Cod roşu de intervenţie la Bacău. Maşină spulberată de tren, doi tineri au murit pe loc VIDEO

În urma accidentului au rezultat două victime încarcerate. Acestea au fost descarcerate de echipajele de intervenție, fiind predate echipajelor SAJ inconștiente, cu multiple traumatisme. Pompierii au precizat că în tren se aflau 30 de călători, care nu au fost răniţi, însă traficul feroviar este blocat.
Filip Stan
26 ian. 2024, 18:17
Cod roşu de intervenţie la Bacău. Maşină spulberată de tren, doi tineri au murit pe loc VIDEO

UPDATE Cod roşu de intervenţie: ”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 26 ianuarie 2024, în jurul orei 16:45, ca urmare a neasigurării a unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Dofteana Bacău şi Valea Uzului, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul Regio 5207, la km 62+900. Din informaţiile transmise de la faţa locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul Regio nu au fost răniţi, fiind înregistrate însă victime în rândul pasagerilor din autoturism”, a transmis CFR.

Sursa citată a precizat că trenul R 5207 este oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfăşurate de către organele abilitate. iar trenul R 5212 staţionează în Valea Uzului până la redeschiderea liniei, întrucât între staţiile Dofteana Bacău – Valea Uzului este linie CF simplă.

Cod roşu de intervenţie la Bacău, o mașină a fost lovită de tren, în Dofteana!  „Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul a două persoane, respectiv una de sex feminin (26 ani) și una de sex masculin (28 ani)”, a declarat Ema Tereș, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Momente impresionante la înmormântarea unui mare artist al României. Grigore Leșe a interpretat un cântec de jale la căpătâiul maestrului

„În urma accidentului au rezultat două victime încarcerate. Acestea au fost descarcerate de echipajele de intervenție, fiind predate echipajelor SAJ inconștiente, cu multiple traumatisme. În prezent, traficul feroviar este blocat pe sensul de mers. Se lucrează în continuare pentru degajarea autoturismului și reluarea traficului. În tren se aflau cca. 30 călători fără marcă traumatică”, a precizat Ema Tereș, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.


Știrea inițială:

În urmă cu câteva momente, pompierii militari au fost solicitați să intervină în comuna Dofteana, sat Dofteana, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța faptul că o mașină a fost lovită de tren.

Accident cu două microbuze şi un autoturism, în Bihor. Nouă persoane, transportate la spital

La locul indicat acționează o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ.

„O persoană a fost descarcerată și predată echipajului SAJ pentru resuscitare. Se lucrează la descarcerarea celei de-a doua”, a precizat Ema Tereș, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Se lucrează în continuare pentru degajarea autoturismului şi reluarea traficului.

 

Un pieton a murit, dupa ce a fost lovit de trenul Brasov-Budapesta. Trafic feroviar este oprit in judetul Harghita

Traficul feroviar este oprit, vineri seară, în judeţul Harghita, după ce trenul Braşov-Budapesta a lovit un pieton. ”Grav accident feroviar. O persoană a fost lovită de tren, la ieşirea din gara Sâncrăieni către Miercurea Ciuc”, anunţă, vineri seară, ISU Harghita.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detaşamentului Miercurea Ciuc cu o autospecială de stingere, pentru asigurarea zonei, precum şi echipajele SAJ şi IPJ.

”Din primele informaţii persoana este decedată. Trenul IR 406 circula pe direcţia Braşov-Budapesta”, au mai menţionat pompierii. Circulaţia feroviară este oprită.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte geografie la Bacalaureat 2024. Cum se rezolvau și care este baremul de corectare. Proba la alegere a profilului la BAC 2024. Update
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă PACE: Rusia este pregătită
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Transportatorii se revoltă! Restricțiile de circulație de pe Valea Oltului vor duce la noi scumpiri
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Abonații Netflix de delectează cu un film de zile mari. Producția a rupt topurile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
S-a dat lege obligatorie pentru casele și blocurile vechi. Iohannis a semnat joi, 4 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
România va încasa 12.250.000 de euro în urma participării la Campionatul European de fotbal – EURO 2024
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!