Comentatorul Marian Olaianos a fost înlocuit din delegația pentru Mondialul din Qatar, în urma scandalului sexual din TVR

Deoarece este anchetat disciplinar pentru că ar fi bruscat o colegă, Marian Olainos nu va mai merge la Mondialul din Qatar.
Alina Costache
14 nov. 2022, 23:47
Comentatorul Marian Olaianos a fost înlocuit din delegația pentru Mondialul din Qatar, în urma scandalului sexual din TVR

Marian Olaianos nu se mai află pe lista de comentatori care vor merge la Campionatul Mondial care debutează pe data de 2o noiembrie. Modificarea vine după ce comentatorul a fost implicar într-un scandal pentru care este cercetat disciplinar. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere  în timp ce brusca o colegă, iar comisia a avut astăzi prima întâlnire pentru a lua o decizie în acest caz, potrivit paginademedia.ro.

Olaianos este singurul comentator care nu se mai află pe listă, acesta fiind înlocuit de Dragoș Bocanaciu. Acesta nu a făcut nicio declarație cu privire la înlocuirea din delegația din Qatar, o echipă de patru comentatori, reporteri și cameramani urmând să se deplaseze aici pentru Campionatul Mondial.

Citește și: Marian Olaianos, cercetat disciplinar după ce ar fi bruscat o colegă din TVR. Comentatorul sportiv o acuză de hărţuire sexuală

„Marian Olaianos a fost în concediu medical, motiv pentru care comisia discipplinară a întrunit abia astăzi (luni, 14 noiembrie). Marian Olaianos a venit în fața comisiei însoțit de trei avocați, care au solicitat amânarea audierii lui în vederea formulării apărării. Procedura de anchetă disciplinară este în derulare. 

Coordonatorul cu atribuţii de Director al Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive a decis înlocuirea lui Marian Olaianos în echipa care se va deplasa în Qatar, la Campionatul Mondial de Fotbal, întrucât prezenţa lui este necesară la audierile comisiei disciplinare. Dragoş Bocanaciu îl înlocuieşte pe Marian Olaianos în echipa pentru Qatar”, au declarat reprezentanții TVR.

Comentatorul sportiv este acuzat de colega lui Nadine Vlădescu că ar fi bruscat-o și lovit-o, fapte în urma cărora femeia și-a scos un certificat medico-legal și a depus plângere la conducerea TVR.

Colegii bărbatului susțin că Olaianos a depus la Comisia de Disciplină a Televiziunii Române un dosar de apărare din care reiese că a fost hărțuit de Nadine Vlădescu. În dosar s-ar regăsi mesaje de pe WhatsApp, cu conotații sexuale.

Citește și: Suma fabuloasă pe care TVR o plăteşte pentru transmiterea Cupei Mondiale din Qatar. În premieră, toate meciurile vor fi comentate de la faţa locului

 

 

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 6 iulie 2024, aceste produse pe care toți românii le caută. Se vor vinde instant
Capital.ro
Statul te obligă să declari. Noua regulă impusă din 1 iulie. Te oprește în trafic și te amendează
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în iulie 2024. Pe ce dată se fac plățile
DailyBusiness
Turiștii care fac acest lucru riscă amenzi de 5.000 lei! Este interzis în România!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Mari reduceri pentru români. Unde pot să zboare extrem de repede
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Locul de basm supranumit 'Elveția României'. Se află la 406 km de București și puțini turiști au auzit de el
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Schimbare istorică în România. Se emite pentru maxim 2 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Frații Tate au scăpat de interdicția de a părăsi România
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!