Concediu plătit de care puţin ştiu! Cât e indemnizaţia şi câte zile libere ai pentru îngrijirea copilului bolnav

Concediul medical și indemnizația pentru îngrijirea copilului bolnav și-a modificat perioada standard a vârstei copilului de la care părinții pot primi concediu din partea angajatorului, de la 7 la 12 ani sau chiar până la 18 ani în cazul în care copilul în cauză are un handicap.
Filip Stan
29 mart. 2025, 15:37
Concediu plătit de care puţin ştiu! Cât e indemnizaţia şi câte zile libere ai pentru îngrijirea copilului bolnav

Concediu pentru îngrijirea copilului bolnav, cât este indemnizaţia în anul 2025. Asigurații au dreptul la concediu și indemnizație pentru îngrijirea copilului bolnav în vârstă de până la 12 ani, conform OUG nr. 158/2005.

Salariatul ce vrea să primească concediu medical și indemnizație pentru îngrijirea copilului trebuie să fi cotizat la sistemul public de sănătate timp de minimum șase luni în ultimele 12 luni de dinainte de solicitarea concediului.

În cazul copilului cu handicap, pentru afecțiunile intercurente, aceste beneficii sunt asigurate până la împlinirea vârstei de 18 ani de către copil.

Cât e indemnizația și câte zile libere ai pentru îngrijirea copilului bolnav? Ce să știe părinții

În cazul copilului cu afecțiuni grave, asigurații au dreptul la concediu și indemnizație pentru îngrijirea copilului bolnav în vârstă de până la 18 ani.  Beneficiază de indemnizația pentru îngrijirea copilului bolnav unul dintre părinți.

Condiția e ca părintele respectiv să aibă un stagiu de cotizare de cel puțin șase luni în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se cere concediul medical.  Beneficiază de aceleași drepturi, conform condițiilor impuse de lege, și asiguratul care a adoptat un copil sau a fost numit tutore.

Cât e indemnizația în 2025?

Cuantumul brut lunar al indemnizației pentru îngrijirea copilului bolnav reprezintă 85% din media veniturilor lunare realizate în ultimele șase luni. Această indemnizație, însă, nu poate depăși limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, adică 48.600 de lei.

Câte zile de concediu își pot lua părinții?

Cât e indemnizația și câte zile libere ai pentru îngrijirea copilului bolnav

Cât e indemnizația și câte zile libere ai pentru îngrijirea copilului bolnav

Durata concediului este de maximum 45 de zile calendaristice pe an pentru un copil, cu excepția situațiilor în care copilul este diagnosticat cu boli infectocontagioase, este imobilizat în sisteme de imobilizare specifice aparatului locomotor sau este supus unor intervenții chirurgicale.

În aceste cazuri, durata concediului medical este stabilită de către medicul specialist în funcție de evoluția bolii.

În situația în care durata internării copilului bolnav cuprinde perioade din două sau mai multe luni calendaristice, medicul curant poate acorda certificatul de concediu medical la externare sau lunar.

Acest concediu nu poate fi acordat dintr-o dată pentru toate cele 45 de zile.

Medicul de familie poate elibera concediu medical doar pentru maximum 14 zile calendaristice pe lună, în una sau mai multe etape.

În schimb, un medic specialist, fie din ambulatoriu, fie din spital, poate acorda concediu medical de maximum 30 sau 31 de zile calendaristice, scrie avocatnet.ro.

DOCUMENT Indemnizaţia de creştere a copilului nu se poate cumula cu alte venituri. Proiect de lege adoptat de Parlament

Indemnizaţia pentru creșterea copilului reprezintă o sumă lunară pe care un părinte, care a realizat venituri, o primește pe durata concediului. Suma calculată, care se acordă în concediul pentru creșterea copilului, se poate primi până la împlinirea vârstei de 2 ani ai copilului, iar în cazul copiilor cu grad de handicap, perioada se poate prelungi până la 3 ani, în urma documentelor doveditoare depuse. Un proiect de lege dădea posibilitatea părintelui aflat în concediu maternal/paternal să aibă şi alte surse de venit, dar acesta a fost respins în această săptămână de parlament.

