Cine pleacă acasă cu marele premiu de la Survivor România All Stars 2024. Singurul concurent care a câștigat toate probele de până acum

Survivor România All Stars, difuzat de ProTV, abia a început, dar există deja o mare favorită la cîștigarea premiului de 100.000 de euro.
Alina Costache
28 ian. 2024, 09:23
Cine pleacă acasă cu marele premiu de la Survivor România All Stars 2024. Singurul concurent care a câștigat toate probele de până acum
Câștigător Survivor România All Stars 2024

În noaptea de joi spre vineri, s-a încheiat a doua săptămână Survivor All Stars, iar clasamentul este unul clar. Iată cum arată clasamentul după primele două săptămâni din competiție.

Citește și: Câți bani a primit Elena Ionescu de la Pro TV, după patriciparea la Survivor România All Stars 2024. Vedeta a stat în Dominicană doar 14 zile

O singurp concurentă, respectiv Maria Chițu din tabăra Războinicilor, are eficacitate 100%, câștigând până acum toate cele opt probe în care a intrat. La polul opus se află trei Faimoși: Elena Marin, Jorge și Roxana Nemeș, care au pierdut până acum toate duelurile.

Va câștoga Maria Chițu marele premiu de la Survivor România All Stars? Are toate șansele, având în vedere că sezonul actual este unul disputat exclusiv pe plan sportiv, neexistând voturile subiective ale telespectatorilor, așa cum se întâmpla în anii precedenți, potrivit gandul.ro.

Acuzații la adresa ProTV după eliminarea Elenei Ionescu de la Survivor

Eliminarea Elenei Ionescu de la Survivor All Stars s-a lăsat cu acuzații dure la adresa ProTV. După eliminarea Andreei Tonciu din competiție, tabăra Faimoșilor a mai rămas fără un concurent. Plecarea Elenei din show, în urma duelului cu Roxana Nemeș, a dus la un val de critici la adresa organizatorilor competiției.

Citește și: Momente desprinse din filmele de groază la Survivor All Stars! O concurentă a fost la un pas să rămână fără un ochi: „Am vrut să fac pe interesanta”

Pe pagina oficială de Facebook a show-ului, telespectatorii și-au exprimat indignarea la adresa producătorilor, după eliminarea câștigătoareo sezonului 1.

Motivul: majoritatea dintre ei consideră duelul de eliminare – în urma căruia Elena a fost eliminată de Roxana Nemeș – de o dificultate scăzută, totalmente nespecifică jocului Survivor.

„În ritmul acesta și cu finaluri de grădiniță, scoateți toți concurenții buni. Se mai uită cineva la televizor să vadă melcii și pe cei cu 0% eficacitate? Asta este proba de eliminare? Trebuie dat traseu și final, și pe viață, nu ca să pici de pe bara sau să plimbi o minge, gata, ai luat trofeul. Rușine producției!”, a comentat cineva.

„Mai urmează să vedem cine croșetează mai repede sau cine scrie mai repede „Luceafărul”. Dueluri extrem de plictisitoare”, a spus un alt fan.

„Formatul duelului de eliminare în 2024 este prea puțin compatibil cu spiritul „Survivor”. Părerea mea este că trebuia filmat a doua zi după consiliu, pe un traseu „Survivor”, cu cel puțin trei jocuri. Așa era un adevărat duel de eliminare!”, a adăugat o altă persoană.

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au mers la apartamentul închiriat în Halkidiki, dar au fost nevoiți să-și caute altă cazare: ”Am fost victima unei escrocherii”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a decis! Liderii coaliției de guvernare au stabilit data alegerilor!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Cultura care îi umple de bani pe români. Se poate face o avere frumoasă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Emiterea deciziilor de recalculare a pensiilor nu va fi amânată: Daniel Fenechiu „Sunt convins că sunt dificultăți, pentru că în momentul de față este și un proces de informatizare al Casei Naționale de Pensii”
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Ministrul Mediului: Exploatația de Gaze din Neptun Deep va Continua conform Planului În Pofida Protestelor Greenpeace
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!