Claudia Puican, adevărul despre relaţie: „Armin cocheta şi cu alte femei”/ Armin Nicoară: „Ne mai dorim, ne mai place să ne uităm, nu avem cum să mințim”

Claudia Puican a apărut cu un bebeluș în brațe. Soția lui Armin Nicoară a radiat de fericire, în timp ce a dat vestea cea mare.
Alina Costache
19 feb. 2024, 19:32
Claudia Puican, adevărul despre relaţie:

Zilele trecute, Claudia Puican le-a făcut o mare bucurie fanilor ei, atunci când a apărut, pe rețelele de socializare, în brațe cu un bebeluș. ​Imediat ce au văzut imaginile, fanii acesteia s-au grăbit să o felicite, mai ales pentru că, în ultimele luni, Claudia Puican și Armin Nicoară au tot spus cât de mult își doresc să fie părinți.

Claudia Puican a apărut pe rețelele de socializare, pentru a anunța că urmează să lanseze o melodie. Aceasta a dat vestea în timp ce, pe pieptul ei, se afla un bebeluș. La un moment dat, un internaut a întrebat-o dacă este copilul ei, doar că răspunsul artistei a fost unul negativ.

Nu este copilul meu… Este copilul nașilor mei”, a spus Claudia Puican. Știind cât de mult vrea să fie mamă, fanii acesteia au încurajat-o să lupte și să nu se dea bătută, pentru a-și îndeplini cea mai amre dorință.

„Să dea bunul Dumnezeu și un miracol pentru voi!”, „Doamne ajută să ai și tu parte de un înger sau chiar doi!”, „Să îți ajute Dumnezeu să rămâi însărcinată!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Claudia Puican le-a primit.

În cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”, Armin Nicoară a vorbit despre infidelități, dar și despre relația pe care o are cu Claudia. În urma glumelor și a declarațiilor sale, Armin Nicoară a fost acuzat de faptul că nu-și iubește cu adevărat soția și că nu o respectă. Însă artistul este de părere că soția lui nu ar mai fi fost împreună cu el dacă acesta o înșela.

Toată lumea spune că eu o înșel pe Claudia cu artistele cu care eu colaborez. Chiar credeți voi, dacă eram un soț atât de nenorocit, nesimțit, s-o înșel pe Claudia, ea mai stătea cu mine? Eu îmi câștig banii mei, ea pe ai ei.

Lumea mai spune că ea stă cu mine pentru bani. Nu. Claudia, dacă stau bine și analizez, poate are mai multe ca și mine. Dacă era să nu fie în familie iubire, susține, să nu fie un bărbat așa cum își dorește orice femeie, la casa lui, cuminte, eu cred că ea nu stătea cu mine. Deci nu, nu cred că am înșelat-o. Poate așa vizual, mental, că ne mai dorim, că ne mai place să ne uităm, nu avem cum să mințim”, a spus Armin Nicoară, în cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”.

Armin Nicoară nu a mai fost supus intervențiilor chirurgicale

De mai mulți ani, Armin Nicoară suferă de diabet, iar acest lucru afectează inclusiv capabilitatea acestuia de a face un copil. Medicina, însă, îl poate ajuta în acest sens și trebuia ca, spre finalul lunii ianuarie, să fie supus unor intervenții chirurgicale, în Franța.

Cu toate acestea, medicul nu l-a mai contactat, dar nu își pierde speranța și speră ca soția lui să poată rămâne însărcinată pe cale naturală.

„Acum ,de vreo câteva săptămâni, am întâlnit un doctor care mi-a dat ceva pastile pentru problema mea de sănătate pe care o am și mi-a spus că s-ar putea să poată Claudia să rămână pe cale naturală însărcinată. Pentru Claudia este un pic mai greu, pentru că ea a făcut și ceva injecții înainte să mergem la Paris. E puțin tristă, supărată, că ar vrea cât mai repede. Își dorește foarte mult copii”, a dezvăluit artistul, în cadrul unei emisiuni online.