Indemnizaţia de bunic 2025. Ce sume oferă statul pentru a avea grijă de nepoţi. Ce vârstă trebuie să aibă beneficiarii

Părinții copilului nou-născut, mama sau tata, pot beneficia de indemnizație pe durata aleasă din concediului de creștere copil. Suma lunară se va calcula în funcție de veniturile obținute ale părintelui, după depunerea actelor pentru acordarea dreptului.

Cum se calculează indemnizaţia pentru creștere copil

Indemnizaţia de creștere copil se calculează astfel:

  • 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani de muncă anteriori nașterii copilului, pentru copiii cu vârsta între 0-2 ani;
  • 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani de muncă anterior nașterii copilului, pentru copiii cu vârsta între 0-3 ani, în cazul copiilor cu certificat de încadrare în grad de handicap.

Exemplu de calcul pentru a afla indemnizație de creștere copil

Valoarea salariului net din fiecare lună, timp de 12 luni anterior lunii nașterii copilului, adunată fiecare lună în parte, înmulțit cu numărul de luni (12) împărțit la 12 și înmulțit cu 85% (0,85).

Un calcul concret, caz ipotetic, pentru a afla indemnizaţia de creștere copil este:

Dacă timp de 12 luni, salariatul a avut un salariu net de 6000 lei se va calcula:

6.000 înmulțit cu 12 = 72.000 împărțit la 12 = 6000 înmulțit cu 0,85% (procentul calculat) = 5.100 lei/lună îndemnizație creștere copil pe perioada concediului.

Dacă valorile salariului net nu au fost aceleași în fiecare lună, atunci se vor aduna sumele lunare, menționate în adeverința de venit, și se va continua cu aceeași formulă de calcul menționată mai sus.

Indemnizația de creștere a copilului, valoare minimă și valoare maximă

Valoarea indemnizației se calculează ca procent din media veniturilor nete, însă nu poate fi mai mică de 1.650 lei/lună sau mai mare de 8.500 lei/lună.

Dreptul la indemnizație se acordă:

Începând cu perioada când încetează concediul și indemnizaţia de maternitate (minim 42 de zile de la data nașterii copilului);

Începând cu data nașterii copilului, dacă persoanele nu îndeplinesc condițiile legale pentru acordarea concediului de materninate (eleve/studente/tata sau dacă mama copilului nu îndeplinește condițiile de acordare a indemnizației pentru creșterea copilului), dacă cererea este depusă în termen de cel mult 60 de zile de la acea dată;

Începând cu data adopției, a instituirii tutelei, plasamentului sau plasamentului în regim de urgență sau încredințării copilului, dacă cererea este depusă în termen de cel mult 60 de zile de la acea dată.

Cine poate beneficia de indemnizaţia pentru creșterea copilului:

  • Oricare dintre cei doi părinți ai copilului;
  • Persoana care a adoptat copilul/ persoana căreia i s-a încredințat copilul în vederea adopției;
  • Persoana care are copilul în plasament ori în plasament în regim de urgență;
  • Asistentul maternal pentru copiii naturali sau adoptați; Persoana care a fost numită tutore legal al copilului.

Descoperă lista cu documente utile pentru dosarul de indemnizație creștere copil.

Un proiect de lege depus în parlament lăsa posibilitatea să se câştige sume suplimentare din activităţi agricole, de silvicultură şi piscicultură în perioada concediului de maternitate fără să fie afectată indemnizaţia de creştere a copilului, dar acesta a fost respins după ce a primit avize negative pe bandă rulantă.

Categoriile de beneficiari ai indemnizaţiei pentru creşterea copilului care realizează venituri din activităţi independente, din drepturi de proprietate intelectuală şi din activităţi agricole, de silvicultură şi piscicultură, vor beneficia de cumul între cele două tipuri de venituri indiferent de cuantumul acestuia, şi în consecinţă vor fi supuse unui regim juridic diferit faţă de persoanele care realizează alt tip de venit supus impozitării, pentru care cumulul cu această indemnizaţie este permis doar cu respectarea plafonului stabilit la lit.c) a art.16 alin.(3), fără ca această diferenţă de tratament să fie justificată de existenţa unui criteriu obiectiv şi rezonabil.„, se precizează în raportul Comisiei de Muncă, avizul fiind unul nefavorabil, ca şi cel al Guvermnului de altfel

