Cine este OMUL Diana Şoşoacă. Dezvăluiri incendiare făcute de controversatul senator: „Toţi bărbaţii şi-ar dori o soţie ca mine”

Diana Şoşoacă a făcut dezvăluiri incendiare, duminică seară, la emisiunea lui Denise Rifai. Aceasta vorbit despre viaţa ei personală, dezvăluind ce tip de soţie este, dar şi cât de mult s-a luptat cu propria familie pentru a-şi îndeplini visul de a devenit avocat.
Filip Stan
24 iul. 2022, 23:04
Cine este OMUL Diana Şoşoacă. Dezvăluiri incendiare făcute de controversatul senator:

Cine este OMUL Diana Şoşoacă. Controversatul senator a făcut noi dezvăluiri la emisiunea lui Denise Rifai.

Cine este OMUL Diana Şoşoacă: „Mi-a fost scris în stele să ajung avocat”

Citeşte şi Diana Şoşoacă, trup şi suflet alături de soţul ei la tribunal. Silvestru Şoşoacă a contestat trimiterea în judecată pentru ultraj

Senatoarea a mărturisit că şi-a dorit de mică să ajungă avocat. Aceasta îi apăra întotdeauna pe copiii certaţi de părinţi sau de profesori. De asemenea, Şoşoacă a mărturisit că a dus lupte grele în familie ca să practice meseria pe care şi-o dorea, deoarece mama sa voia să o vadă medic.

„Mi-a fost scris în stele să ajung avocat. Eram întotdeauna avocatul copiilor certati de parinti, de profesori. Mama mea a vrut sa fiu medic. M-am zbatut sa fiu avocat, pentru ca mama mea este o femeie foarte impetuasă, asa ca am dus lupte grele in familie.

Am un procentaj de castig al proceselor de peste 99%”, a mărturisit Şoşoacă la KanalD.

De asemenea, senatoarea a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu soţul ei.  Aceasta a mărturisit că Dumitru-Silvestru Șoșoacă este marea iubire a vieţii ei.

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România.

Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun.

Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie (n.r așa a cucerit-o soțul pe Diana Șoșoacă). M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală.”, a povestit Diana Șoșoacă la „40 de întrebări

Ajungând senator, aceasta a povestit că a rămas siderată de ceea ce a găsit în Parlamentul României.

„Ajungand in functia de senator, am ramas siderata sa vad ca nu exista mai deloc maniere decat intre hoti, nu exista respect fata de adevar, exista o hidra care se duce pana la femeia de serviciu. Toti sunt cumetri, rude, afaceristi”, a mai spus controversatul avocat.

Diana Şoşoacă mai spune despre ea că este un om al adevărului, iar acest lucru îi deranjează pe mulţi.

„Niciunui om nu-i place sa auda adevarul. Acesta are si parti rele si parti bune. Eu nu fac compromisuri. Este greu, dar merita încercat”, a mai spus senatorul.

Diana Șoșoacă are 46 de ani şi este de profesie avocat, iar în anul 2020 a devenit Senator, în Parlamentul României, pe listele AUR (Alianța pentru Unitatea Românilor – n.r.). După nici două luni, aceasta a fost exclusă din Grupul Parlamentar, iar în prezent este senator independent.

În aceşti doi ani, Şoşoacă a devenit un personal extrem de controversat al scenei politice româneşti, care s-a remarcat prin acțiuni considerate a fi cu totul deplasate, scandaloase, multe dintre acestea derulându-se chiar în Parlament.

Diana Sosoaca este la a treia căsătorie și are doi copii.

Citeşte şi George Simion, dezvăluiri incendiare despre fosta sa colegă: „Am spus în Parlament că Putin este un criminal, iar Diana Şoşoacă îmi spunea că e foarte urât că am zis aşa ceva”

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să plătească. Se anunță asociația de proprietari
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Cu procură sau fără? Ce obligație au șoferii la aceste vămi
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!