat între probe.  „Când sunt foarte aproape sau aproape de România, vin mereu familia cu câinele. Are 6 luni aproape” – Ariana Chiș, componentă a ștafetei mixte a României la triatlon.

Cea de-a doua componentă a ștafetei mixte, Delia Dudău, a rămas cu gândul la animalul de companie de acasă: un iepuraș cu care, spune ea, face mereu antrenamente suplimentare.

„Am un iepuraș de câteva luni. A crescut și e și mult mai rapid, deja e destul de dificil să alerg după el. Dar, mă rog, un antrenament în plus nu strică” – Delia Dudău, componentă a ștafetei mixte a României la triatlon.

Născută în Galați, Delia recunoaște că nu a înotat niciodată în Dunăre!

„Spre rușinea mea, nu am înotat niciodată în Dunăre, dar e pe lista mea de făcut în viitor” – Delia Dudău, componentă a ștafetei mixte a României la triatlon.

Se lupta cu David Popovici în concursuri

Acum câțiva ani, Raul Petre se bătea de la egal la egal cu David Popovici și cu Vlad Stancu în concursurile de înot, iar acum visează la Jocurile Olimpice la triatlon.

„Am făcut înot de performanță și sunt vicecampion național la 1.500 m. Concuram cu Vlad Stancu în serii. Pe David Popovici faima nu l-a schimbat. Este un om super” – Raul Petre, component al ștafetei mixte a României la triatlon.

Gigi Becali s-a împăcat cu etnicii maghiari: „Sunt frații mei!”. Ce l-a făcut pe patronul de la FCSB să se răzgândească
Președintele Federației Române de Triatlon, Vlad Stoica, e încrezător în viitorul acestui sport, mai ales că forul român s-a înfrățit cu Federația Italiană de Triatlon.

„Ca să putem să ajungem să calificăm sportivi la Jocurile Olimpice, să luăm medalii la Campionate Europene sau Mondiale într-un timp atât de scurt e foarte greu să acoperim această lipsă de cunoștințe pe care o avem” – Vlad Stoica, președintele Federației Române de Triatlon.

„Cred că România a făcut mari pași înainte în acești ani. Obiectivul comun e să creștem împreună federațiile. Cred că va exista o echipă a României la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, din 2028” – Riccardo Giubilei, președintele Federației Italiene de Triatlon.

În link-ul atașat găsiți interviuri cu sportivii de la triatlon, precum și cu președintele federației române de triatlon și omologul său Italian, dar si ilustrație specifică triatlon.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!