Ce se spune în expunerea de motive:

Page 1 / 2

Zoom 100%

Punctul de vedere al Guvernului:

Page 1 / 3

Zoom 100%

Forma proiectului de la Senat:

Page 1 / 2

Zoom 100%

Ce venituri nete pot obține ACUM cei aflați în concediu de creștere pentru a nu pierde dreptul la indemnizaţia de creştere a copilului. Limita a crescut, în mod oficial

Veniturile nete anuale ce pot fi obținute de cei aflați în concediul de creștere a copilului (CCC) din prestarea efectivă a unei activități și care nu afectează dreptul la indemnizaţia aferentă sunt mai mari, ca urmare a două modificări în formula de calcul stabilită de lege și care au intrat, în sfârșit, în vigoare:

Conform OUG nr. 111/2010, dreptul de a obține indemnizaţia de creștere a copilului poate fi afectat dacă, anual, beneficiarul acesteia desfășoară activități care-i aduc anumite venituri în buzunar. Excepțional, beneficiarii indemnizației pot obține simultan cu indemnizaţia anumite sume de bani:

  • diverse sume în baza legii, a contractului colectiv sau individual de muncă, acordate în perioada concediului pentru creşterea copilului, altele decât cele rezultate din desfăşurarea efectivă a unei activităţi în perioada de concediu (cum ar fi tichete cadou sau prime);
    indemnizaţii în calitate de consilier local sau judeţean, indiferent de nivelul acestora;
    beneficiarul realizează, în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfăşurarea efectivă a unei activităţi în perioada de concediu, al căror nivel net nu depăşeşte nivelul prevăzut de OUG 111 – acest nivel face obiectul unei modificări legislative recente însă.

OUG nr. 164/2022 este cea care prevede că cei aflați în CCC pot obține venituri nete anuale de până la de opt ori indemnizaţia minimă. Odată cu oficializarea normelor de aplicare ale acestei ordonanțe date anul trecut, noua limită de venituri a intrat oficial în vigoare.

Cât este indemnizaţia minimă de CCC: potrivit OUG 111/2010, valoarea indemnizației lunare nu poate fi mai mică decât suma rezultată din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea ISR, așa că, odată cu creșterea ISR, pragul minim al indemnizației de CCC este acum de 1.495 de lei.

Având această informație, putem calcula pragul maxim de venituri ce pot fi obținute în paralel cu indemnizaţia de CCC, fără a pierde dreptul la aceasta: 11.960 de lei.

Acest material este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale, conform termenilor și condițiilor de furnizare a serviciilor avocatnet.ro. Conform legislației în vigoare, este strict interzisă copierea, reproducerea, redistribuirea, republicarea sau orice altă formă de reutilizare a acestui conținut, integral sau parțial, fără consimțământul scris al avocatnet.ro. Nerespectarea acestor prevederi poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau penală.

Stimulente financiare pentru nou-născuți în 2025. Ce sume de bani primesc părinți de la stat în primii ani 

Începând cu prima zi de viață a nou-născutului, părinții pot primi din partea statului o serie de stimulente financiare, acordate cu scopul de a ajuta familia în etapa de îngrijire și dezvoltare a copilului. Alocații și indemnizații oferite stat în 2025 pentru copiii și părinții din România.

Ajutorul din partea statului reprezintă un sprijin oferit direct familiilor pentru asigurarea unui start armonios în primii ani de viață ai copilului. Care este lista beneficiilor financiare pentru părinți și copii.

Stimulent pentru nou-născuți în valoare de 2.500 de lei oferit în București

Beneficiază de stimulent pentru nou-născuți părinții/părintele copilului/copiilor care au domiciliul sau reședința pe raza administrativ-teritorială a municipiului București de cel puțin 6 luni înainte de depunerea cererii. Pentru a primi acest ajutor financiar, nașterea trebuie să fie înregistrată într-o materninate din cadrul unităților sanitare cu paturi de la nivelul municipiului București.

Stimulentul de nou-născut, în valoare de 2.500 de lei, se acordă o singură dată, pentru fiecare nou-născut din familie. Termenul de depunere a dosarului este de o lună de la data nașterii copilului.

