Cine sunt cei doi „băieţi de la Eforie” care au devenit virali cu melodia „Isoleta”?! Parodiile lor au milioane de vizualizări

Au devenit virali atât pe Youtube cât şi pe Tik Tok cu melodia "Izoleta", fiind un pamflet despre pandemia de coronavirus. Ion Catalin Eforie şi prietenul său, numit Pely, sunt de departe cei mai cunoscuţi băieţi de pe Internet în aceste vremuri. 
Romania TV
03 apr. 2020, 15:08
Cine sunt cei doi

Ion Catalin Eforie este un cântăreţ de manele, iar împreună cu prietenul său Pely, a creat o serie de melodii numite „Izoleta” pentru a transforma perioada de carantină într-una mai puţin plictisitoare. 

În urmă cu două săptămâni, Ion Eforie a postat un videoclip pe canalul său de Youtube cu primul imn al Coronavirusului. În versuri el dă un sfat oamenilor: „Nu ies la plimbare // C-am recomandare // De la ştiri să stau închis pân` ce Covid dispare”. 

Imediat după ce acest videoclip a devenit viral, cei doi bărbaţi au continuat o serie de melodii menite să amuze cetăţenii români, dar şi să le ofere un sfat cu privire la pandemie. 

Melodiile lor conţin un mesaj social prin care îi îndeamnă pe oameni să stea în casă şi să se protejeze. Ion şi Pely au dus o campanie aproape la fel de eficientă ca cea a autorităţilor într-un mediu în care ordonanţele militare n-ar fi ajuns altfel, la adolescenţi şi copii. 

Cătălin Ion, este handbalist de performanță. Este legitimat la clubul CS Medgidia, din Liga a 2-a, și evoluează pe postul de pivot. Dar poate deveni oricând și cântăreț de muzică de petrecere dacă ținem cont de strofele pe care le-a compus, ce-i drept în tandem cu colegul său, Alexandru Enea, zis și Pely, de meserie sudor, la rândul lui la fel de talentat.

Ion şi Pely au ajuns la „Izoleta 4”, iar fanii deja le cer să scoată un album, poate aşa le mai trece şi lor plictiseala din izolare. „Toate ca toate, DAR ALBUMUL IZOLETA CÂND ÎL SCOATEȚI?”, a fost unul din comentariile celor doi. 

Videoclipurile lor au sute de mii de vizualizări pe toate platformele, iar melodiile lor sunt folosite ca sunete pentru TikTok-uri şi distribuite pe reţelele sociale. 

Pe Facebook, Cătălin Ion este urmărit de aproape 12 mii de persoane, în timp ce Alexandru Enea se laudă cu „doar” 3.300 de prieteni. Cei doi au filmat videoclipurile la Eforie, acolo unde handbalistul locuiește. 

Totul a fost spontan, nu a fost nimic programat, s-a pornit de la o chestie minoră. Am făcut despre izoletă pentru că am stat vreo trei zile pe la televizor și m-au înnebunit psihic. M-am dus la Alex și i-am spus că e cam groasă cu corona asta. Și i-am zis, în glumă, cum ar fi să văd că-l iau ăștia cu izoleta. Mi-a răspuns sincer: «Băi, orice, dar nu cu izoleta, că-s claustrofob, mai bine mă împuști în cap». Și de acolo ne-a luat râsul și am început hai cu izoleta, cu brânză feta, el atunci făcea cartofi…”, a declarat Cătăţin Ion pentru cancan.ro. 

Spynews
Anca Țurcașiu, ipostaze romantice în brațele iubitului! Actrița se declară fericită și iubită: "Am lângă mine un om drag..." / FOTO
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Soluția care poate salva culturile pe timp de secetă și caniculă. Ideea ”furată” de un fermier după o vizită în Ungaria: “7-8 grade diferență de temperatură”
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă pace. A anunțat personal: Am fi foarte fericiţi
Playtech.ro
Ți se rupe sufletul! AVEM ultimele imagini cu Alain Delon în viață. Te fac să PLÂNGI, cutremurător
DailyBusiness
SE DAU BANI DE LA STAT! Cine primește 3.000 de lei
Adevarul
Vladimir Putin nu poate răspunde rapid la invazia Ucrainei. De câți soldați are nevoie pentru a-i scoate pe ucraineni din Kursk?
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Un iaht de lux s-a scufundat din cauza unei furtuni puternice, în Mediterană. O persoană a murit și alte șase sunt date dispărute
Evz.ro
Cum l-a provocat Nicolae Ceaușescu pe Gorbaciov în 1981. Detalii ascunse despre conflictul care a zguduit comunismul
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
BREAKING | Ciclista de la Jocurile Olimpice a fost găsită moartă în casă
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Accident de proporții pe Autostrada A4! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție după ciocnirea unui autotren și a unui microbuz, din care au rezultat 12 victime
Capital.ro
Lege nouă pentru șoferi. S-a modificat limita. Rămâi fără permis timp de o lună
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante
substantial.ro
Președintele Macron a acceptat demisia guvernului condus de Gabriel Attal
MediaFlux
Cât vom plăti FACTURA la IARNĂ. ANUNȚUL ministrului Energiei despre COMPENSARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...