Circ și înjurături la America Express! Iulia Albu l-a desființat pe Mike, iubitul ei: „Ești un om de toată jena!”

Iulia Albu și Mike au luat hotărârea de a trece împreună prin provocare America Express, însă lucrurile nu s-au desfășurat deloc așa cum și-au imaginat. În loc să colaboreze și să își sudeze relația, cei doi s-au certat non-stop.
Alina Costache
20 nov. 2023, 23:45
Circ și înjurături la America Express! Iulia Albu l-a desființat pe Mike, iubitul ei: „Ești un om de toată jena!”
Circ și înjurături la America Express! Iulia Albu l-a desființat pe Mike, iubitul ei: „Ești un om de toată jena!”

Ultima ediție a emisiunii America Express a fost marcată de un conflict imens între Iulia Albu și Mike. Tensiunile au atins cote înalte în timpul unei probe care i-a pus în dificultate, iar situația s-a agravat atunci când Mike a distrus echipamentul furnizat de producători într-o reacție șocantă.

Citește și: Iulia Albu și Mike dau cărțile pe față! Mai are sau nu relația lor vreo șansă: „Din nefericire, mai rău nu cred că se poate”

Pare că stresul și oboseala au fost principalii vinovați în disputa dintre Iulia Albu și Mike. Cei doi parteneri au cedat sub presiune și au explodat în timpul unei probe. În această etapă a competiției, participanții trebuiau să găsească anumite obiecte, iar strategia implică faptul că unul dintre parteneri furnizează instrucțiuni, în timp ce celălalt caută obiectele necesare.

În cazul lor, Mike a fost responsabilul de a rămâne pe loc și de a oferi descrieri detaliate ale obiectelor, în timp ce Iulia se ocupa de găsirea acestora. Cu toate acestea, din cauza faptului că designerul nu a reușit să identifice rapid primele obiecte, partenerul său a refuzat să mai ofere explicații.

Mai mult decât atât, Mike nu s-a limitat doar la a refuza să ofere informații, ci a continuat să îi aducă critici aspre iubitei sale. Acest moment a fost punctul culminant în care Iulia Albu a atins limita și a ripostat pentru prima dată la crizele de nervi ale partenerului său, exprimându-și vehement frustrarea: „Taci dr*cu din gură”.

Reacția criticului de modă l-a scos din minți pe Mike, care nu s-a mai abținut deloc, iar în momentul în care a văzut-o pe iubita lui cedând a spart telefonul primit din partea producției. Gestul bărbatului a înfuriat-o și mai tare pe Iulia Albu, care a avut grijă să îi arunce unele replici acide. Creatoarea de modă l-a numit bădăran și a spus că este un om de toată jena.

„Ai spart telefonul. Ai fost un bădăran. (…) Ești un om de toată jena”, i-a spus Iulia Albu lui Mike.

Participarea la America Express a reprezentat o adevărată provocare pentru Iulia Albu și Mike, așa cum au constatat deja telespectatorii. După încheierea filmărilor, cei doi au trecut printr-o perioadă de despărțire, dar într-un timp destul de scurt au revenit la sentimente mai bune și au încercat să rezolve problemele. Cei doi au decis să urmeze terapie de cuplu, unde au avut parte de câteva confruntări intense, după cum au mărturisit chiar ei.

„Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit «uite, mai sunt și alții ca noi»”, ne-a declarat Iulia Albu.

Citește și: Moment de panică la America Express, în ediţia din 7 noiembrie. Iulia Albu: „Puteam să murim toți!”

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!