Cine este femeia misterioasă care stă alături de Irinel Columbeanu la azil. Directorul Ion Cassian: „Este o femeie cultă, deșteaptă”

Ion Cassian, directorul acestei instituții, a vorbit despre legătura specială dintre fostul milionar de la Izvorani și femeia cu care acesta stă la azil. I
Filip Stan
20 sept. 2024, 18:48
Cine este femeia misterioasă care stă alături de Irinel Columbeanu la azil. Directorul Ion Cassian:
Cum a petrecut Irinel Columbeanu Paștele

Irinel Columbeanu locuiește din 2023 în azilul din Ghermănești și trăiește dintr-o pensie modestă. Ion Cassian, patronul azilului, a povestit care sunt persoanele care îl vizitează pe fostul milionar, dar și de cine s-a atașat acesta.

La frumoasa vârstă de 67 de ani, Irinel Columbeanu a găsit în azil o prietenă de suflet care îi face zilele mai bune din toate punctele de vedere în această instituție cu conversații interesante. Directorul azilului, Ion Cassian, a vorbit despre această relație specială și a subliniat faptul că cei doi se înțeleg de minune unul cu celălalt.

Irinel Columbeanu a fost vizitat de prieteni, care nu l-au dat uitării deși se află într-o situație financiară precară. „Irinel Columbeanu a suferit două accidente vasculare, dar acum e bine, a trecut peste perioada de decădere. Au mai venit pe la el prietenii, l-au mai înviorat. Și Prințesa Brianna Caradja l-a vizitat, am cunoscut-o, ei au fost împreună câțiva ani buni. Au vorbit în franceză, și el știe, la perfecție, nu i-a dat și bani, din câte știu eu. A mai fost și Oana, ultima lui fostă iubită. Romanița nu a venit însă să-l vadă”.

Totuși, Romanița Iovan a explicat în cadrul unui interviu pentru Kanal D, că aceasta l-a ajutat pe fostul milionar la nevoie. „Irinel mi-a cerut ajutorul și i l-am dat”, a spus aceasta, conform click.ro.

Ion Cassian a povestit că Irinel Columbeanu și-a făcut la azil o prietenă, cu care își petrece ore întregi la povești. „Are aici o prietenă de suflet, este chiar vecina lui. Este o femeie cultă, deșteaptă, îi face plăcere să vorbească cu ea. Și el, la rândul lui, este cult, educat. Cred că doamna a fost profesoară. Dar, Irinel mi-a zis că nu vrea să se mai căsătorească vreodată, este exclus!”.

Irinel Columbeanu avea o avere de milioane de euro, mașini de lux și o vilă impunătoare, însă în prezent a rămas cu o pensie modestă, care i s-a mai majorat puțin după recalculare.

„I-au mai mărit pensia cu vreo 120 de lei, are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei, ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu. Îl sprijinim și medical, dar și moral. Iar de Sărbătorile de Iarnă, încercăm să îi facem un program frumos, probabil și anul acesta îl va petrece tot alături de familia mea, la masă”, a mai declarat Ion Cassian.

Ce surpriză! Iubita pe care o răsfăţa în urmă cu peste 20 de ani l-a vizitat pe Irinel Columbeanu la azil

Brianna Caradja l-a vizitat recent pe Irinel Columbeanu la azil. Omul de afaceri a pierdut tot ce a avut, atât familia, cât și toți banii, ajungând să locuiască într-un azil de bătrâni, acolo unde se pare că se simte destul de bine.

Cu toate acestea, Irinel pare să fi fost dat uitării de prietenii săi, astfel că doar puține persoane l-au vizitat, printre care și Brianna Caradja, cea cu care afaceristul ar fi avut o relație acum 25 de ani.

Citește și: Irinel Columbeanu, obsedat de ghearele de pui. Le-a introdus și în meniul de la nunta cu Monica Gabor

Brianna Caradja l-a vizitat pe Irinel Columbeanu la azil

Am fost și merg să-l văd. Locul e frumos, la fel ca și amplasamentul. Serghei Mizil a făcut un gest frumos și a deschis un cont pentru el.

