Circulaţie ÎNTRERUPTĂ şi trafic ÎNGREUNAT pe mai multe drumuri din ţară

Poliţia Română informează că joi, în intervalul orar 8:30-16:30, în judeţul Iaşi, circulaţia va fi întreruptă pe DN28 Iaşi - Tomeşti, la kilometrul 80+120 de metri, din cauza unor lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată.
Ionela Marcu
09 apr. 2015, 05:13
Circulaţie ÎNTRERUPTĂ şi trafic ÎNGREUNAT pe mai multe drumuri din ţară

Traficul rutier se va desfăşura deviat, pe DJ249A (str. Sfântul Ioan – str. Aurel Vlaicu – Calea Dacilor) şi pe DJ 248D (Calea Tomeşti). În municipiul Iaşi, în zona pasajului Bucium, se mai poate ajunge dinspre Tomeşti şi pe str. Trei Fântâni.

Întrucât pe DN28 traficul rutier este intens, este de aşteptat să se formeze coloane de autovehicule. Mare atenţie pe DJ 248D (Calea Tomeşti), pentru că acolo există două treceri la nivel cu calea ferată fără bariere (una dintre ele industrială).

În județul Caraș-Severin, pe DN57 Orșova — Moldova Nouă, traficul rutier este întrerupt la km 65+600 de metri, în zona localității Cozla (aproape de limita cu județul Mehedinți).

Măsura a fost luată în scopul prevenirii unor accidente ce se pot produce din cauza căderilor de stânci și grohotiș pe partea carosabilă.

Rută ocolitoare: DN57 Orșova — DN6 Iablanița — DN57B Oravița — DN57 Moldova Nouă.

În județul Timiș este închis DN68A Lugoj — Traian Vuia , între kilometrii 2+790 și 3+289 de metri, în vederea executării unor lucrări de consolidare, cu precizarea că, pe perioada închiderii, traficul rutier este deviat, în ambele sensuri, pe ruta DN6 (Centura Lugoj) — autostrada A6 (Lugoj — nodul rutier Balinț) — autostrada A1 (nodul rutier Balinț — intersecție cu DN68A).

În județul Gorj, în perioada următoare, circulația rutieră pe DN66 Bumbești-Jiu — Petroșani (tronsonul cuprins între kilometrii 93+500 și 126+000) se va desfășura în condiții de drum în lucru. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită la volan și să reducă viteza de deplasare în zona respectivă.

În județul Hunedoara, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a Podului Șoimuș aflat pe DN76 (sectorul cuprins între km 0+000 — km 0+600), este instituită măsura de restricționare a circulației rutiere, cu afectarea unei benzi de circulație, traficul rutier desfășurându-se pe o bandă, alternativ, dirijat de piloți de circulație.

Pe respectivul segment de drum este permisă doar circulația autovehiculelor cu MTMA mai mică sau egală cu 7,5 tone, a autovehiculelor speciale destinate intervențiilor, precum și a mijloacelor de transport în comun.

Rută ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone:

— Sensul de deplasare Brad — Deva: circulația rutieră se va desfășura deviat pe A1 km 369+110, nod Șoimuș — A1 km 354+000, nod Simeria, DN 7 km377+525 — DN 7 Deva;

— Sensul de deplasare Deva — Brad: circulația rutieră se va desfășura deviat pe DN 7 km 394+300, DN 7 km 377+525 nod rutier Simeria — A1 km 354+000 — A1 km 369+110 — DN 76 km 0+600 nod Rutier Șoimuș.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău-Brașov, în zona lacului Siriu, se mențin restricțiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone și restricția de viteză de 10 km/h, din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău.

Rute ocolitoare pentru traficul greu:

— DN1B Buzău — Ploiești, DN1A Ploiești — Cheia — Săcele;

— DN10, km 47+100, DJ102B Cislău, Gura Bâscei — Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte — Cheia — Săcele.

În județul Vrancea, din cauza unor alunecări de teren, circulația pe DN2N Chiojdeni — Vintileasca se desfășoară îngreunat pe anumite sectoare rutiere, cu restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12 tone.

Pe porțiunea kilometrică 46+800 — 46+920 a fost instituită restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Având în vedere că pe câteva drumuri naționale secundare care străbat zone montane înalte se circulă în condiții de iarnă, cele mai importante fiind DN67C, DN7A și DN2D, le reamintim conducătorilor auto că au obligația ca pe acestea să folosească anvelope specifice sezonului rece.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cartierul rău famat din București care a fost șters de pe fața pământului de comuniști. Multă lume trece acum prin acea zonă fără să aibă habar ce se petrecea acolo pe vremuri
Capital.ro
Șoferii cu permis auto categoria B nu au voie, sub nicio formă. Legea interzice, fără excepție
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cocktailuri cu un conținut scăzut de carbohidrați. Sunt perfecte pentru zilele caniculare, fără a-ți sabota dieta
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Accident grav în județul Constanța: Pasager încarcerat după coliziunea cu un TIR în Dorobanțu
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!