Cine este milionarul care și-a făcut loc în inima Irinei Tănase. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea s-a schimbat total

Irina Tănase a fost iubita lui Liviu Dragnea timp de 8 ani, însă acum în inima ei și-a făcut loc alt bărbat. Cine este milionarul care i-a pus capac iubitei fostului lider PSD.
Alina Costache
05 aug. 2023, 19:38
Cine este milionarul care și-a făcut loc în inima Irinei Tănase. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea s-a schimbat total
Cine este milionarul care și-a făcut loc în inima Irinei Tănase. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea s-a schimbat total

Irina Tănase a intrat într-o nouă relație amoroasă după despărțirea de Liviu Dragnea. După opt ani petrecuți alături de fostul lider al PSD, Irina are acum un nou partener, respectiv omul de afaceri Roger El Akouri. Diferența de vârstă de 23 de ani dintre cei doi nu pare să fie o provocare în relația lor.

Citește și: VIDEO| Cristian Popescu Piedone îi dă o lecție de gătit bucătarului Liviu Dragnea. “Ouă Asfaltique a la Piedone, fără șorț, fără bonetă”

Timp de opt ani, Irina Tănase și Liviu Dragnea au trăit o poveste de dragoste, însă ca în multe alte cupluri celebre din România, momentul despărțirii a sosit inevitabil. Liviu Dragnea, la rândul său, a explicat recent despărțirea de Irina Tănase, odată cu divorțul de Bombonica Prodana, cu care a împărțit o căsătorie de aproape 30 de ani.

Fostul lider PSD a spus că i-a respectat decizia Bombonicăi de a divorța, în contextul în care, la acea vreme, el și soția sa erau supuși la „presiuni, la tensiuni”, era „urmărit și hăituit”, avea „telefoanele ascultate”, „și ale mele și ale copiilor”. În cele din urmă, Bombonica „a cedat, i-am respectat decizia”, a explicat Liviu Dragnea.

În același timp, fostul conducător al PSD a menționat că nu el a inițiat cererea de divorț, ci fosta sa soție, și că separarea nu s-a datorat relației sale cu Irina Tănase.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez”, a mărturisit Irina Tănase, scrie Capital.

„La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă”, a spus ea.

Cu cine se iubește fosta lui Liviu Dragnea

Cu toate acestea, pentru Irina, viața continuă să progreseze într-o notă pozitivă, dacă ne uităm la persoana care și-a făcut acum loc în inima ei. Nimeni altul decât Roger El Akoury, un antreprenor de origine libaneză. El Akoury este cunoscut și sub numele de „Regele medicamentelor”, deoarece acesta a fost proprietarul lanțului de farmacii Sensiblu și a fondat grupul farmaceutic A&D Pharma.

În timp ce Irina se afla în relație cu Liviu Dragnea, au apărut și zvonuri cu privire la o idilă a acesteia cu omul de afaceri libanez. „Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică. Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații”, a spus Irina.

Citește și: Fiica lui Liviu Dragnea este actriţă. Alexandra joacă rolul unei asasine: „Familia mea se bucură pentru mine

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Ce se întâmplă cu taxele pe case și apartamente în 2025? Modificările pregătite de Ministerul de Finanțe
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Transportatorii au luat foc. Traficul cu probleme îi scoate din minți
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei. Este interzis prin lege. Șoferii vor fi filmați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Rudele primarului fugar Cătălin Cherecheș condamnate la închisoare cu suspendare pentru tentativa de mituire a unei judecătoare
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!