Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul devastator din Turcia: „Indiferent în ce colţ al lumii se produce cutremurul, eu îl ‘văd’ în camera mea şi îi simt intensitatea”

Maria Ghiorghiu a prezis, încă de la începutul lunii noiembrie, cutremurul devastator care, pe 6 februarie, a devastat Turcia şi Siria. Clarvăzătoarea nu a "văzut", totuşi, ţările care urmau să fie lovite de cutremur, dar dă asigurări că România nu va fi prea curând zguduită de un seism de asemenea proporţii.
Alina Costache
13 feb. 2023, 09:25
Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul devastator din Turcia:
Previziuni sumbre făcute de Maria Ghiorghiu. Dezastrul nu poate fi evitat: "România va fi îngropată!"

Maria Ghiorghiu a dezvăluit că, pe 3 noiembrie, i s-a arătat că o ţară va fi lovită de un cutremur devastator, dar nu a știut în acel moment dacă este vorba despre România sau despre altă țară.

Mi-au scris mai mulți cititori despre faptul că am scris, în 3 noiembrie 2022, un articol cu titlul: ‘Un cutremur intens cu încă o replică imediată, tot intensă’. Și e adevărat, era la 4 fără 10 dimineața, în zori de 3 noiembrie, nu știam dacă va fi în țara noastră. Și oricum eu am spus și spun mereu: România este ocrotită de un cutremur devastator.

România, poporul român, în ciuda a ceea ce se spune, zi de zi, oră de oră, că și România este în pericol de un posibil cutremur devastator. Aș vrea să spun, cu mâna pe inimă, tuturor românilor că România este, deocamdată… De ce spun deocamdată? Pentru că primisem un mesaj cândva, în care se spunea: ‘Uite, se tem de un cutremur devastator’. Și atunci un glas a spus așa: ‘În România nu va fi un cutremur devastator, nu încă’. De asta spun”, a povestit Maria Ghiorghiu, la BZI Live.

Maria Ghiorghiu „vede” cutremurele chiar în camera ei

Clarvăzătoarea a explicat că, ori de câte ori are loc un cutremur, ea vede totul în camera sa şi simte intensitatea cutremurului, indiferent în ce parte a lumii se produce respectivul cutremur.

Citeste Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu îi contrazice pe meteorologi. Primăvara nu mai vine: „În martie, vom avea munţi de zăpadă”

Vedeam o cameră, era chiar camera mea, în care vedeam cum pereții se clatină și mi-era teamă că se și dărâmă. Chiar dacă se produce un cutremur, undeva, în alt colț al lumii, adeseori mi se arată chiar camera mea, probabil pentru a înțelege intensitatea cutremurului. Și, deci, vedeam chiar camera mea, în care pereții se clătinau foarte puternic și când vedeam că s-a potolit cutremurul, la scurt timp mi s-a mai arătat o replică, nu chiar la fel de puternică, dar foarte puternică. Și chiar scriam în 3 noiembrie 2022 că acest cutremur nu va fi în România cu siguranță. Din nefericire, va fi în altă țară și cu adevărat va fi devastator”, a relatat clarvazatoarea.

Citeste si Maria Ghiorghiu, previziune sumbră: „Războiul ne bate la ușă, cutremurul ne bate la uşă”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate pe județe la Evaluarea Națională 2024. Află ce notă ai luat în funcție de locul în care ai susținut examenul. Harta edu.ro. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Un Cetățean Român Arestat Preventiv în Grecia pentru Provocarea Unui Incendiu
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?