Important de menționat că, stimulentul financiar nu se acordă solicitanților care au datorii neeșalonate către bugetul local.

Vouchere Materna în valoare de 2.000 lei acordate în Capitală

Voucherele Materna, în valoare de 2.000 lei, se acordă femeilor însărcinate cu vârsta peste 18 ani, cu domiciliul stabil sau viză de reședință în București, de cel puțin 6 luni de la data depunerii cererii, după săptămâna a 10-a de sarcină. Persoanele care depun dosarul pentru vouchere Materna nu trebuie să aibă datorii la bugetul local.

Voucherele se oferă cu scopul de a încuraja efectuarea diverselor consultații medicale ori pentru achiziționarea medicamentelor necesare, atât la începutul sarcinii, cât și la finalul acesteia.

Voucherele se acordă în două tranșe:

  • începând cu săptâmâna a 10-a de sarcină, se acordă prima tranșă a voucherului în valoare de 1.000 lei;
  • începând cu săptămâna a 24-a de sarcină, se acordă și următoarea tranșă a voucherului în valoare de 1.000 lei. (Începând cu săptămâna a 24-a de sarcină, femeia însărcinată revine cu o nouă adeverință de la medicul ginecolog în care se atestă vârsta biometrică a sarcinii și o copie a ecografiei morfologiei de sarcină trimestrul II, după caz).

Femeile însărcinate care depun dosarul începând cu săptămâna a 24-a de sarcină vor primi doar a doua tranșa a voucherului în valoare de 1.000 de lei.

Sprijin pentru nou-născuți în valoare de 2.000 de lei, acordat până în anul 2027

În perioada 2024-2027, tichetele sociale destinate mamelor cu nou-născuți vor fi finanțate prin “Programul Incluziune și Demnitate Socială”, bugetul total dedicat acestei măsuri fiind de 120 milioane euro.

Valoarea nominală a unui tichet social pe suport electronic este de 2.000 de lei și se va acorda într-o tranșă unică pentru fiecare nou-născut, pe o perioadă de 4 ani (2024-2027).

Stimulentul financiar se acordă mamelor care au născut începând cu anul 2022, dar nu mai târziu de trei luni de la nașterea copilului, dacă acestea se încadrează în următoarele categorii:

  • Mame care beneficiază de venit minim garantat prin dispoziție scrisă a primarului;
  • Mame care fac parte din familii beneficiare de alocație pentru susținerea familiei;
  • Mame aflate în situații de risc;
  • Victime ale calamităților, ale violenței domestice, persoane dependente și altele asemenea și/sau care se află în situații deosebite de vulnerabilitate;
  • Mame care nu dețin acte de identitate și nu pot accede la drepturile civile;
  • Mame minore.

Potrivit Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, prin intermediul acestor tichetele electronice, pot fi achiziționate produse precum: îmbrăcăminte, lenjerie, sac de dormit, scutece, produse pentru igienă (șampon, săpun, unguent), comprese sterile, termometru, lapte praf etc.

Stimulent de inserție de 1.500 lei sau 600 lei se cumulează cu indemnizaţia

Stimulentul de inserție este ajutorul financiar pe care îl pot primi persoanele care au beneficiat de concediu creștere copil și s-au întors la serviciu după terminarea perioadei.

  • (Pot beneficia de stimulent de inserţie persoanele care indeplinesc condiţiile de acordare a indemnizaţiei de creştere a copilului).

Au fost introduse două cuantumuri ale stimulentului de inserție, de 1.500 lei, respectiv 650 lei, în funcție de data realizării de către persoana îndreptățită, de venituri supuse impozitului. Mai exact, în funcție de data la care părinții/părintele se întoarce la serviciu, din concediu de creștere copil. Se poate beneficia de suma stimulentului de inserție astfel:

  • 1.500 lei, în situaţia în care solicitantul realizează venituri supuse impozitului înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 6 luni, respectiv 1 an în cazul copilului cu dizabilităţi. (Dacă solicitantul se întoarce la locul de muncă înainte de împlinirea vârstei de 6 luni a copilului/respectiv 1 an:

Stimulentul se acordă până la împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, sau 3 ani în cazul copilului cu dizabilități. 

