Clipe de coșmar pentru Maria Ciobanu. Artista trece prin momente grele după ce soțul ei a avut un accident

Maria Ciobanu, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România, se confruntă cu momente dificile după un incident nefericit. Recent, soțul ei, Mircea Cîmpeanu, a suferit un accident în curtea casei lor din București.
Filip Stan
18 oct. 2024, 09:28
Clipe de coșmar pentru Maria Ciobanu. Artista trece prin momente grele după ce soțul ei a avut un accident

După ce a trăit șase ani în Statele Unite, Maria Ciobanu a decis să se întoarcă definitiv în România, unde locuiește împreună cu Mircea Cîmpeanu, fost baschetbalist, într-o casă din Sectorul 6 al Capitalei, scrie FANATIK.

Ce pățit soțul artistei

Accidentul s-a întâmplat recent, când Mircea Cîmpeanu s-a împiedicat și a căzut în curtea casei lor. În urma acestui incident, soțul faimoasei artiste a suferit o lovitură serioasă la cap. Acest lucru a speriat-o pe cântăreața de muzică popoulară, însă s-a mobilizat repede și a sunat la salvare. În cele din urmă, soțul ei, a fost transportat de urgență la spital, unde a beneficiat de îngrijiri medicale adecvate.

Într-un interviu acordat pentru CANCAN.ro, Ionuț Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu, a oferit detalii despre starea de sănătate a tatălui său. Deși mama lui s-a îngrijorat profund, el a asigurat că Mircea se simte acum mult mai bine și nu mai este în pericol.

„Mulțumim bunului Dumnezeu, mama este sănătoasă! În schimb, soțul mamei are probleme de sănătate. Zilele trecute, s-a împiedicat în curte, a alunecat și s-a lovit la cap. Dânsul a fost baschetbalist, este o persoană de vreo 2 metri, vă dați seama”, a declarat Ionuț Dolănescu.

Citește și: Mihai Albu dă tot din casă. Ce spune despre cearta dintre Iulia Albu și Mihaela Borcea: ”Întotdeauna am încercat să-i iau apărarea”

Maria Ciobanu și Mircea Cîmpeanu sunt împreună de peste 40 de ani

Maria și Mircea sunt căsătoriți de peste 40 de ani și au o legătură solidă bazată pe iubire și respect reciproc. Înainte de a se căsători cu Maria Ciobanu, Mircea a fost soțul Ilenei Sărăroiu.

„Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aș fi avut atâtea necazuri. Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie”, a spus cântăreața de muzică populară în urmă cu mai mulți ani.

Înainte de acest accident, familia se pregătea să organizeze o reuniune de familie, având în vedere că și Camelia, sora lui Ionuț, urma să vină în țară. Cu toate acestea, datorită promptitudinii cu care Mircea a primit îngrijirile medicale, reuniunea nu a fost amânată sau anulată, și s-au bucurat de timpul petrecut împreună.

„Mama mai vine pe la mine, se mai joacă cu ăștia mici ai mei. Am avut bucuria să o am la festivalul tatălui meu. Am urcat-o pe scenă pentru bucuria publicului. Ne sunase un domn pentru un festival la Constanța, dar, din păcate, vârsta își spune cuvântul, mama are 87 de ani”, a spus el.

Citește și: Dana Săvuică are o nouă pasiune la vârsta de 53 de ani. „Mi-a furat inima, totul se întâmplă foarte repede şi e mai pe gustul meu”

 

 

DailyBusiness
Anunț oficial! Când se va circula pe cea mai așteptată autostradă din România
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Bzi.ro
Antonia, super sexy la Bucharest Fashion Week 2024! Cum a venit iubita lui Alex Velea – GALERIE FOTO
Fanatik.ro
Fabrica din România care face un produs de o importanță națională. Sunt printre cele mai bune din Europa și ne salvează viețile în caz de pericol
Capital.ro
Sumele au fost virate direct în conturile românilor. Au demarat plata de miercuri, 16 octombrie
Playtech.ro
ȘOC! Mare ABSENȚĂ de la mega concertul aniversar al Andreei Bălan. A uimit pe toată lumea
DailyBusiness
Luna noiembrie aduce iarna în România! ANM anunță cum va fi vremea până pe 18 noiembrie
Adevarul
Cu cine ar vota CTP în turul doi al alegerilor prezidențiale. „Aceasta este realitatea”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Babs, după ce Dorian Popa a fost surprins de paparazzii Spynews.ro cu noua iubită!
Spynews
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Evz.ro
Facturi mari la energie. Cum se face eșalonarea plăților
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Bărbatul împușcat la granița României cu Bulgaria a murit la spital. Cinci copii au rămas orfani de ambii părinți, după ce mama lor murise de leucemie
Cancan.ro
Cum voiau s-o 'mătrășească' pe Oana Zăvoranu! Discuții explozive între Furtună, Țârdea și Ionuț Călin, înregistrate de DNA, în dosarul de șantaj: ”15.000 la niște băieți, scaun cu rotile și…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Doliu în fotbalul românesc. Fostul președinte al celor de la Dinamo s-a stins în noaptea de joi spre vineri
StirileBZI
Acești elevi vor primi câte 600 de lei! Banii vin de la primărie
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
substantial.ro
Franța Blochează Transferul de Avioane Rafale Către Ucraina
MediaFlux
Doliu pentru Mircea Lucescu! Tragedie la DINAMO și RAPID
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Xiaomi a lansat un ceas inteligent pentru adulți: poate măsura tensiunea arterială