Clotilde Armand nu vrea să accepte înfrângerea și cere renumărarea voturilor de la Primăria Sectorului 1: „Ne lipsesc foarte multe voturi în secțiile cu probleme”

Clotilde Armand cere renumărarea voturilor la Primăria Sectorului 1. E de părere că diferența de voturi pe numărătoarea paralelă a partidelor e foarte mică.
Filip Stan
11 iun. 2024, 10:22
Clotilde Armand nu vrea să accepte înfrângerea și cere renumărarea voturilor de la Primăria Sectorului 1:

Clotilde Armand nu vrea sub nicio formă să accepte faptul că a fost învinsă de George Tuță, candidatul PSD – PNL la Primăria Sectorului 1, și cere renumărarea voturilor.

„Scurt update. Am depus cerere de renumărare a voturilor. Am sesizat autoritățile privind tentativele de fraudă de la mai multe secții de votare. Vă reamintesc pentru toți cei care ați auzit declarații publice ale mai multor politicieni să nu mergeți după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secții din totalul de 166. Diferența de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică și de aceea s-au grăbit unii din PNL și PSD să arunce public cu mesaje false că au câștigat”, a spus Clotilde Armand.

Primărița Sectorului 1 a mai spus că au fost probleme în procesul electoral. „Ne lipsesc foarte multe voturi în secțiile cu probleme, acolo unde i-am prins că vor să fure. De asemenea au fost mai probleme cu urna mobilă. Așteptăm numărătoarea și datele oficiale. Noi am mai pățit așa ceva în 2016. Știe și Ciolacu cum ne-au furat atunci”.

Citește și George Tuță, în fața Biroului Electoral Sectorul 1, de la prima oră. ”Armand pleacă acasă! Nu cedăm niciun milimetru”

George Tuță: „Clotilde Armand trebuie să plece acasă”

Atât PNL, cât și USR l-au anunțat deja câștigător pe George Tuță la Sectorul 1.

George Tuță a precizat că va depune plângere, în cazul în care identifică o potențială persoană care poate fi vinovată de neplăcerile întâmpinate în aceste zile importante.

„Ieri seară s-a luat decizia ca voturile să rămână în custodia Biroului electoral de sector și Biroul electoral de sector a preluat voturile și le-a depozitat într-o cameră pe care au solicitat forțele de ordine să facă o copie video a sacilor respectivi înainte de a se sigila, or să facă așa și după resigilare, toată noaptea a fost păzită de jandarmi. Când vor veni reprezentanții vor prelua sacii din nou și vor relua activitatea, dar nu vom mai avea cozile acestea, dar va fi o programare, cei care vin să preia sacii îi vor da mai departe”, a fost răspunsul lui Tuță.

„Important era dacă nu ajungea în această situație, Biroul Electoral a luat această decizie pentru că oamenii erau în condiții inumane, li s-a făcut rău”, a mai spus acesta.

„De ce s-a ajuns în asemenea situație?”, a mai întrebat jurnalista România TV.

„Nu știu dacă a fost o proastă organizare sau o organizare de rea credință, au fost microbuze care urmau să îi ia pe oameni din secțiile de vot cu sacii și să îi aducă, procesul de numărare s-a finalizat undeva între 6, 7, 8 în cele mai multe secții, însă între ora 9.00 și ora 14.oo nu a fost niciun microbuz, au fost oameni care au așteptat 5 ore să vină microbuzul.

Ce s-a întâmplat foarte ciudat e că pe finalul procesului de aducere a voturilor la Biroul Electoral, aceste microbuze care până atunci mergeau și luau pentru fiecare secție de vot în parte, mi-au trimis oameni poze cu ei îngrămădiți în autobuze.

Dacă vom avea motive întemeiate vom depune o plângere, nu am depus până acum nicio plângere în acest sens, dar dacă vom avea argumente solide și identificăm pe cineva vinovat atunci vom depune plângere. Diferența poate fi mică, mare nu comentez, dar bucureștenii au dat semnalul și acesta este că Clotilde Armand trebuie să plece acasă!”, a declarat în urmă cu doar câteva momente, George Tuță, în exclusivitate pentru România TV.

Citește și Scandal cu repetiţie, s-a suspendat centralizarea voturilor în Sectorul 1. George Tuţă conduce lupta cu Clotilde Armand

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?