Cine este Elena, soţia lui CRBL de la Survivor România. Artistul a mai fost căsătorit o dată

Cine este Elena, soţia lui CRBL de la Survivor România. Artistul a revenit în atenţia publicului odată cu participarea la show-ul sportiv de la Pro TV, după ce în urmă cu câţiva ani s-a mutat în Spania, alături de familie.
Alina Costache
20 ian. 2022, 12:11
Cine este Elena, soţia lui CRBL de la Survivor România. Artistul a mai fost căsătorit o dată
Cine este Elena, soţia lui CRBL de la Survivor România

Cine este Elena, soţia lui CRBL de la Survivor România. Artistul, pe numele lui real Eduard Andreianu este căsătorit de mai bine de zece ani cu Elena şi au împreună o fată, Alessia.

Pentru cei care nu ştiu, CRBL nu se află la prima căsătorie. În trecut, acesta a mai fost însurat cu Andreea. Aceștia au divorțat în 2004, când el avea 27 de ani. Mariajul lor a durat doar 7 ani. După despărțire, nu au mai ținut deloc legătura.

Andreea, prima soţie a lui CRRBL

Citeşte şi: Andreea Tonciu şi CRBL, scandal la Survivor România 2022. Cei doi şi-au adresat cuvinte grele

Cine este Elena, soţia lui CRBL de la Survivor România

Ulterior, CRBL și-a refăcut viața alături de actuala lui soție, Elena. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare al show-ului „Dansez pentru tine’. La acea vreme, el era concurent, iar ea coregraf.

Concurentul de la Survivor România nu a pierdut timpul și a cerut-o de soție pe Elena, la scurt timp. „Ce frumos am fost cerută de soţie. Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici… îţi dai seama că în primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit!

Eram atât de fericită să primesc în dar pisica şi…abia după ceva timp am observat şi inelul. Evident, după aceea a urmat momentul… cu lacrimi de fericire”, a explicat Elena, soția lui CRBL de la Survivor, pentru revista Ghidul Miresei.

CRBL participă la Survivor România 2022

După ce Faimosul a plecat către Republica Dominicană, soția lui, Elena, i-a transmis un emoționant pe rețelele de socializare.

Stau cu telefonul în mână de ceva minute şi efectiv nu ştiu ce să scriu… Emoţiile mă depăşesc… Daaar cum ar spune spaniolul: No pasa nada. Cu zâmbetul pe buze, fruntea sus şi tot înainte, depăşim orice! Familia este cea mai puternică forţă pe care o are omul!

Muuult succes @eduardcrbl, suntem mereu lângă tine, chiar dacă la mii km distanţă!!! Pentru noi eşti nr 1, orice s-ar întâmpla! Te iubim!!! Cei mai mari fani ai tăi @alesia.world şi @elena.cerebela. Enjoy the ride!!!! Have fun!!! One lifetime experience. Noi ne descurcăm , tu ştii.’, a scris Elena pe rețelele sociale.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Mircea Geoană: Decizie privind candidatura la prezidențiale după discuția cu Mark Rutte
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!