Claudia Pătrăşcanu, despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu: „Mi-a cerut să mint copiii”

Claudia Pătrăşcanu a vorbit despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu şi a mărturisit că cei doi copii trebuiau să fie la el în această perioadă. Însă, artista a fost sunată de afacerist şi a cerut să îl ajute, să ia băieţii înapoi acasă, pentru el are un eveniment.
Alina Costache
10 aug. 2021, 20:48
Claudia Pătrăşcanu, despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu:
Claudia Pătrăşcanu, despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu

Claudia Pătrăşcanu, despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu. “Doar copiii mă interesează, mă interesează educația lor, siguranța lor. În momentul de față copiii sunt în vacanță la tatăl lor, i-a luat pe 31 iulie și acum pot să înțeleg după această apariție intervenția lui Gabi disperată cumva de săptămâna trecută când am fost sunată, el doar ce luase copiii, și la diferență de două zile, m-a sunat insistent, disperat în care îmi spunea să-l ajut.

Am intrat în panică, i-am spus spune te rog, în condițiile în care când a venit să ia copiii a petrecut trei ore la mine în casă insistând ca copiii să meargă iarăși în vacanță, am vrut să fac acest lucru că mă gândesc la binele copiilor și știe și el acest lucru.

Mă implora să poată să aducă copiii înapoi acasă că el are un eveniment foarte important și că ar vrea să scape de copiii și nu știa cine să-l ajute decât eu. Bineînțeles că timpul meu nu este foarte ocupat, și în afară de concertele de marți, joi, sâmbată duminică nu am ce să fac și am zis că-l pot ajuta, doar că el trebuie să le explice copiilor de acest eveniment că până la urmă și ei ar trebui să știe, dar important e să nu-i creștem în minciună și să spună adevărul”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Citeşte şi: Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrăşcanu. Devăluirile făcute de mama artistei: „Vine ca un milog, vrea să o pupe”

Claudia Pătrăşcanu, despre împăcarea lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăguşanu

Claudia Pătrășcanu a mai spus că Gabi Bădălău i-ar fi cerut să își mintă copiii și să nu le spună motivul real pentru care tatăl lor nu își mai poate petrece timp cu ei.

Am încercat să-l ajut pe Gabi și să fac așa cum a cerut el, doar că el îmi cerea să mint copiii, în momentul în care l-am luat pe copilul mare punea presiune pe mine, s-a dovedit cu totul prin această ieșire a lui pe care a ascuns-o și care durerea mea acum să vă spun direct e că a vrut să mă mintă pe mine și să mintă copiii, deoarece copiii lui au crezut că a mers să ia un tractor.

El voia să scape de copii, a vrut să-l ajut să-i aducă acasă, eu n-am putut să-i mint pe copii să-i zic că tati pleacă de acasă că vrea să scape de voi, mi-a zis că nu poate să-i lase cu familia. El în ziua respectivă cât el era la restaurant și unde era el, copiii era într-un mall la ora 23:30, băiatul mare îmi spunea că oamenii ne dau afară din mall, mi-au zis că au venit să vadă un film de oameni mari.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...