A găsit oameni care au contribuit.  Ceilalți care l-au uitat acum, nu știu cât de prieteni i-au fost. E complet irelevant ce a fost între noi, e o persoană cu care am rămas într-o relație de amiciție. Și el m-a sunat și am fost când și-a lansat cărțile. Noi ținem legătura.  E trist că unii oameni sunt acolo lângă tine doar când strălucești. Dar e bine că Iri nu e uitat. E un gest care-l emoționează, amândoi ne-am bucurat, și eu m-am bucurat să-l văd.

Nu contează că e într-un palat sau într-un azil, nu contează mașina în care se urcă. Eu văd persoana, omul. Iri e același prieten pe care-l știu de atâția ani. E foarte ok. Omul care vrea să dea, găsește de unde… Cel mai prețios lucru e să oferi și din timpul tău, să fii acolo ca prezență fizică. Există multe modalități de a-i fi alături”, a declarat Brianna Caradja pentru  Cancan.ro.

Irinel Columbeanu s-a iubit cu o prințesă! Ce spune femeia de viță nobilă despre fostul milionar

Cu mulți ani în urmă, în perioada în care Irinel Columbeanu nu reușise încă să adune averea pe care ulterior a pierdut-o, el era implicat într-o relație romantică cu prințesa Brianna Caradja. Cuplul acesta s-a bucurat de o perioadă plină de frumusețe, iar fostul soț al Monicăi Gabor a fost sursa de alinare pentru prințesă în perioada post-divorț. Brianna Caradja vorbește extrem de frumos despre fostul ei partener, considerându-l unul dintre pilonii importanți din viața ei.

Citește și: Scandal de proporții între Irinel Columbeanu și Mr. Pink! Fostul milionar de la Izvorani umilit într-o parcare: „Mi-a spus că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc”

Prințesa Brianna Caradja a reprezentat o prezență exotica în peisajul vieții publice românești, în special după anul 1990. Cu mulți ani în urmă, ea s-a retras din lumina reflectoarelor, dar sentimentele față de cel pe care l-a iubit nu au dispărut. Irinel Columbeanu a reușit să o cucerească definitiv, iar prințesa nu ezită să-și exprime admirația.

„Irinel era un adevărat gentleman. Îmi făcea mereu surprize plăcute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic. Altă dată, eram în avion, veneam spre Bucureşti. Un necunoscut s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă eu sunt prinţesa Caradja. I-am răspuns că da şi apoi mi-a dat un superb trandafir roşu, zicându-mi: «Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni”. Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România. Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme”, a declarat Brianna Caradja.

În plus, Brianna Caradja pare să fi fost captivată nu doar de virilitatea lui Irinel Columbeanu, ci și de sufletul său generos. Prințesa afirmă că fostul afacerist a reprezentat prima ei iubire după divorț și că el a avut un rol esențial în procesul ei de refacere.

„Columbeanu era un bărbat viril. Când era cu mine, Iri putea. El a fost prima mea iubire după divorţ. A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit. Sigur, dragostea s-a dus, dar el este un om la care voi ţine în permanenţă şi pe care îl respect.

Nu-mi place să vorbesc despre fostele mele iubiri, dar pot spune că atât Irinel, cât şi tatăl lui sunt nişte bărbaţi ok, decenţi şi care se poartă frumos cu copiii. Când am fost împreună, Irinel şi tatăl lui s-au comportat cu copiii mei ca şi cum ar fi fost copiii lor”, mai declarat Brianna Caradja.

Citește și: Irinel Columbeanu, despre cel mai scârbos moment din viața lui. La ce a trebuit fostul milionar să dea recenzii: „Mă știa patroana, și-a pus încrederea în mâinile mele”

Femeile din viața lui Irinel Columbeanu. Cu cine s-a iubit fostul milionar de la Izvorani

Irinel Columbeanu a iubit multe femei, însă doar pe una dintre ele a dus-o în fața altarului. Este vorba despre cea alături de care a mărturisit că a trăit și cea mai fericită perioadă a vieții. Relația fostului milionar de la Izvorani cu Monica Gabor a fost intens mediatizată, iar cei doi au avut chiar și un reality show în care erau filmați 24 de ore din 24.

