Cine este și cum arată sora lui Mihai Morar. Are 40 de ani și este cea mai iubită din familie. ”Tot păpușica mică și scumpă ai rămas”

Toată lumea știe cine este Mihai Morar, însă nu mulți știu că acesta are și o soră pe care o iubește nespus. Cum arată aceasta și cu ce se ocupă, vezi mai jos toate detaliile.
Filip Stan
30 ian. 2024, 18:25
Cine este și cum arată sora lui Mihai Morar. Are 40 de ani și este cea mai iubită din familie. ”Tot păpușica mică și scumpă ai rămas”

Pe cât este el de cunoscut, pe atât de discretă a fost dintotdeauna Andreea, sora lui Mihai Morar și asta pentru că locuiește de mulți ani în America.

Citește și Mihai Morar, despre ideea de a deveni tată pentru a patra oară. Cum a reacționat prezentatorul, când a fost întrebat dacă mai dorește un copil. ”Eu mi-am făcut datoria”

Nu de mult, Mihai Morar a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu sora lui pentru că Andreea a împlinit 40 de ani, iar mesajul primit de la fratele ei celebru a fost de-a dreptul emoționant.

Frații Andreea și Mihai Morar sunt foarte legați unul de altul, au avut dintotdeauna o relație foarte bună, deși se văd rar.

Sora lui Mihai Morar este stabilită în America, iar în 2019, a venit acasă în vizită și s-a revăzut cu toată familia după 13 ani, moment emoționant pe care omul de radio l-a marcat atunci pe rețelele de socializare.

Sora lui Mihai Morar a fost tot timpul o prezență foarte discretă în viața publică, în ciuda celebrității de care se bucură fratele ei de foarte mulți ani.

Iar unul dintre motive este acela că Andreea Morar nu locuiește în România, dar nici nu și-a dorit să se expună mai mult decât este cazul.

Sora lui Mihai Morar locuiește de mulți ani în America, are doi copii și recent a împlinit 40 de ani, prilej perfect pentru un mesaj emoționant primit de la fratele ei.

„La mulți ani, surioară dragă! Știu că faci 40, dar tot păpușica mică și scumpă din a doua și a treia fotografie ai rămas. Deși între aceste poze au avut timp să treacă și copilăriile noastre, dar și copilăriile copiilor noștri. Vorba ta, 40, dar tot copii am rămas…”, a scris Mihai Morar pe Facebook.

În anul 2019, Mihai Morar a postat o fotografie cu întreaga familie pentru că Andreea a revenit în casa părintească după 13 ani.

„ACASĂ. DUPĂ 13 ANI. Atâta a trecut de când nu am mai făcut poza asta în România. Era ziua cununiei mele. În schimb, am făcut fiecare câte doi copii, pe câte două continente. Eu, două fete, în Europa. Ea, doi băieți, în America. Bun venit acasă, surioară! #familiaMorar”, a scris Mihai Morar pe Instagram, la vremea aceea.

De-a lungul timpului, Mihai Morar a postat fotografii, rar ce-i drept, cu sora și nepoții lui din America, însă Andreea Morar nu este o prezență activă pe rețelele de socializare, preferând discreția.

„Chiar dacă între frate și soră sunt 6000 de mile, ei rămân împreună până la capăt de zile”, scria Mihai Morar o altă urare de „La mulți ani!” pentru sora lui, în 2020.

Mihai Morar are o relație foarte apropiată și cu părinții săi, chiar dacă aceștia locuiesc departe, în Maramureș, dar se văd atunci când există puțin timp liber.

”Mi-am dat seama că sunt bogat”

La un moment dat, Mihai Morar a postat o fotografie cu familia lui și cu părinții pe care a reușit să-i ducă într-o scurtă vacanță în Bulgaria,.

„Știi când mi-am dat seama că sunt bogat?! Când am avut posibilitatea să merg în vacanță cu toți copiii și cu toți bunicii. Nu posibilitatea financiară, ci biologică. Atunci când nu mai poți să ai o vacanță cu toți părinții, toți copiii, toți bunicii, începi să fii sărac.

Nu financiar, ci mult mai grav: sufletește. Le mulțumesc tuturor celor din fotografia asta pentru că mă fac bogat”, a postat Mihai Morar pe Instagram, la vremea aceea, în dreptul unei fotografii cu părinții și familia lui.

Citește și Mihai Morar rupe tăcerea despre retragerea din televiziune. Motivul real pentru care a luat decizia

Mihai a postat și de acolo o fotografie alături de mama sa, în grădina exterioară a castelului, notând.

„Cu regina mea mamă, la Regina Mamă a României”.  „Mândru că sunt născut din ei”, posta Mihai Morar cu altă ocazie, în dreptul unei fotografii cu părinții săi, potrivit Unica.ro.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Invazie de alge pe litoralul românesc
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?