Claudiu Târziu, copreşedintele AUR, nu crede în candidatura Dianei Şoşoacă la prezidenţiale: „Ea vine din zona mai turbulentă, mai radicală”

Copreşedintele AUR Claudiu Târziu a declarat marţi că nu crede în varianta lansată de Diana Şoşoacă, fosta sa colegă de partid spunând în repetate rânduri că va candida la alegerile prezidenţiale din 2024.
Filip Stan
21 dec. 2021, 09:40
Claudiu Târziu, copreşedintele AUR, nu crede în candidatura Dianei Şoşoacă la prezidenţiale:

Claudiu Târziu spune că nu crede că Diana Şoşoacă ar avea cum să îl învingă într-o confruntare electorală pe George Simion şi numeşte declaraţiile sale privind o eventuală candidatură „un steag fals”.

„Una dintre posibilități este George Simion, el fiind și unui dintre cei mai  populari lideri ai noștri, din AUR. Diana Șoșoacă a fost doar meteoric la AUR, circa o lună de zile și nu cred că îi va lua fața și că va trece peste George. De altfel, nici nu cred că va ajunge să candideze, cred că e un steag fals. Ea vine din zona, să zic așa, mai turbulentă, mai radicală, a vieții noastre politice” a declarat Târziu la Realitatea Plus.

George Simion, celălalt copreşedinte AUR, a anunţat că marţi va avea loc un amplu protest împotriva introducerii certificatului verde, în faţa Parlamentului, la care se aşteaptă să participe chiar şi zeci de mii de români.

Citeşte şi: Cristi Danileț dă peste nas celor care l-au exclus din magistratură: „Am avut trei modele în viață. Tata, sensei și profesorul Tudorel Toader”

„Să primească cei de la USR cu certificatul lor verde același tratament pe care l-au servit ei aici 4 ani. Mesajul nostru pentru toată țara și pentru domnul Ciucă, să ajungă acolo la guvern, este că asumarea răspunderii guvernului pentru certificatul „stop Covid, verde, negru”, cum i-or zice ei, nu este admisibilă, nu poate fi tolerată, pentru că acest certificat încalcă dreptul nostru la muncă.

De aceea, în numele miilor, poate zecilor de mii de români care vor veni mâine în fața Camerei Deputaților pentru a opri această nebunie, vă cer să retrageți PL-x nr. 545 de pe ordinea de zi și cer premierului Nicolae Ciucă să nu își asume răspunderea pentru că o parte din poporul român nu este de acord cu acest proiect de lege care va paraliza întregul stat român”, a transmis co-președintele AUR, George Simion, în Parlament.

Citeşte şi: EXCLUSIV George Simion pregătește asaltul asupra Guvernului: „O să depunem câteva mii de amendamente copiate de la PSD, în paralel cu protestul”

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Locul din Grecia unde turiștii sunt jefuiți pe bandă rulantă. Un român a pățit-o deja: ”Nu lăsați nimic la vedere”
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Alan Abel, cel mai mare farsor al secolului XX. Una dintre născocirile sale a durat șase ani
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Va fi noua ordine mondială! Viktor Orban, anunţ în România: Centrul dominant al lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Donald Trump continuă mitingurile în aer liber, ignorând recomandarea Secret Service după tentativa de asasinat
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!