Clipe de coșmar pentru Cristina Spătar, chiar în ziua nunții. Artista a ajuns de urgență la spital din cauza dietei: „Nu mai puteam să mă ridic”

Cristina Spătar a avut parte de o nuntă de poveste alături de omul de afaceri Vicențiu Mocanu. În ciuda momentelor unice, emoțiile au fost greu de gestionat pentru artistă, care, din nefericire, s-a văzut nevoită să apeleze la medici.
Filip Stan
28 iul. 2023, 17:40
Clipe de coșmar pentru Cristina Spătar, chiar în ziua nunții. Artista a ajuns de urgență la spital din cauza dietei: „Nu mai puteam să mă ridic”
Cristina Spătar cu salvarea la propia nuntă! Clipele de panică pe care le-a trăit la cel mai mare eveniment din viața ei: „Am chemat paramedicii la hotel, am stat cu perfuzii”

Cristina Spătar este una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră. De-a lungul timpului, vedeta și-a clădit o carieră de succes, însă viața este de multe ori imprevizibilă.

La vârsta de 51 de ani, cântăreața a început un nou capitol important din viață. Ea și-a unit recent destinul cu omul de afaceri Vicențiu Mocanu, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Ce i s-a întâmplat Cristinei Spătar în ziua nunții

Pentru ziua cea mare, artista a făcut multe sacrificii. Ea a ținut o dietă strictă deoarece voia să aibă măsurile perfecte când îmbrăca rochia de mireasă. De curând, Cristina Spătar a povestit cum a ajuns în grija medicilor chiar în ziua nunții.

Cristina Spătar a mai primit un cadou generos de la soț, după ce i-a dăruit un bloc: „Ce să fac? Sunt norocoasă!”
Nunta Cristinei Spătar cu Vicențiu Mocanu, nu a fost lipsită de evenimente mai puțin plăcute. Se pare că doar cu puțin timp înainte de a-și uni destinele la biserică, artistei i s-a făcut rău, motiv pentru care a sunat de urgență la 112. Fără doar și poate, toți invitații au trăit clipe intense de panică, mai ales că vedeta a petrecut mai bine de două ore și jumătate cu perfuziile în mână. În cele din urmă, artista și-a revenit, însă a avut parte de o mare sperietură.

„Înainte să intru în biserică, pur și simplu, am simțit că leșin și am rugat să vină Salvarea. Nu mai puteam să mă ridic. Au venit paramedicii, două ore și jumătate am stat pe tot felul de cocktailuri. Am avut niște emoții, mi-era o rușine, nu știam cum să fac să mă ridic. Fata de la make-up m-a machiat în pat. Toată lumea s-a implicat, au intrat copiii peste mine în camera mea, săracii, ce s-au speriat! M-au rugat să nu mai fac așa ceva. Albert e mare, are 14 ani, m-a luat în brațe și m-a certat: „Mami, ești cea mai frumoasă, nu mai face asta!. În final, am renunțat. În ziua nunții, a fost ultima pastiluță. De atunci, mănânc, am mai pus un kilogram, dar sunt OK.”, a mărturisit Cristina Spătar pentru viva.ro

 

Dieta drastică pe care a ținut-o Cristian Spătar

Cristina Spătar a ținut o dietă strictă deoarece și-a dorit foarte mult să ajungă la măsurile ideale. Artista a vrut cu orice preț să aibă o rochie spectaculoasă, care să îi evidențieze formele. Pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul pandemiei, a făcut foarte multe sacrificii, ba chiar a apelat și la câteva suplimente alimentare. Mai mult decât atât, cu trei zile înainte de eveniment nu a dormit și nu a mâncat absolut nimic din cauza stresului acumulat.

Cristina Spătar, cu salvarea la propria nuntă! Clipele de panică pe care le-a trăit la cel mai mare eveniment din viața ei: „Am chemat paramedicii la hotel, am stat cu perfuzii”
În pandemie, am luat vreo 4 kilograme. M-am îngrășat și, crede-mă, la 50 de ani nu mai răspunde organismul la fel ca la 35. M-am chinuit să slăbesc și am avut un designer, Mirela Novac, care a insistat să am o rochie spectaculoasă, să car o trenă. Am zis: „Nu se poate așa ceva! Trebuie să intru la dietă!. M-am pus pe bandă, am făcut toate sacrificiile, m-am înfometat, am făcut orice și n-am reușit. În final, am luat niște pastiluțe din astea. Bine, am probat mai multe. Unele care, pur și simplu, îmi tăiau pofta de mâncare. N-am mâncat vreo trei zile. De emoții și de stres pentru nunta asta, n-am dormit vreo trei zile deloc.”, a mai spus artista pentru Viva.

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Daniel Tudorache, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în „Dosarul diamantelor”
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'