Compatibilitate zodie BERBEC. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

Compatibilitate zodie Berbec. Cand vorbim despre compatibilitatea zodiilor, ne referim la usurinta cu care se pot intelege doua persoane. Nu exista zodii incompatibile total, ci doar relatii care merg mai greu sau cu mari eforturi.
Alina Costache
29 mart. 2023, 07:26
Compatibilitate zodie BERBEC. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

Compatibilitate zodie BERBEC- BERBEC
Intimitate – 65%
Berbecii se respecta pe sine si au personalitati puternice. Le este foarte usor sa isi arunce hainele si se se bucure unul de celalalt. Singura probleme care apare in calea lor este egoismul. Armonia sexuala este foarte importanta pentru ei, dar s-ar putea sa-si reproseze reciproc lipsa de emotie. Nu se gandesc la partener decat ca la un obiect sexual, iar interactiunea umana este aproape de zero.

Incredere – 55%
Berbecul are un comportament ciudat atunci cand nu spune adevarul. Intra in defensiva si devine agresiv. Dar cand sunt doi in aceeasi situatie? Vor fi ca doi copii intr-un parc care se cearta pe jucarii. Se vor acuza reciproc de diverse.

Comunicare si intelect – 85%
Imagineaza-ti doua persoane frumoase, goale, dandu-se cu capul de pereti. Aceasta este cel mai bun tablou care poate ilustra o relatie intre doi Berbeci. Desi foarte inteligenti, au o incapatanare ciudata care duce pana la stupid. Cei doi se inteleg si comunica foarte bine doar cand au aceleasi idei. Cand se contreaza, ies scantei, mai ales cand sunt obositi.

Valori – 95%
Berbecii apreciaza foarte mult abilitatea unei persoane de a merge inainte. Doi Berbeci vor intelege perfect aceasta situatie. Vor lupta impreuna pentru dreptate. Vor fi un fel de Robin Hood care valoreaza adevarul, onoarea si respectul. Si sunt foarte pasionali cand vine vorba despre aceste valori.

Activitati – 95 %
Marte ii face activi, deci doi Berbeci vor avea multa activitate fizica: plimbari, sporturi, catarari montane si sex. Pot gasi multe pasiuni comune.

Total – 75%
Cand doi Berbeci se intalnesc, unul trebuie sa stapaneasca la perfectie arta de a ramane calm. Altfel, vor face rocada des de la pasiune la agresiune. Le plac aventura si sexul. Rabdarea si responsabilitatea sunt in detrimentul lor si ambii trebuie sa invete aceste lectii daca vor sa reziste impreuna.

Compatibilitate zodie BERBEC – TAUR
Intimitate – 65%
Berbecul este patronat de Marte, in timp ce Taurul este de Venus. Ambele planete au legatura cu relatia fizica, diferentele apar, insa, la telul final. Berbecul este ghidat de instinct si doreste perpetuarea speciei si raspandirea materialului genetic. In timp ce Taurul vrea satisfactie. Taurul vrea implicare emotionala, pasiune si senzualitate. Berbecul vrea doar sex si atat.

Horoscop aprilie 2023 Camelia Pătrăşcanu: Tensiuni amoroase, presiuni în zona banilor. Atenţie la Mercur retrograd!

Incredere – 80%
Atat Berbecul, cat si Taurul au abilitatea de a forma un cuplu bazat pe onestie. Niciunul nu se fereste de provocari si au o atitudine pozitiva in fata angajamentelor. Pot aparea, insa, infidelitati in relatiile de cuplu intrucat sunt in cautarea continua a iubirii adevarate. In plus, Berbecului ii lipseste emotia, iar Taurului increderea de sine, ceea ce-i face pe amandoi susceptibili triunghiurilor amoroase.

Comunicare si intelect – 40%
Stie toata lumea: si Taurul si Berbecul au coarne. Nu doar ca sunt foarte incapatanati, dar nici macar nu isi inteleg incapatanarea. Berbecul tipa, urla, se manifesta. Taurul in schimb nu face nimic. Doar se infoaie, isi ridica sprancenele si tace. Cand e nervos, Taurul nu mai aude. Ceea ce-l irita si mai mult pe Berbec. Ca sa aiba o buna relatie impreuna, Taurul trebuie sa isi stabileasca niste limite foarte clare si sa aiba incredere in el, in timp ce Berbecul trebuie sa lase vocea mai jos. Macar putin.

