Cine este chelneriţa din Marea Britanie care face avere datorită lui Britney Spears GALERIE FOTO

O chelneriţă din Marea Britanie, Michaela Weeks, a făcut avere nu prin munca ei de la restaurant, ci cântând şi dansând, dar nu oricum, ci asemenea unei vedete de talie internaţională.
Alina Costache
03 mai 2013, 17:13
Cine este chelneriţa din Marea Britanie care face avere datorită lui Britney Spears GALERIE FOTO

Michaela Weeks are acum 25 de ani  şi trăieşte ca o vedetă internaţională. Şi-a cumpărat prima casă cu banii munciţi de ea, când avea 19 ani, iar după trei ani şi-a cumpărat-o şi pe a doua. Pe prima a dat 115.000 de lire sterline, iar pe cea de-a doua, 150.000 de lire sterline. Se poate lăuda şi cu un parc de maşi sport de lux, de aproximativ 30.000 de lire sterline, între care un Audi TT, un Mercedes SLK şi o Toyota MR2.

A reuşit să facă toate acestea şi să strângă numai prin munca ei atât de mulţi bani pe care alţii nu i-ar putea strânge nici într-o viaţă. Dar Michaela a recunoscut de la bun început că marele ei noroc a fost acela că seamănă leit cu vedeta de talie internaţională Britney Spears, după cum dezvăluie Daily Mail.

Mai mărturiseşte că a avut şi norocul să îi placă personajul cu care seamănă. „Partea cea mai bună este că sunt o mare admiratoare a lui Britney. N-aş fi putut să imit pe cineva care nu-mi place. Dacă voi avea şansa să o întâlnesc vreodată, îi voi mulţumi pentru viaţa pe care mi-a oferit-o, pentru că am avut şansa să semăn cu ea”, a mărturisit Michaela. Nu în ultimul rând, Michaela a fost înzestrată şi cu talent artistic. În rest a fost muncă, perseverenţă şi seriozitate.

De la ştersul meselor, în lumina reflectoarelor

Michaela Weeks a renunţat la serviciul ei de chelneriţă când avea 17 ani. Lucra de doi ani la un local din Ilkeston (comitatul Derbyshire), unde muncea din greu, de la servitul la mese, până la curăţenia în local. S-a hotărât să se dedice 100% meseriei de imitator după ce, cu un an înainte, o studiase mai atent pe vedeta internaţională cu hit-ul „Baby One More Time”, din 1998. 

După ce a încercat să o imite, a avut o revelaţie. Şi-a dat seama că seamănă izbitor cu Britney şi din punct de vedere fizic. Leit chiar, după ce şi-a conturat ochii cu creion negru, ca Britney şi şi-a pieptănat pletele blonde întocmai ca ea. S-a înscris atunci la concursul Granada TV şi extrem de puţin i-a lipsit ca să-l câştige. Anul următor însă, a fost chematră din nou la concursul care fusese redenumit „Vedetele şi dublurile lor”. A câştigat.

Dependentă de Britney

Aceea a fost lansarea ei în lumea imitatorilor de vedete. A devenit cunoscută, contractele au început să curgă, iar ofertele au fost din ce în ce mai „grase”. Acum, pentru o singură apariţie, Michaela este plătită cu 3.500 de lire sterline, iar în toţi aceşti ani de când o imită pe Britney, Michaela a câştigat 300.000 de lire sterline.

Dar Michaela a avut şi de suferit de pe urma lui Britney,  atunci când vedeta s-a despărţit de soţul ei, s-a apucat de băutură, scandaluri şi chiar a vrut să se sinucidă când era în spital, pentru dezalcoolizare.

Declinul profesional şi moral al lui Britney, care atinsese apogeul în 2007 fiind dublat de o presă foarte negativă la adresa vedetei, s-a repercutat şi asupra carierei şi a bunăstării materiale ale Michaelei. A fost la un pas de a-şi pierde casa, pentru că nu mai realiza aceleaşi venituri artistice, ăi nu mai putea să plătească ratele, deoarece vedeta pe care o imita căzuse în disgraţie şi, automat, nici prestaţiile Michaelei nu mai aveau atâta căutare.

Acum, după ce Britney şi-a revenit, prosperă din nou şi Michaela. „Cu cât mai mult face ea, cu atât am şi au mai mult de lucru şi am început să îmi revin”, a povestit ea.

 

 

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Guvernul a dat ordin joi, 18 iulie: Instituim noua infracțiune
Playtech.ro
Loredana, apariție de INFARCT! Costumul de baie CRĂPAT i-a arătat toate formele
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Spotify, schimbare radicală. Cum vor primi utilizatorii funcțiile introduse
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Bani pentru 2,5 milioane de români. Se plătesc 250 LEI în august. Ordin la Guvern
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Franța va instrui 2100 de soldați ucraineni în taberele de antrenament din Champagne
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'