Cum i-a schimbat viața Claudia Puican lui Armin Nicoară: „Am încercat să-l vindec de treaba asta”

Claudia Puican a făcut mai multe dezvăluiri de la începutul relației sale cu Armin Nicoară. Claudia Puican a fost invitată în cadrul emisiunii moderate de Cristina Șișcanu, unde a făcut mai multe dezvăluiri din viața personală și a povestit detalii de la începutul relației sale cu Armin Nicoară. Cei doi s-au întâlnit în cadrul unui eveniment și, astfel, muzica a fost cea care i-a unii pentru totdeauna. Chiar dacă artista mărturisește că a fost de la început atrasă de saxofonist, cel din urmă avea la vremea aceea o părere extrem de negativă cu privire la imaginea sa, spune Claudia Puican.

Gabriela Cristea, despre relațiile extraconjugale. ”Așa e în viață. Credeți că există cupluri în care nu se înșală?”

„Cred că el tot timpul și-a implantat în cap că are diabet și „Cine mă place pe mine”, cine o să mă ia pe mine așa. El de la diabet el nu e grăsuț, el e ca mine, mai slăbuț, și tot timpul avea o părere greșită despre el . El și-a pus singur eticheta și am încercat să-l vindec de treaba asta, i-am zis că e sănătos, câți oameni nu au afecțiunea asta? Bolile incurabile sunt cancer, cu diabetul poți să trăiești. Am încercat să vorbesc cu el și atunci ne-am apropiat, când a văzut că eu sunt o fată bună și vreau să-l ajut să meargă pe drumul cel bun.”, a declarat Claudia Puican, în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată cu Cristina Șișcanu.”

Te-ar putea interesa și: Arestat pentru trafic de persoane și viol, Andrew Tate predă cursuri pentru sute de mii de tineri: „Îi învăț cum să facă bani, viața lor se îmbunătățește”

Chiar dacă lucrurile dintre ei doi deveniseră vizibile, iar atracția era și ea la ordinea zilei, Claudia Puican povestește cum saxofonistul nu a avut tupeu să fie primul care-și asumă relația în fața celorlalți, motiv pentru care ea a fost cea care a luat, în cele din urmă, atitudine.

„Noi de când am început să cântăm împreună am fost legați, stăteam doar împreună la evenimente, povesteam pe mașină, la hotel stăteam nopțile. Am fost la un eveniment la Paris și nu știu ce a fost în capul meu și nu mi-am luat haine de schimb, pijamale. Mi-au zis că nu am altă variantă decât să dorm cu Armin în cameră și de acolo s-a produs inevitabilul. Eu îmi doream, noi eram practic, dar nu știam cum să dăm cărțile pe față. El aștepta de la mine să zic, să am inițiativa.”, a continuat artista.

Armin Nicoară mai vorbea în același timp și cu alte femei

Mai mult, Claudia Puican povestește că începutul relației nu a fost deloc unul simplu, întrucât artistul nu renunțase de tot la vechile obiceiuri. Acesta vorbea în continuare cu diferite domnișoare, povestește Claudia Puican, moment în care artista a pus piciorul în prag.

Claudia Puican și Armin Nicoară, reguli stricte când vine vorba de finanțe. Cum își gestionează banii în relație. „Băi, frate, am cheltuit destui bani. Mai cumpără și tu ceva”

„El m-a enervat în primii ani că tot făcea drumuri pe la tot felul de colaborări și i-am zis că nu știe cum e să aibă o relație. Mai cocheta și cu alte fete, era la nivel de discuție. El tot timpul îmi spune că sunt prima femeie de care îi place, are niște fixuri de ochi, de piele, de buze.

Și acum mai am bătăi de cap câteodată cu el, îi zic „când vrei să faci copil”. El este mai copil, la mine e sentimentul că vreau să fiu mamă.”, mai spune ea.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!