Cine sunt cei 10 tineri care vor face show la cea mai nouă și fierbinte emisiune din România. Detaliile picante despre concurenții de la Love Island

Love Island este emisiunea care a făcut „ravagii” peste tot în lume, iar acum a fost preluată și de ProTV. Iată cine sunt concurenții care se vor lupta pentru a-și găsi sufletul pereche și pentru a pune mâna pe premiul de 50.000 de euro.
Irina Dumitrescu
25 sept. 2023, 12:33
Cine sunt cei 10 tineri care vor face show la cea mai nouă și fierbinte emisiune din România. Detaliile picante despre concurenții de la Love Island
Cine sunt cei 10 tineri care vor face show la cea mai nouă și fierbinte emisiune din România. Detaliile picante despre concurenții de la Love Island

Love Island este una dintre cele mai renumite emisiuni de tip reality show la nivel internațional, având prezență în peste 25 de țări din întreaga lume, până în prezent. Succesul deosebit al acestei emisiuni a condus la achiziționarea formatului de către Pro TV, care a decis să îl adapteze și să îl difuzeze în România.

Citește și: Ce se intampla in corpul tau daca mananci doua linguri de ulei de cocos in fiecare zi, timp de 60 de zile

Procesul de selecție a concurenților pentru emisiunea „la cârma” căreia se află influencerița Alina Ceușan a fost deja finalizat, iar emisiunea va fi transmisă pe micile ecrane în viitorul apropiat. Zece tineri sunt pregătiți pentru aventura vieții lor, dintre care cinci fete și cinci băieți își propun să își găsească dragostea adevărată în cadrul acestui show.

Participanții vor locui într-o vilă de lux, într-o locație exotică, 24 de ore din 24. Chiar din primele momente ale emisiunii, cele cinci fete și cei cinci băieți vor trebui să decidă cu cine vor forma cupluri. Câștigătorii show-ului vor pleca acasă cu un premiu în valoare de 50 de mii de euro.

Reprezentanții Pro TV au dezvăluit identitățile concurenților cu câteva zile înainte de premiera emisiunii. Acești concurenți, așa cum am menționat anterior, sunt cinci fete și cinci băieți cu vârste sub 30 de ani. Iată componența echipelor!

Cine sunt concurenții de la Love Island România

Ada Ileana. Are 26 de ani și de meserie este profesoară de limba engleză. A câștigat titlul Miss Internațional România 2022. Este singură de 3 ani de zile, însă nu și-a pierdut niciodată speranța că va găsi un partener potrivit.

Alexandra Balea. Are 23 de ani și este studentă în anul III la Medicină. Este deschisă să își găsească jumătatea în cadrul emisiunii de la Pro TV. Spune că, dacă îi place de cineva, face ea primul pas. Totuși, dacă acea persoană calcă greșit, nu o uită niciodată.

Gabriela Ilișiu. Are 23 de ani și este cântăreață. Mărturisește că se îndrăgostește repede și promite să fie singura femeie adevărată din viața unui bărbat. Se răzbună, însă, la fel de repede. Este singură de 2 ani de zile și visează la o familie mare și frumoasă.

Josephinka Smolena. Are 21 de ani și este însoțitor de zbor. Îi plac muzica și dansul, în mod deosebit. Susține că îi plac bărbații cu simțul umorului, însă nu ia niciodată dragostea în glumă.

Mădălina Rancea. Are 26 de ani și este consultant de vânzări. Vrea să găsească un bărbat stabil emoțional, empatic și amuzant. Este totuși atentă, analizându-și opțiunile de două ori înainte de a face o alegere. Crede că ce este al ei este pus deoparte.

Denis Iuga. Are 21 de ani și este foarte popular pe rețelele sociale. Îi plac petrecerile și provocările de pe TikTok, unde și-a construit o comunitate de peste 150 de mii de urmăritori online. Visează să aibă o familie foarte mare, la timpul potrivit, alături de fata potrivită.

Andrei Bordeianu. Are 23 de ani și este antrenor personal. Femeia ideală, în viziunea lui, trebuie să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, cu trup armonios și în același timp amuzantă și energică.

Eduard Caba. Are 24 de ani și este model. Susține că are aspect, corp, dar și creier, motiv pentru care poate să convingă orice fată că el este bărbatul ideal, chiar dacă la început nu există o conexiune extrem de puternică între ei. Se declară pregătit pentru o relație de lungă durată.

Valentin Popescu. Are 27 de ani și este creator de conținut. Îi plac femeile blonde și mai scunde decât el. Recunoaște că nu este vreun sfânt, fiind deschis la orice, inclusiv la o relație pe viață.

Premiera reality-show-ului Love Island va putea fi urmărită la Pro TV începând cu data de 2 octombrie, aproape de miezul nopții, potrivit conducerii postului de televiziune. Pe platforma Voyo, emisiunea va fi disponibilă telespectatorilor cu o zi înainte, respectiv pe 1 octombrie.

Adrian Butușină. Are 29 de ani și este antrenor personal. Recunoaște că, dacă nu este implicat într-o relație romantică, flirtează cu mai multe femei în mod simultan. Acum a hotărât să își schimbe planul. Își dorește să găsească dragostea adevărată.

Citește și: Alina Ceușan a semnat cu Pro TV. Ce emisiune va prezenta una dintre cele mai celebre influencerițe din România

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte geografie la Bacalaureat 2024. Cum se rezolvau și care este baremul de corectare. Proba la alegere a profilului la BAC 2024. Update
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Transportatorii se revoltă! Restricțiile de circulație de pe Valea Oltului vor duce la noi scumpiri
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
O stațiune din România, spaima turiștilor. Fug din cauza mizeriei în care a ajuns
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă PACE: Rusia este pregătită
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Guvernul portughez reintroduce facilități fiscale pentru rezidenții străini, în pofida criticilor
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!