Cleopatra Stratan și Edward Sanda au intrat în faliment! Ce s-a ales de afacerea celor doi. ”E foarte greu”

În urmă cu aproximativ doi ani, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au pus bazele unei afaceri cu haine. Au investit sume frumușele de bani, dar și timp și energie.
Filip Stan
04 iul. 2024, 21:15
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au intrat în faliment! Ce s-a ales de afacerea celor doi. ”E foarte greu”

În urmă cu aproximativ doi ani, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au pus bazele unei afaceri cu haine. Au investit sume frumușele de bani, dar și timp și energie.

Citește și Edward Sanda, după trei ani de căsnicie cu Cleopatra Stratan: „Deja observă lumea că ceva nu e bine”

Brandul nu a avut succesul așteptat de cei doi, motiv pentru care au renunțat la proiect. Care este, de fapt, motivul pentru care artiștii au ieșit din zona antreprenoriatului și din industria fashion.

Dacă în industria muzicală Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au câștigat binemeritatele locuri, cei doi și-au încercat norocul și în lumea modei, punând bazele unui brand personal de haine.

În urmă cu aproximativ doi ani, cei doi erau extrem de entuziasmați de tot ceea ce înseamnă lumea antreprenoriatului și priveau cu speranță începutul noului proiect.

Se pare că realitatea a fost mult mai dură decât anticipaseră ei.Cleopatra Stratan și Edward Sanda au pierdut toți banii

Recent, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au vorbit deschis despre afacerea lor cu haine. La doi ani de la demararea proiectului, cuplul a fost nevoit să pună lacătul pe ușă.

”Nu mai avem”

Privind la rece eșecul, Cleopatra Stratan recunoaște că proiectul lor în modă necesita mult timp, implicare și dedicare, resurse de care cei doi nu dispun, cel puțin nu în această perioadă de plină ascensiune în topurile muzicale.

Totuși, renunțarea la carierele lor nu a fost o variantă pe care ei au luat-o în calcul.

„Nu mai avem colecția de haine, a fost așa să zicem o probă, ceva pe care noi am vrut să-l facem. Se pare că a fost mai mult sau mai puțin… Cumva ne-am băgat pe o zonă, pe care nu o cunoaștem atât de bine și am zis totuși să ne ocupăm de businessul nostru care este muzica până la urmă. Asta a fost așa ca o idee”, a spus Cleopatra, conform Ciao.ro.

Chiar și așa, Cleopatra Stratan a mărturisit că le-a fost foarte greu să se evidențieze în industria fashion, mai ales din cauza bandurilor deja existente, dar și a concurenței.

Totodată, aceasta este conștientă de reticența românilor și dificultatea majorității de a se adapta la ceva nou.

„Pur și simplu e foarte greu să te bați cu branduri care deja există pe piață de ani de zile și noi am venit cu ceva nou, cu altceva. În momentul în care oamenii sunt obișnuiți cu anumite branduri, e mai greu să le aduci ceva nou în față. Am făcut-o mai mult și pentru noi, am vrut să încercăm și înseamnă că nu ne merge cu fashionul, am zis: merge pe muzică!”, a mai spus Cleopatra pentru Ciao.ro.

Citește și Cleopatra Stratan l-a surprins pe Cătălin Măruță, după ce prezentatorul TV a întrebat-o de ce a venit singură. Ce a mărturisit artista despre Edward Sanda: ”În ultima perioadă…”

E greu, e foarte greu, da. E greu cu hainele. Facem ce facem și tot la muzică ne întoarce. Asta o facem cel mai bine. Asta ne iese, ce să facem”, a completat Edward Sanda.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Ce se întâmplă cu taxele pe case și apartamente în 2025? Modificările pregătite de Ministerul de Finanțe
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Transportatorii au luat foc. Traficul cu probleme îi scoate din minți
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei. Este interzis prin lege. Șoferii vor fi filmați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Rudele primarului fugar Cătălin Cherecheș condamnate la închisoare cu suspendare pentru tentativa de mituire a unei judecătoare
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!