Claudia Pătrășcanu e disperată că nu-și mai poate vedea băieții, după ce au fost în vacanță cu Gabi Bădălău. „Îmi spune: Marș! Copiii nu te mai vor”

Claudia Pătrășcanu a apelat la autorități ca să-și recupereze copiii de la Gabi Bădălău. Artista a spus că nu poate avea o discuția pașnică cu tatăl copiilor ei și că acesta ar fi și amenințat-o.
Filip Stan
01 sept. 2024, 11:23
Claudia Pătrășcanu e disperată că nu-și mai poate vedea băieții, după ce au fost în vacanță cu Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu spune că trece printr-o perioadă cumplită fiindcă nu își poate vedea copiii. Gabi Bădălău i-ar fi spus că legea nu se aplică în cazul lui și că nu are ce să îi facă.

Citește și Monica Bîrlădeanu, vacanță memorabilă în Egipt. „Am simțit să fac ceva și pentru sufletul meu. O vizită care-ți umple inima de liniște și de blândețe”

”Imi strigă că nu-l interesează dacă merg la poliție, dacă merg către autorități… deoarece el face legea in România… Îl citez: “Săraco, eu dau bani grei avocaților, sute de mii… nicio poliție din țara asta nu-mi poate face nimic pentru că tata a fost și încă e șmecher…. nu uita că am și INML-ul în portofel… doar C.Ț e șmecher datorită lu’ tata… ai grija ce faci că plătesc pe cineva și te aruncă pe autostradă intr-un șanț și nu știi cine a făcut-o”, a declarat artista.

Claudia Pătrășcanu face acuzații grave: „Marș, lasă-ne, copiii nu te mai vor”

Claudia Pătrășcanu și-a lăsat copiii în vacanță cu Gabi Bădălău, însă acum afaceristul refuză să-i mai ducă înapoi. Văzând că nu mai poate să dea de cei mici, artista a luat legătura cu poliția.

„Astăzi, 31.08.24 după o perioadă de timp de când tac, tac și iar tac…. am ales să-mi strig durerea de mamă către Statul Roman, Poliția Romană și către drepturile copiilor.

Sunt 14 zile, mai exact, de când copiii mei sunt în vacanță la tatăl lor, mai exact la domiciliul bunicilor din B-Vale și, astăzi, conform hotărârii judecătorești, copiii trebuiau aduși acasă, la domiciliul meu. Politia din Bolintin Vale mi-a transmis că a luat legătura cu el și a spus: “Nu îi aduc, să facă ce trebuie legal”. Pe ce se bazează omul acesta inconștient? Nici poliția nu poate face nimic?

Miercuri, 28.08.24, am primit un mesaj de la tatăl copiilor mei în care îmi transmite că el își prelungește vacanța cu copiii, chiar și pe timpul meu. În acest timp, vrând să port legături personale cu cei doi copii, tatăl le închide telefonul imediat, nu-i lasă să vorbească și-mi transmite cuvinte precum “Marș, lasă-ne, copiii nu te mai vor, copiii nu mai vor la tine”, îmi adresează injurii cumplite pe care cei doi minori le aud frecvent și nu pot face mai nimic”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Citește și Petrecere pe cinste cu ocazia aniversării Alexiei Eram. Ce mesaje emoționante a primit din partea lui Mario Fresh și Andreei Esca. „Un model după care mă ghidez”

Lista acuzațiilor continuă. Claudia Pătrășcanu a spus că ar fi urmărită zilnic de o mașină dubioasă, care ar sta cu farurile aprinse în casa ei. Din acest motiv, a declarat că îi este teamă de ce s-ar putea întâmpla.

„Mi-a fotografiat și filmat casa în care trăiesc copiii noștri…. zilnic sunt urmarită de o mașină care stă cu farurile aprinse direct în casa mea…. îmi este teamă pentru mine și copii.

Acest om înconștient și plin de ură care crede că, cu bani poate plăti orice și pe oricine. O familie care a acaparat toată România și care nu mă lasă să-mi cresc copiii liniștită și în pace. Nu am vrut și nu vreau nimic de la acești oameni… vreau doar să mă lase în paceeee!

În condițiile în care, pentru copiii mei, am fost bună… l-am primit peste vacanța mea în Paris… i-am lăsat copiii în vacanțe cu el, cu bunicii, etc. ÎMI ESTE DOR DE COPIII MEI ȘI STIU CĂ ȘI LOR, dar tatăl nu-i lasă mințindu-i”, a scris Claudia Pătrășcanu, pe Instagram.

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Stațiunea din România care s-a transformat peste noapte. Vin o grămadă de turiști străini pentru peisaje și un produs care nu se mai găsește nicăieri în lume. Cazarea e ieftină și se primesc vouchere de vacanță
Capital.ro
Toți șoferii vor fi prinși. Se introduce sistemul e-SIGUR în România
Playtech.ro
„E prima oară când dau Like la un WC”. Un bărbat și-a făcut toaletă în fundul curții, apoi a...
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Tot ce trebuie să știi despre noua lege a pensiilor. Principalele modificări care intră în vigoare la 1 septembrie 2024
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Google Maps, schimbare revoluționară. Ajutor fantastic pentru utilizatori
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
wowbiz.ro
ULTIMA ORĂ! Fostul preot Visarion Alexa, condamnat la închisoare!
Cancan.ro
Prezentatoare TV, trimisă la psihiatrie! S-a ales cu brățară la picior, după ce a terorizat 2 bărbați! A vrut să seducă un medic, la restaurant, de față cu soția și...
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
A murit actorul Julian Ortega cunoscut pentru rolul din serialul „Elite”: Actorul s-a prăbușit în timp ce se afla pe o plajă din Spania
Capital.ro
S-a mai stins o stea! A murit marea doamnă a filmului: Una din cele mai bune actrițe ale generației
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ion Țiriac, discurs-manifest după ce primarul Daniel Băluță a inaugurat patinoarul de 10.000.000 de euro din sectorul 4! „M-am întâlnit cu domnul David Popovici și mi-a zis asta”
stirilekanald.ro
Mort la 39 de ani! 'Un erou pentru noi toți' - BREAKING NEWS
substantial.ro
Secțiile de vot s-au deschis pentru alegeri cheie în Turingia și Saxonia
MediaFlux
ERORI în deciziile de recalculare a pensiilor. Simona Bucura-Oprescu anunță CE TREBUIE SĂ FACĂ PENSIONARII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...