Club din Timişoara, transformat în ring de box. Bătaie cu pumni şi picioare între mai mulţi bărbaţi. Poliţiştii au intervenit şi au dat amenzi de mii de lei

Un club din Timişoara s-a transformat într-un ring de box. Mai mulţi bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare la o petrecere în Complexul Studenţesc din Timişoara. Doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sau dat amenzi de zeci de mii de lei.
Alina Costache
01 feb. 2022, 10:40
Club din Timişoara, transformat în ring de box. Bătaie cu pumni şi picioare între mai mulţi bărbaţi. Poliţiştii au intervenit şi au dat amenzi de mii de lei

Politistii au intervenit la o petrecere într-un local de pe strada Socrates din Complexul Studentesc din Timisoara. Patru barbati s-au luat la bataie in interiorul barului, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale clubului se vede bătăia, iar la un moment dat un individ rămâne aproape inconștient pe podeaua clubului, în timp ce oamenii care petreceau se grăbesc să părăsească incinta.

În urma verificărilor, s-a stabilit că doi tineri in varsta de 32, respectiv 35 de ani, i-au lovit pe alti doi barbati, de 32, respectiv 61 de ani. Atacatorii au fost preluati si dusi in Arestul Politiei pentru 24 de ore, fiind cercetati pentru lovire si alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.

Citeşte şi: Alertă cu bombă la un mall din Brăila. Zeci de oameni, evacuaţi de urgenţă

„Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție județean Timiș au reținut doi bărbați, de 32 și 35 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La data de 30 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, au identificat doi bărbați, de 32 și 35 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiuniilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, în data de 30 ianuarie, cei doi bărbați, în timp ce se aflau într-o societate comercială, situată pe strada Socrates din municipiul Timișoara, ar fi agresat fizic alți doi bărbați, de 32 și 61 de ani.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În noaptea de 29/30 ianuarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei societăți comerciale, situată pe strada Socrates din municipiul Timișoara, este în desfășurare un eveniment privat, la care participă mai multe persoane”, a transmis IPJ Timiş.

În timpul intervenţiie, poliţiştii au aplicat si 11 amenzi, cu o valoare totala de 27.500 de lei, celor aflati in local pentru ca nu au respectat regulile impuse in pandemie.

De asemenea, administratorul clubului a fost si el sanctionat cu 15.000 de lei si s-a ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Pâinea pe care nu ar trebui să o cumperi niciodată. Dacă vezi asta pe etichetă, evită să o iei
Capital.ro
Decizie pentru cei care stau LA BLOC. Schimbarea pe care românii o cer de ani de zile
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Permisul auto, tot mai greu de obținut. Intră în vigoare reguli draconice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul vrea BANII românilor. Nouă obligație de plată. Vor plăti scump din 2025
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Lucrări de reparaţie la Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse: Restricţii de trafic pe parcursul a 730 de zile
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!