Claudiu Năsui, deranjat de acuzele ca ar fi securist. Ministrul Economiei vrea registrul pentru colaboratorii fostei Securităţi!

Claudiu Năsui a venit cu o dezvăluire-bombă după ce moţiunea de cenzură împotriva sa a picat. Ministrul Economiei s-a arătat deranjat de acuzaţiile aduse la adresa lui cu privire la legăturile pe care le-ar avea cu Securitatea.
Alina Costache
16 mart. 2021, 20:06
Claudiu Năsui, deranjat de acuzele ca ar fi securist. Ministrul Economiei vrea registrul pentru colaboratorii fostei Securităţi!

Claudiu Năsui, deranjat de acuzele ca ar fi securist. Acesta a venit cu o propunere pentru crearea unui registru a tuturor lucrătorilor securităţii şi a rudelor acestora.

Claudiu Năsui, deranjat de acuzele ca ar fi securist. Ministrul Economiei vrea regisrtul pentru colaboratorii fostei Securităţi!

„Un mod mai bun de a face politică ar fi unul în care nu mai facem atâtea atacuri la persoană şi mai ales atacuri la adresa familiei. După cum aţi văzut, în textul moţiunii problema PSD-ului nu a fost atât economia, cât a fost familia mea, motiv pentru care chiar azi am depus la Secretariatul Senatului, la Biroul Permanent, o iniţiativă pentru crearea unui registru a tuturor lucrătorilor Securităţii şi a rudelor de până la gradul III cu aceştia. Să ştim şi noi dacă suntem în funcţie de demnitate publică, să ştim şi noi cine sunt aceştia. Este un proces de curăţire.

E culmea ironiei ca acuzele că am fi securişti sau descendenţi ai Securităţii să vină taman de la PSD, un partid care are mult mai multe rămăşiţe ale Securităţii în el decât orice alt partid din România.

Din ce reiese la numere reiese că au fost cel puţin patru voturi chiar şi de la social-democraţi care nu au fost convinşi de către propria lor moţiune şi au votat contra acesteia. Nu putem şti exact cine, dar zice ce va să ajungi să votezi împotriva moţiunii propriului tău partid.”, a spus ministrul Năsui. 

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a recunoscut că tatăl său a fost condamnat la şapte ani de închisoare în timpul regimului comunist, spulberând astfel acuzaţiile potrivit cărora ar fi avut legătură cu Securitatea.

USR-istul Claudiu Năsui a vorbit, în premieră, despre faptul că tatăl său a fost condamnat în 1987 la şapte ani de închisoare şi confiscarea averii. Actualul ministru al Economiei a făcut această dezvăluire, marţi, în plenul Senatului, în timpul moţiunii simple depuse de PSD împotriva sa.

USR-istul a amintit că social-democraţii au acuzat pe el şi familia sa se află „într-o strânsă legătură cu foști lucrători ai Securității comuniste” și că ar fi „un descendent direct dintr-o încrengătură de relații care își au rădăcinile în fosta Securitate Comunistă”.

Citeşte şi: Claudiu Năsui, dezvăluiri cutremurătoare despre familia sa de milionari. „Tatăl meu a fost condamnat. Securistul care a pronunțat sentința a fost numit ministru în Guvernul Iliescu – Roman”

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
Playtech.ro
„Circ mediatic”! Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce a câștigat procesul cu Anamaria Prodan: Are de primit zeci de mii de lei
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Stațiunea care face furori. Este la un pas de Brașov și e de vis
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru proprietarii de terenuri. UE a cedat în fața României: „Rezolvat 100%”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!