Ulterior, cuantumul stimulentului de inserție este de 650 lei până la împlinirea vârstei de 3 ani a copilului sau 4 ani în cazul copilului cu dizabilităţi.

  • 650 lei, în situaţia în care solicitantul realizează venituri supuse impozitului după împlinirea de către copil a vârstei de 6 luni, respectiv 1 an în cazul copilului cu dizabilităţi;

Se acordă până la împlinirea de către copil a vârstei de 3 ani sau 4 ani în cazul copilului cu handicap.

Conform modificărilor legislative, începând cu data de 17.05.2021 a fost abrogată prevederea referitoare la obţinerea de venituri supuse impozitului cu cel puţin 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copilului cu dizabilităţi în vederea acordării stimulentului de inserție până la 3 ani, respectiv 4 ani în cazul copilului cu dizabilităţi.

Indemnizația de șomaj 2025. Cât primesc românii, în funcție de salariu și vechime

Mai exact, acum primesc stimulent de inserție, în valoare de 650 de lei, și părinții care se întorc din concediu de creștere copil după finalizarea celor doi ani/trei ani în cazul copiilor cu dizabilități.

Stimulentul se acordă:

  • începând cu ziua următoare celei în care persoana îndreptățită realizează venituri impozabile, dacă solicitantul depune cererea în acest sens în termen de 30 de zile lucrătoare de la această dată.
  • începând cu data depunerii cererii, dacă aceasta este depusă după expirarea termenul de 30 de zile.

Alocația de stat pentru copii

Alocația de stat se acordă tuturor copiilor în vârstă de până la 18 ani, cetățeni români, fără discriminare, dar și tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani și urmează cursurile învățământului liceal ori profesional, organizate în condițiile legii, până la finalizarea acestora.

Dreptul la alocația de stat se stabilește începând cu prima zi de viață a copilului și se acordă de luna următoare celei în care s-a născut

În 2025, alocațiile de copii au valoarea:

  • 719 lei/lună pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani sau pentru copiii cu dizabilități până la vârsta de 18 ani;
  • 292 lei/lună pentru copiii cu vârste între 2 și 18 ani.

Alocație pentru susținerea familiei (înlocuită cu venitul minim de incluziune)

Alocația pentru susținerea familiei este un ajutor de la stat care se oferă familiilor cu venituri reduse, ce au în creștere și îngrijire copii în vârstă de până la 18 ani. Începând cu luna ianuarie 2024, ajutorul social și alocația pentru susținerea familiei au fost înlocuite cu venitul minim de incluziune.

Cuantumul lunar al alocației complementare (venitul minim de incluziune, VMI) se stabilește în funcție de tipul de familie, venitul net lunar pe membru și numărul de copii aflați în întreținere.

VMI se acordă persoanelor singure/familiilor care obțin un venit net calculat în conformitate cu legea* mai mic sau egal cu nivelurile maxime stabilite prin lege, pentru fiecare dintre cele două componente:

  • Pentru ajutorul de incluziune, nivelul maxim al venitului net* trebuie să fie de 346 lei/ persoană, respectiv 504 lei în cazul persoanei singure cu vârsta de cel puțin 65 de ani;
  • Pentru ajutorul pentru familia cu copii, nivelul maxim al venitului* trebuie să fie de 879 lei/membru de familie.

Indemnizaţia lunară aferentă concediului de acomodare

„Adoptatorul sau, opţional, oricare dintre soţii familiei adoptatoare, care realizează venituri supuse impozitului pe venit, potrivit prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, din activităţi salariale şi asimilate acestora sau, după caz, din activităţi independente (drepturi de autor ori activităţi agricole), denumit în continuare persoană îndreptăţită, poate beneficia de un concediu de acomodare cu durata de maximum doi ani, care include şi perioada încredinţării copilului în vederea adopţiei, precum şi de o indemnizaţie lunară”.

PENSII 2025. Care sunt noile valori ale punctului de referinţă, indemnizaţiei pentru însoţitor şi ajutorului de deces. Majorarea este de peste 1.000 de lei!

Legislaţia nu prevede posibilitatea majorării indemnizaţiei aferente concediului de acomodare în funcţie de numărul de copii încredințați în vederea adopţiei simultan sau consecutiv.

Indemnizaţia aferentă concediului de acomodare nu reprezintă un drept ori un beneficiu social acordat copilului (cum este alocația de stat pentru copii, indemnizaţia creștere copil etc), ci are rolul de a înlocui veniturile salariale pe care adoptatorul nu le mai primește în perioada în care se află în concediu de acomodare.

Cum se calculează cuantumul contribuției pentru concediul de acomodare

Cuantumul contribuției se calculează prin aplicarea cotei procentuale prevăzute de lege, la valoarea indemnizației, în conformitate cu prevederile Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal.

„Conform art. 50 alin. (1^1) din Legea nr. 273/2004: „Cuantumul indemnizaţiei lunare prevăzute la alin. (1) este de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei emiterii hotărârii judecătoreşti de încredinţare în vederea adopţiei. Cuantumul indemnizaţiei lunare nu poate fi mai mic decât suma rezultată din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 3,4 la valoarea indicatorului social de referinţă, iar cuantumul maxim al acesteia nu poate depăşi valoarea de 8.500 lei.”

DailyBusiness
Se schimbă data plății pensiilor în aprilie! Anunț oficial pentru toți pensionarii din România
Spynews
Tzancă Uraganu, momente de tandrețe, în mașină, cu Laura Vass! Cum i-au surprins la ceas de seară, paparazzii Spynews.ro
Bzi.ro
Loredana Groza s-a sărutat cu un cal! Ipostază șocantă a devenit virală! – FOTO
Fanatik.ro
Mașina specială care va fi lansată în curând în România. Puțini au auzit de acest brand
Capital.ro
Anunț pentru cei cu cont la bancă. Decizie istorică, se dau banii înapoi. Taxe declarate nepermise
Playtech.ro
Cum se calculează pensia dacă ai contribuit în două țări diferite. Cât contează anii lucrați în străinătate
DailyBusiness
Ciocolata care i-a fascinat pe români după căderea lui Nicolae Ceaușescu revine la raft în România
Adevarul
Guvernul n-a renunțat la ideea de a trimite un emisar special în SUA. Cine e favorit SURSE
wowbiz.ro
Regele Charles, la spital! Palatul Buckingham a făcut anunțul cu privire la starea de sănătate a monarhului
Spynews
Jo susține că ar fi fost amenințată de Gheboasă: “Lasă că ne întâlnim noi…”. Motivul banal din care a început totul
Spynews
Horoscopul lunii aprilie, cu astrologul Remus Ionescu. Ce se întâmplă în viața fiecărei zodii
Evz.ro
Ziua păcălelilor. Cea mai tare farsă din timpurile moderne. Cum se distrează românii
Ego.ro
Dana Budeanu... abia o mai recunoști! Cum arăta vedeta acum 15 ani
Prosport.ro
FOTO. Îi face concurență celei mai frumoase femei din lume
kanald.ro
A apucat doar să mai strige. Șeful Salvamont Predeal ar fi suferit un infarct după ce a fost atacat de urs chiar pe stradă
Cancan.ro
Văduva lui Silviu Prigoană, prima apariție publică de la moartea afaceristului! Unde a apărut Mihaela Botezatu
Playsport.ro
Incredibil! Cum poate să arate Sandra Izbașa la 11 ani după ce s-a retras din gimnastică. Imaginile au scăpat pe net
Capital.ro
Ordin UE. Kit de supraviețuire pentru 3 zile. Românii trebuie să pună și bani numerar deoparte
StirileBZI
Câți bani pot să scoată românii de la bancomat în 2025. Băncile au impus noi limite!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă fotbalistă din lume s-a iubit cu colega ei
stirilekanald.ro
GALERIE FOTO 30 de ani de la catastrofa aviatică de la Balotești. Cum e păstrată memoria victimelor la locul accidentului
Florin Busuioc, internat de urgență la spital: „A fost o formă urâtă de gripă, m-a dărâmat complet”
MediaFlux
Taxa ascunsă pe care o suportam toți. Tarifele vor exploda
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cifrele lui Nicușor spun lucruri trăsnite: ce facem, ne ducem după „fenta” cu Ponta?