Valori – 90%
O zona in care Berbecul si Taurul sunt compatibili, desi par diferiti. Principalul lor obiectiv este securitatea materiala. Ambii pretuiesc curajul, puterea, onoarea. Se inconjoara de oameni care sa nu-i dezamageasca.

Activitati – 40%
Berbecul si Taurul sunt firi diferite. Berbecul este agitat, gata oricand de actiune. Are nevoie de activitate fizica. Taurul are nevoie de odihna pentru a-si incarca energiile. Chiar si daca beau o cafea impreuna, Berbecul se va plictisi dupa 20 de minute, in timp ce Taurul inca isi va savura picatura cu picatura cafeaua. Singura activitate in care ar avea ceva in comun este plimbarea in natura.

Total – 63%
Aceasta relatie are nevoie de multa munca pentru a rezista. Berbecul si Taurul trebuie sa invete sa-si respecte diferentele, sa-si asculte parerile si sa se impunga cat mai putin.

Cristina Demetrescu, horoscop APRILIE 2023. Luna neagră aduce nenorociri! Previziuni pentru toate zodiile

Compatibilitate zodie BERBEC – RAC
Intimitate – 70%
Racul este asexual, in timp ce Berbecul este manat de un libido crescut. Racul este condus de amor de sentimente profunde, in timp ce Berbecul este manat de impuls. Diferentele sunt destul de mari intre ei. Insa daca ajung sa isi arate emotiile, atractia sexuala poate fi destul de mare, iar relatia sa devina una extrem de senzuala pentru amandoi.

Incredere – 50%
La capitolul incredere, lucrurile nu stau chiar asa de bine. Berbecul il percepe pe Rac ca fiind insistent si chiar agresiv, in timp ce Racul il percepe pe Berbec ca pe o bestie fioroasa, neintelegandu-i natura viguroasa. Pentru Berbec este greu de priceput ca este iubit, din moment ce Racul ii pune intrebari agasante, incearca sa-l lege de el si refuza sa faca sex. De partea cealalta, Racul se considera violat, daca Berbecul nu arata putina afectiune. Acest gen de actiuni duce la consolidarea neincrederii si la ruptura relatiei.

Comunicare si intelect – 20%
Partenerii au tendinta sa actioneze impulsiv si sa taie orice cale de comunicare. Desi nu au aceasta intentie, atat Racul cat si Berbecul se pricep de minune sa apese butoanele celuilalt, astfel incat sa explodze. Daca ar fi mai atenti la cuvinte si s-ar purta cu blandete, cei doi ar putea forma un cuplu perfect. Dar este foarte greu pentru ei sa reuseasca daca nu se accepta asa cum sunt si daca nu inceteaza sa incerce sa se schimbe reciproc.

Valori – 40%
Berbecul apreciaza energia, focusul si consistenta. Racul apreciaza abilitatea de a ramane rational si stabil. Nu sunt foarte conectate valorile celor doi, insa au in comun nevoia de echilibru. Poate fi greu de atins intre ei, dar daca ajung acolo, poate fi inspre binele lor.

Activitati – 30%
In timp ce Berbecul este gata de actiune, vrea sport, activitate fizica, Racul vrea liniste, somn si mancare. Singura activitate comuna este sexul.

Total – 47%
Relatia dintre un Berbec si un Rac poate fi dureroasa. Ambii parteneri au nevoie de intelegere si de adaptare. Nu e un drum usor, insa recompensa poate fi o relatie pasionala, plina de emotii. Daca ajung la acest nivel, nu-si vor mai dori altceva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Asociația de proprietari îți ia banii. Toți proprietarii de apartamente trebuie să plătească
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Adevărata poveste a retragerii lui Joe Biden. Ultimele 24 de ore ale unui candidat epuizat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Nu mai este necesar ITP-ul. Șoferii care trebuie să meargă direct la RAR cu buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Dr. Steven Gordon explică fenomenul „viermilor de ureche” și oferă soluții pentru controlul acestora
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'