Ciobănescul adorabil care a topit inimile bucureștenilor: „Vă rog, luați-mă acasă, sunt frumos și cuminte, pe stăpânul meu îl evacuează și nu mă mai poate ține!”

Un ciobănesc a topit inimile bucureștenilor, dar nu numai, cu povestea lui emoționantă. Cățelul a rămas pe străzi după ce stăpânul său a fost evacuat din locuința improvizată în care își ducea zilele. Acum i se caută un stăpân sau măcar o persoană care ar putea să îl îngrijească o perioadă.
Filip Stan
17 ian. 2024, 16:46
Ciobănescul adorabil care a topit inimile bucureștenilor: „Vă rog, luați-mă acasă, sunt frumos și cuminte, pe stăpânul meu îl evacuează și nu mă mai poate ține!”
Ciobănescul adorabil care a topit inimile bucureștenilor: „Vă rog, luați-mă acasă, sunt frumos și cuminte, pe stăpânul meu îl evacuează și nu mă mai poate ține!”

O femeie transmis povestea unui ciobănesc adorabil ce este dat spre adopție deoarece persoana care avea grijă de el urmează să fie evacuată. Chiar dacă actualul stăpân este nevoit să renunțe la prietenul blănos vrea să-i găsească o casă unde să fie îngrijit și iubit.

Citește și: Un ciobănesc german vizitează zilnic și se întinde timp de câteva ore pe mormântul stăpânilor săi: „Există ceva în lume numit iubire adevărată”

Ciobănescul adorabil care a topit inimile bucureștenilor

Sute de oameni au distribuit anunțul publicat de o femeie pe grupul de Facebook „SOS Animal Rescue 🇷🇴”. În rândurile scrise din perspectiva cățelului, aceasta a explicat situația în care se află un bucureștean.

Bărbatul urmează să fie evacuat, astfel că nu poate să mai aibă grijă de prietenul lui necuvântător. Din acest motiv, s-a luat decizia ca patrupedul să fie dat spre adopție.

„Vă implor .. 😔 sunt frumos și cuminte dar pe stăpânul meu îl evacuează! Este om al străzii dar cu suflet de milioane! Vă rog din inimă, unde mă puneți acolo stau, doar mâncărică și apică vreau și puțină iubire. 😓😓😓”, este mesajul prin care patrupedul se vrea a fi adoptat de un iubitor de animale.

Ciobănescul adorabil care a topit inimile bucureștenilor: „Vă rog, luați-mă acasă, sunt frumos și cuminte, pe stăpânul meu îl evacuează și nu mă mai poate ține!”

Femeia a anunțat că, deși câinele se află în București, are posibilitate să-l transporte oriunde există o persoană dispusă să aibă grijă de el și sa-l iubească: „București, dar îl putem transporta oriunde îl primește cineva cu iubire!”.

Femeia a publicat și o serie de fotografii cu patrupedul, iar internauții nu au întârziat să reacționeze. În timp ce unii au spus că ar vrea să îl primească în casele lor pe frumosul ciobănesc, alții au spus că sunt dispuși să îl cazeze temporar până când stăpânul își va rezolva problema cu locuința.

„Îl vreau eu, sunt în Sectorul 5”, „Bună ziua, sunt din Slobozia Moară, județul Dâmbovița. Dacă o aduceți o primesc cu toată dragostea”, „Pot sa îl iau eu. Mi-am pierdut labrador-ul recent, a murit efectiv de bătrânețe. Mi-ar plăcea să-l iau pe acest micuț de 50 de kg 🙂. Dacă actualul stăpân își rezolva problemele nu va fi dificil să îl dau înapoi, deși presimt că mă voi atașa de el”, sunt câteva dintre comentariile celor care au văzut anunțul.

De asemenea, o persoană s-a oferit chiar să îl cazeze atât pe stăpân, cât și pe cățel. Astfel, cei doi nu ar trebui să fie despărțiți: „Eu pot să-l iau la mine pe domnul cu tot cu cățel, în Jilava”.

Citește și: Povestea lui Zeus, câinele care a salvat o viață. Patrupedul i-a semnalat stăpânului că are o tumoră

 

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
De ce ți se pare că arăți mai bine când te uiți în oglindă decât într-o fotografie făcută telefonul mobil. Motivul te va surprinde cu adevărat
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
3 zile cu descărcări electrice anunțate de Accuweather. Urmează temperaturi de 17-18 grade în timpul nopții
Spynews
3 zodii pentru care fericirea bate la ușă mai târziu. O să ajungă cu persoana iubită la altar după 35 de ani
Evz.ro
OpenAI zguduie piața. Ce știe să facă noul chatbot
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Iadul prin care trece acest curier din Bangladesh, care livrează mâncare pe 40 de grade în București 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
În România, la fel de cald ca în Filipine? Reacția unei filipineze la valul de caniculă din țara noastră: „Sufăr aici în România…”
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Marile companii aeriene americane au oprit zborurile din cauza problemelor de comunicații
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'