Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu aruncă bomba! A mărturisit că a primit un mesaj chiar de la Iisus Hristos

Poate că nu foarte multă lume crede în faptul că anumiți oameni au capacitatea de a avea viziuni despre viitor, dar clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a reușit să prezică extrem de multe evenimente. Acum aceasta a avut o viziune cu totul specială.
Alina Costache
07 apr. 2023, 15:04
Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu aruncă bomba! A mărturisit că a primit un mesaj chiar de la Iisus Hristos

De-a lungul timpului, Maria Ghiorghiu a prezis o serie de dezastre care, din păcate, au și avut loc. Acum aceasta a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul uimitoare. Pe blogul personal a făcut o postare în care mărturisit că a avut o discuție cu Iisus Hristos. Clarvăzătoarea susține că această viziune i-a venit în momentul în care s-a gândit la o persoană foarte dragă din viața ei.

Citește și: Deea Maxer aruncă cu „venin” pe internet. Cui îi transmite vedeta mesaje acide

„Iisus Hristos mi-a grăit așa: Tu ești imaginea mea! Cel ce păstrează numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine, nu știe să Îi fie recunoscător Prea Sfântului nostru Binefăcator, adică Prea Sfântului Duh!”, se arătă în prima parte a postării de pe blog.

Aceasta a explicat că totul s-a întâmplat chiar după ce își făcuse rugăciunea. Aceasta se gândea la faptul că spre deosebire de o prietenă foarte bună a ei, ea consideră că nu reprezintă pe nimeni sau nimic. Atunci s-a întâmplat minunea.

„Abia îmi terminasem rugăciunea sufletului și m-am băgat în pat. Nu știu cum, dar mă gândeam la o prietenă care lucrează la un ziar și-mi spuneam în gândul meu că nu am mai văzut-o de ani de zile și nici nu am mai vorbit la telefon cu ea. Apoi, tot eu în gândul meu îmi spuneam că prietena mea are serviciul ei, și-a format imaginea ei prin ceea ce face. Chiar reprezintă imaginea acelui ziar. Pe când eu nu reprezint pe nimeni. Sunt un om obișnuit și nu reprezint nicio imagine a cuiva si e normal ca prietena mea să păstreze distanţa. Dar brusc, dragii mei, aud un glas blând și dulce, un glas de care eu m-am îndragostit de un infinit de ori și pentru care mi-aș da şi viaţa în orice clipă. Acest glas spunea aşa: ”Tu ești Imaginea Mea! Ești Imaginea a Cineva!”.”, a scris clarvăzătoarea pe blogul ei.

Clarvăzătoarea Maria Ghieorghiu a primit un mesaj de la Iisus Hristos

Atunci clarvăzătoarea a avut o viziune cu Mântuitorul. Aceasta a primit un mesaj extrem de important.

„Iar în acel moment îmi aud glasul sufletului meu care spune așa: „Eu nu eram Imaginea nimănui!”. Și rămân uimită de ceea ce văd în camera mea, sub plafon. Vedeam dragilor, vedeam pe Iisus Hristos răstignit pe o cruce mare din lemn gros, cioplit și nu finisat, Îi văd Chipul însângerat, Coroana de Spini Îi rănise pielea Capului Său Prea Sfânt.

Avea în jurul Trupului o pânză albă legată de mijloc, iar ochii Lui albaștri erau aţintiţi spre cerul albastru senin şi gura Sa prea sfântă era deschisă de parcă ar fi strigat la TATĂL Cel Ceresc. De pe pieptul Său, curgeau şiroaie de sânge prea curat și prea sfânt și nevinovat.

Privind cu lacrimi la această tragedie, sufletul meu mai are puterea să spuna fără cuvinte: „Eu nu eram Imaginea nimănui lumesc! Eu nu sunt Imaginea nimănui lumesc”. Iar Scumpul nostru Mântuitor, de acolo de pe Sfânta Cruce, îmi răspunde aşa: „Tu eşti Imaginea Mea!”, a scris Maria Ghiorghiu.

Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu a vrut în mod special să le ofere și un sfat celor care o urmăresc.

„Lacrimile-mi curgeau pe obraji, clipă în care totul a dispărut precum dispare fulgerul de pe cer. Dragii mei, a venit timpul când trebuie să avem grijă de suflet mai întâi de toate. Este Sfântul Post al Pătimirilor Lui Iisus Hristos. Să încercăm să fim mai buni, mai milostivi, să mergem la Sfânta Biserică măcar duminica, să postim mai ales de la vorbe grele, de la vorbe jignitoare faţă de Aproapele nostru.

Să ne spovedim la Părintele Duhovnic, pentru a ne învrednici a primi Sfânta şi Dumnezeiască Împărtăşanie. Să avem grijă de străin și de sărac, și de cei bolnavi, de cei singuri și necăjiți. Să facem milostenie cu cei care sunt mai necăjiţi decât noi”, a continuat clarvăzătoarea pe blog.

Citește și: Elena Băsescu, făcută praf după ultima imagine postată pe Instagram. Cu ce s-a lăudat fiica lui Traian Băsescu FOTO

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!