Codruța Began, mărturisiri sincere după eliminarea de la Survivor: „Eram pusă la zid pentru lucruri minore!”

După ce a fost nominalizată de patru ori pentru eliminare, Codruța Began a părăsit în cele din urmă competiția de la Pro TV. Fosta concurentă de la Survivor a vorbit deschis despre cele mai dificile momente din Republica Dominicană.
Alina Costache
23 feb. 2023, 15:57
Codruța Began, mărturisiri sincere după eliminarea de la Survivor:

Codruța Began a fost eliminată de la Survivor România. Concurenta a făcut parte din echipa Războincilor și de-a lungul competiției din Republica Dominicană, aceasta a avut numeroase conflicte și certuri cu colegii de echipă.

Citiți și: Discuții aprinse la Survivor România, după ce Războinicii au mai pierdut un coechipier: „Ne-am fi bucurat și mai mult să fi plecat de la ei”

Într-un interviu pentru ciao.ro, aceasta a vorbit deschis despre tensiunile pe care le-a avut cu ceilalți concurenți, dar și despre cele mai dificile momente cu care s-a confruntat în competiție.

„Mă așteptam de fiecare dată să fiu nominalizată. Chiar dacă plecam fără emoții spre Consiliu, sentimentul  de teamă exista acolo. Intram cu încredere în Consiliu, dar când domnul Dan îți pronunță numele, emoțiile se amplifică. Atmosfera din sală este una apăsătoare și stresantă. Trebuie să știi să-ți stăpânești emoțiile și să-ți găsești cuvintele potrivite.

La prima nominalizare eram foarte sigură pe mine și aveam încredere în public, considerând că nu există termen de comparație între mine și Maria, așa că atunci mă așteptam să rămân în show. Cred că am trecut cu brio de trei ori, iar a patra oară îmi doream să plec, nici nu am insistat să mă apăr și să mi păstrez șederea în concurs”, a spus Codruța.

Codruța Began: „Cele mai grele momente erau cele în care eram pusă la zid”

În cele cinci săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană, fosta concurentă de la Survivor povestește cum era tratată de colegii ei, despre care spune că o acuzat pe nedrept, de cele mai multe ori.

De asemenea, Codruța Began a dezvăluit și numele celei care a surprins-o plăcut și despre care crede că va ajunge foarte departe în concurs. Chiar dacă a avut divergențe cu colegii săi, Codruța spune că nu are resentimente și va ține legătura cu majoritatea dintre ei.

„Din exterior, poate părea că eu eram certăreața, dar niciodată nu începeam sau provocam. Ci, efectiv, după cum ar spune Răzvan, eram pusă la zid pentru lucruri minore, din punctul meu de vedere, sau pentru ca echipa să evite să-și asume lucruri. Aveau nevoie de un țap ispășitor și dădeau în mine cu acuzațiile aproape ilare.

Când am căzut pe traseu, am rămas accidentată. Chiar și acum trebuie să merg să fac investigații. A fost dureros, dar am vrut să lupt până la capăt. În rest, foamea am suportat-o foarte bine, condițiile de trai de asemenea. Ce a mai fost greu, zilele în care aveam liber și mintea o lua razna, mai ales dorul de casă.

Andreea Moromete m-a surprins cel mai plăcut. Când am văzut-o la Măruță în competiție mi s-a părut foarte banală și fără șanse, dar după ce s-a întors din Exil, a revenit ca o leoaică înrăită și a evoluat foarte frumos.

Poate, din exterior, după cum vedeam pe grupuri, existau comentarii răutăcioasă, ea a evoluat foarte mult și frumos, iar din discuțiile pe care le-am avut cu ea, s-a transformat într-o domnișoară puternică și frumoasă. O văd cât mai departe și mi-aș dori asta pentru ea.

De ținut legătura, cred că voi vorbi cu majoritatea. Certurile, strategiile și discuțiile, cred că le vom depăși. La anumite ocazii și când va fi nevoie, ne vom vedea cu toții, ne vom vizita când vom avea ocazia. Nu am rămas cu resentiment față de cineva. Viața va face o selecție, cum fiecare are anumite valori.

Mi-am strâns familia în brațe, soțul și copilul cărora le-am lipsit lipsa atât de tare. Vreau să petrec cât mai mult timp de calitate cu ei”, a mărturisit Codruța despre experința din Dominicană.

Citiți și: Conflict uriaș în cadrul Survivor România. Kamara și DOC, replici acide: „Să nu pomenești de copilul meu în viața ta!”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Noua taxă pentru șoferi în România. Se plătește obligatoriu din 2024. O achiți timp de 5 ani
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Critici din Rusia asupra ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!