​Irinel Columbeanu și Monica s-au căsătorit în 2006 și au avut ceea ce presa a numit la vremea respectivă „nunta anului”. În timpul petrecerii, sub ploaia de artificii, Monica a mărturisit că este însărcinată, iar la începutului anului 2007 a adus-o pe lume pe Irina Columbeanu, unicul copil al lui Irinel.

Cuplul a divorțat după 5 ani de relație, iar Irinel a declarat în repetate rânduri că a regretat decizia de a se separa de mama copilului său. Monica a plecat în Statele Unite ale Americii, unde locuiește și-n prezent, iar Irina a rămas în grija tatălui. În 2018, Irinuca s-a mutat în America, alături de mama ei și iubitul chinez al acesteia, Mr. Pink.

Fostul afacerist în vârstă de 66 de ani a mărturisit că a păstrat legătura cu fosta soție și că speră ca Monica și fiica lui să-l viziteze la azil.

Înainte de Monica, dar și după ea, fostul afacerist, care locuiește în prezent la un azil din Ilfov, a mai bifat câteva cuceriri.

10 ani de relație cu Romanița Iovan

Printre primele iubiri ale lui Irinel Columbeanu o amintim pe Romanița Iovan. Creatoarea de modă era model la acea vreme și era considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Cei doi au format un cuplu mai bine de un deceniu, iar după despărțire au rămas în relații bune. Mai mult, antreprenoarea a mărturisit că i-a oferit ajutor financiar atunci când acesta a apelat la ea.

„Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat”, a dezvăluit Romanița Iovan în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.Irinel a lansat-o în showbiz pe Anna Lesko-

De ce nu s-au căsătorit Anna Lesko și Irinel Columbeanu

De ce nu s-au căsătorit Anna Lesko și Irinel Columbeanu

Anna Lesko s-a cuplat cu fostul milionar pe vremea când avea doar 17 ani, iar el 38 de ani. Imediat după ce l-a cunoscut, basarabeanca s-a mutat la Izvorani, iar relația lor a durat 8 ani.

„Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, declara Anna într-un interviu.

Irinel a vrut s-o ia de nevastă pe Miss România 2004

Gabriela Botezat (Blanche), încoronată Miss România 2004, a fost una dintre iubirile lui Irinel Columbeanu. S-a scris că fostul milionar a vrut să o ia de nevastă și chiar i-a oferit acesteia inelul de logodnă. Într-un final a fost părăsit și s-a zvonit că, de supărare, Irinel i-ar fi cerut înapoi acesteia toate cadourile scumpe, printre care blănuri și bijuterii, inclusiv inelul de logodnă.

Oana Cojocaru l-a vizitat la azil

Prima iubită oficială a lui Irinel după divorțul de Monica Gabor a fost Oana Cojocaru. Cu 40 de ani mai tânără decât fostul milionar, Oana a trăit o perioadă în vila acestuia de la Izvorani.

După ce și-a pierdut mare parte din avere, cuplul s-a mutat într-un apartament din Capitală. Cei doi s-au despărțit în cele din urmă, însă păstrează și acum legătura. Irinel a mărturisit recent că fosta iubita l-a vizitat la azil.

„Pot să fiu mai liniștit aici. Eu am fost bucuros că am primit vizitele multor prieteni. M-a vizitat fosta mea iubită, Oana. A vrut să mă ia la masă, să mergem la Laguna, unde mai mergeam noi pe vremurile bune. M-a impresionat faptul că a găsit timp să vină să mă vadă”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”.

Înainte să fie executat silit și să rămână fără avere, Irinel Columbeanu era unul dintre milionarii României, cu o avere estimată în 2007 la 150 de milioane de Euro.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Elena Udrea e în culmea fericirii! Anunț minunat despre ieșirea din închisoare
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Melania Trump susține că democrații și presa au alimentat tentativele de asasinat asupra soțului ei
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore