Cine este Iulia Vîlceanu, tânăra care a primit Golden Buzz la ”Românii au talent”. Juriul, surprins de abilitățile sale artistice. ”Ești fenomen! Impecabilă din toate punctele de vedere”

Seara trecută, ”Românii au talent” de pe PRO TV a fost urmărit cu sufletul la gură de către telespectatori. În ediția aceasta, o singură tânără a reușit să obțină Golden Buzz-ul! Cine este Iulia Vîlceanu, fata care a surprins juriul cu talentul său vocal. Vezi mai jos.
Alina Costache
16 mart. 2024, 08:24
Cine este Iulia Vîlceanu, tânăra care a primit Golden Buzz la ”Românii au talent”. Juriul, surprins de abilitățile sale artistice. ”Ești fenomen! Impecabilă din toate punctele de vedere”

”Românii au talent” este o emisiune îndrăgită de majoritatea oamenilor. Ediția Românii au Talent de seara trecută fost una plină de talent, dar și de emoții din partea concurenților, cât și a juriului.

Citește și Românii au talent 2024. Când va fi difuzat show-ul de Pro TV şi care care va fi componenţa juriului în sezonul 14

Ca de fiecare dată, cei mai talentați români se prezintă în fața juraților pentru a le arăta abilitățile cu care se mândresc, scopul fiind unul singur, și anume, acela de a primi trei de ”DA”.

Totuși, doar cei mai buni ajung să primească Golden Buzz din partea juraților.

Pentru a primi acest buton norocos care le garantează locul în semifinale, concurenții trebuie să aibă un talent aparte cu care să îi câștige în totalitate pe jurați.

De data aceasta, o tânără în vârstă de 20 de ani a făcut show cu vocea sa, acompaniată de o chitară.

Publicul și juriul au aplaudat-o cu zgomot pe concurentă, fiind uimiți talentul tineri.

Iulia Vîlceanu are 20 de ani și a oferit un moment special pe scena de la Românii au talent sezonul 14, în editia de vineri seara, 15 martie.

Tânăra vine din Satu Mare și a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș.

Concurenta a venit cu o chitară și cu o piesă compusă de ea. Aceasta i-a impresionat pe toți cu versurile ei, iar cei patru jurați au rămas surprinși de sensibilitatea vocală și de originalitatea cu care s-a prezentat.

„În cicatrice să citești printre rânduri, mi-a rămas asta…Wow, versurile sunt absolut superbe. Pare o compoziție dintr-o lume pe care o credeam uitată”, a spus Andi Moisescu.

„Cred că ești în primul rând o povestitoare. Tu folosești odată muzica, în al doilea rând emoția și în al treilea rând intelectul. Foarte rar se întâmplă ca un artist să reușească să le combine pe toate…”, a continuat Dragoș Bucur.

„Este cel mai bun cantautor pe care l-am văzut vreodată pe scena de la Românii au talent. Am rămas șocat. Piesa este foarte bună. Abia așteptăm să te vedem la studio și să ascultăm toate piesele tale. Ești genul nostru de om”, a spus Smiley la finalul momentului.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au apreciat mesajul piesei și, mai mult decât atât, aceștia sunt conviși că Iulia Vîlceanu va parcurge un drum serios în industria muzicii.

Cine este Iulia Vîlceanu

”Cu talentul te naști”, este o vorbă din popor a românilor, iar în cazul de față se potrivește perfect. De mică, încă de la 12 ani, Iulia visează să devină o cântăreață cunoscută.

La 12 ani deja începea să înțeleagă compoziția muzicală și tot atunci a descoperit și pasiunea pentru chitară. În prezent, în fiecare zi scrie și cântă, însă cel mai mult iubește să își cânte propriile piese create.

Concurenta care a primit Golden Buzz este pasionată de limba engleză, astfel că toate piesele ei sunt scrie în limba aceasta. Cât despre părinți, aceștia au meserii din alte domenii.

Mama și tatăl său lucrează în domeniul juridic, însă cei doi o susțin pe tânără să își urmeze drumul în muzică.

Iulia Andreea Vîlceanu are 20 de ani și este din Satu Mare.

Tânăra este studentă la Psihologie, însă pasiunea adevărata pasiune rămâne muzica.

Citește și ”Românii au talent”, 15 martie. Un puști de doar ani impresionează cu agilitatea sa în gândire. ”Fac calcule la 0,3 secunde”. De ce surprize vor avea parte telespectatorii

„Pasiunea pentru muzică a venit de când eram mică. S-a întâmplat pentru că aveam muzica în jurul meu. Părinții mei sunt juriști, eu am avut mereu chitară în casă. Am început să scriu când aveam 11-12 ani. A fost o modalitate de a mă exprima, nu credeam că o să fac ceva cu asta”, a spus Iulia Andreea Vîlceanu la Românii au Talent.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Noi detalii în dosarul crimei de la Brăila: Suspectul a încercat să-și facă un alibi și a schimbat taxiurile și hainele
MediaFlux
Vestea pentru TOȚI pensionarii din România. Ce s-a întâmplat cu un milion de documente
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!