Claudiu Năsui, mesaj pentru Cîţu: „Decât să aruncăm 50 de miliarde de lei, mai bine creştem salariile românilor cu 900 de lei”

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, i-a transmis lui Florin Cîţu că decât să fie aruncate alte 50 de miliarde de lei pe un nou PNDL, adică proiectul „Anghel Saligny”, mai bine ar creşte salariile românilor cu 900 de lei.
Filip Stan
01 sept. 2021, 20:45
Claudiu Năsui, mesaj pentru Cîţu:

Claudiu Năsui e de părere că decât să fie aruncate alte 50 de miliarde de lei pe un nou PNDL, adică proiectul „Anghel Saligny”, mai bine ar creşte salariile românilor cu 900 de lei.

„În loc să aruncăm încă 50 de miliarde de lei pe un nou PNDL, mai bine creștem salariile românilor cu 900 de lei. Cum se face că avem bani pentru firme de partid, dar nu avem bani pentru a lăsa românilor mai mulți bani din munca lor? Dacă avem bani pentru încă un PNDL, după ce primele două au fost dezastre din care politicienii și acoliții lor au furat pe nestingherite, avem și pentru a mări salariile românilor prin Zero Taxe pe Salariul Minim”, scrie pe Facebook Claudiu Năsui.

Năsui reia solicitarea privind propunerea „zero taxe pe salariul minim”.

„În condițiile în care prețurile la facturi explodează și românii sunt în pragul disperării din cauza lor, cerem aplicarea programului de guvernare de urgență și începerea măsurii Zero Taxe pe Salariul Minim. Care înseamnă concret 900 de lei în plus pentru toți românii care muncesc. Banii aceștia nu sunt asistență socială. Nu sunt un privilegiu. Sunt munca noastră. www.zerotaxe.ro #ZeroTaxepeSalariulMinim”, conchide Năsui.

Şedinţa de Guvern de miercuri a fost supendată după ce premierul Florin Cîţu a încercat să introducă pe ordinea de zi suplimentară programul de investiţii Anghel Saligny, PNDL 3, dedicat comunităţilor locale, respectiv primăriilor, ceea ce a provocat nemulţumirea USR PLUS.

Proiectul nu avea avizele de la Ministerul Transporturilor şi Ministerul Justiţiei, conduse de USR PLUS.

Cei de la USR-PLUS au condiționat adoptarea Programului ”Anghel Saligny” de adoptarea proiectului privind desființarea Secției Speciale.

Dacian Cioloş amenință cu ieșirea de la guvernare după gestul lui Florin Cîțu de a introduce pe ordinea de zi programul Anghel Saligny. „O să vedem ce decide premierul. Avem întâlniri și cu grupurile parlamentare. Nu știam că acest subiect o să fie pe ordinea de zi suplimentară. Din ce știu nu are unele avize. Dincolo de asta am avut o discuție și convenisem că nu intră pe ordinea de zi până nu avem o discuție pe Secția Specială. Așa se construiește încrederea, nu să ne punem în fața faptului împlinit. Eu vă spun ce am discutat noi. Noi rămânem calmi, dar fermi. Colegii noștri se vor retrage din Guvernare… E un subiect pe care noi l-am mai discutat!

Nu am luat o decizie formală, încă, în partid dar este clar că miniștrii USR-PLUS nu mai au ce să caute într-un Guvern unde părerea lor nu contează, nu sunt consultați”, a spus Dacian Cioloș.

Spynews
La ce oră are loc finala de la 100 de metri liber, unde David Popovici vrea un nou aur olimpic. Programul complet al zilei de 31 iulie
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Ce au pățit două turiste în Munții Făgăraș. Au mers cu cortul și au trăit un adevărat șoc: ”Un fel de tentativă de omor”
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Atenție! Cum va trebui să folosiți CNP-ul fiscal
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Drama care i-a marcat viața lui Andrei Stoica. Totul s-a schimbat din acel moment! Campionul, declarații emoționante la Star matinal e pe val: ”Plângeam în fiecare seară” | VIDEO
Spynews
Cătălin Bordea a oferit prima reacție în războiul dintre fosta soție, Livia, și prietenii săi: „Au fost lezați”
Evz.ro
Ce a putut să spună Victor Ponta. A bătut-o pe Șoșoacă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Nuntă cu 1.200 de invitați în Maramureș! Cum au reacționat internauții după ce evenimentul a ajuns viral pe TikTok: „Am zis că e filmare de la Beach Please”
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Premierul Marcel Ciolacu despre numirea comisarului european: Discuții cu Ursula von der Leyen și negocieri interne
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?