Claudia Pătrășcanu, lovitură pentru Gabi Bădălău. Își va expune copiii într-o emisiune de la Antenă. „Ei oricum sunt într-un circ mediatic”

Tensiunile dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă să crească, alimentate de noi conflicte legate de expunerea publică a copiilor lor. Recent, o situație tensionată a izbucnit după ce Claudia Pătrășcanu a dorit să apară într-o emisiune televizată alături de cei doi copii ai săi, ceea ce l-a scos din sărite pe Gabi.
Filip Stan
05 oct. 2024, 12:29
Claudia Pătrășcanu, lovitură pentru Gabi Bădălău. Își va expune copiii într-o emisiune de la Antenă. „Ei oricum sunt într-un circ mediatic”

Potrivit surselor CANCAN.RO, Claudia Pătrășcanu a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a obține aprobarea de a-i include pe copii în show-ul televizionat, după ce a anunțat că i restricționează dreptul la muncă. În cele din urmă, vedeta a avut câștig de cauză și a beneficiat de sprijinul instanței, în ciuda protestelor lui Gabi Bădălău. Se pare că șefii de la Antena Stars au fost foarte convingători și nu au ținut cont de obiecțiile tatălui, astfel încât planurile de emisiune cu Claudia și copiii ei au mers mai departe.

Claudia Pătrășcanu, deranjată de aporopiații fostului soț

Apropiații lui Gabi nu au întârziat să critice intențiile fostei soții. Unul dintre apropiați a declarat pentru CANCAN.RO că acțiunile Claudiei par să fie motivate de dorința de a-și îmbunătăți imaginea publică și de a obține mai multă expunere mediatică, sub pretextul că îi este limitat dreptul la muncă. Această sursă a sugerat chiar că vedeta se vrea a fi percepută ca o „mamă eroină”, care luptă pentru drepturile sale, în timp ce Gabi Bădălău încearcă doar să protejeze copiii.

„Ea (n.red Claudia Pătrășcanu) i-a spus lui Gabi acum vreun an de zile că vrea să meargă la nu știu ce emisiune de la Antena Stars, cu mămici. Gabi nu a fost de acord, deoarece copiii erau oricum foarte expuși, cu tot scandalul lor. Acum vreo 2 săptămâni, Gabi s-a trezit cu o citație, s-a prezentat la Constanța, iar acolo, ea era foarte agresivă. Spunea că vrea să participe la emisiune cu copiii, tot la Stars. Unde ea să filmeze, să arate că e mamă eroină și că are grijă de copii. Gabi i-a explicat că dacă ar fi avut un divorț civilizat, dacă ea nu i-ar fi făcut multe plângeri penale, poate ar fi fost de acord. Dar în condițiile în care ei se ceartă de 5 ani de zile și totul e destul de rău, el nu și-a dorit expunerea cu copiii”, a afirmat o sursă din grurpul lui Gabi Bădălău.

Citește și: Câți bani câștigă Ema Uta și cu ce se ocupă partenerul său de afaceri. Sumele pe care le primește make-up artista sunt exorbitante

Impactul asupra programului lui Gabi Bădălău

Deși Gabi Bădălău a acceptat situația și nu a mai contestat decizia, el speră ca acest show să nu afecteze programul pe care îl are cu copiii săi. Întrucât cei mici au deja un program destul de încărcat, inclusiv activități școlare și extracurriculare, aparițiile televizate ar putea complica și mai mult situația.

Cu toate aceste tensiuni, decizia de a include copiii în emisiune rămâne una controversată, iar evoluția situației dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă să fie urmărită îndeaproape de presă și de public.

„Președintele de la Constanța i-a admis ei această cerere. Gabi putea să facă contestație și s-ar fi judecat la Tribunal. Dar el s-a săturat de tot acest circ cu ea. Dacă voia să meargă la reality show, să fie mare vedetă, se putea duce și fără copii. Ea va avea emisiunea respectivă, e alegerea ei. Gabi a spus și în instanță că nu știe când vor mai avea timp de filmări, având în vedere că ei oricum au foarte multe activități. El vrea doar ca acele filmări să nu existe pe weekendul în care copiii sunt la el. El oricum s-a săturat de toată situația”, a mai declarat persoana apropiată afaceristului.

Citeșe și: Valentin Sanfira și Codruța Filip, în culmea fericirii. Vestea minunată dată fanilor. ”Mulțumim, Doamne!”

DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Se construiește o nouă autostradă în România. Va avea 68 de km, 102 poduri și viaducte, va face legătură cu multe drumuri importante și va costa 1,3 miliarde de euro
Capital.ro
UE a dat ordin. Documentul ce trebuie semnat. A devenit obligatoriu în România
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Hotărâre drastică pentru toți românii care stau la casă!
Adevarul
Cum se amestecă mâna lungă a lui Putin în alegerile din România. Expert: „Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili”
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Analfabeți la conducerea țării. Câte clase aveau Ceaușeștiii
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Cancan.ro
Digi RCS-RDS oferă tuturor abonaților din România noul telefon iPhone 16. Ce trebuie să faci
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Restricții pentru 30 de zile în România. Decizie oficială: Trebuie notificat în cel mai scurt timp
StirileBZI
Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru ajutoarele de încălzire 2024-2025! Cererile se depun până pe 20 noiembrie
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Jurgen Stock, secretarul general Interpol, avertizează asupra extinderii grupărilor criminale internaționale
MediaFlux
Pregătiri intense de război extins în Orientul Mijlociu! Reuters: Khamenei afirmă că Iranul și aliații săi nu vor da înapoi în fața Israelului
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
”Țara te vrea prost”: Sarmalele Reci – o trupă mai actuală ca oricând