CONCERT ROBBIE WILLIAMS LIVE VIDEO ONLINE. UPDATE

CONCERT ROBBIE WILLIAMS LIVE VIDEO ONLINE. Robbie Williams, care va concerta, vineri, în Bucureşti, a solicitat organizatorilor evenimentului să i se asigure un meniu sănătos, care să includă sushi, paste de quinoa şi legume verzi, iar, pentru backstage, artistul a cerut lapte, gumă de mestecat, lămpi decorative şi flori naturale.
Alina Costache
17 iul. 2015, 13:27
CONCERT ROBBIE WILLIAMS LIVE VIDEO ONLINE. UPDATE

CONCERT ROBBIE WILLIAMS LIVE VIDEO ONLINE. Peste 60.000 de spectatori sunt asteptaţi la concertul lui Robbie Williams la Bucureşti, care va avea loc pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei. Totuși, cei care nu au avut cum să ajungă în Capitală sau nu au prins bilete, pot urmări concertul lui Robbie Williams live, pe Internet, mulțumită celor de la Telekom Romania. 

Telekom Romania, sponsorul principal al evenimentului, invită fanii artistului care nu pot să ajungă pe 17 iulie la București să urmărească concertul lui Robbie Williams live, online, pe www.telekomtv.ro și prin intermediul aplicației de mobil Telekom TV. Utilizatorii, clienți Telekom sau nu, sunt invitați să își rezerve unul din cele 50.000 de bilete virtuale până pe 17 iulie, ora 13:00. 

UPDATE Robbie Williams a urcat pe scenă în jurul orei 21.00.

Citeşte şi CONCERT ROBBIE WILLIAMS: Carmen Iohannis, prezentă la concertul lui Robbie Williams FOTO

UPDATE Concertul a fost deschis cu o prestaţie a Deliei Matache. Artista a purtat o costumatie care reprezenta steagul Marii Britanii.

UPDATE Mii de persoane sunt în acest moment în Piaţa Constituţiei. Unii dintre ei şi-au ocupat deja scaunele în tribune şi pe peluza de la Palatul Parlamentului, iar spaţiul amenajat în faţa scenei este pe jumătate plin. Fanii aşteaptă nerabdători să îl vadă şi să îl asculte pe Robbie Williams.

UPDATE În prezent, în Piaţa Constituţiei sunt câteva sute de fani. Cei mai înfocaţi admiratori au venit pictaţi pe faţă similar imaginii aflate în centrul campaniei de promovare a turneului „Let Me Entertain You” din care face part şi show-ul de la Bucureşti. Spectatorii au la dispoziţie carduri, pe care le pot alimenta cu bani, cu care ulterior îşi pot achiziţiona băuturi de la punctele de vânzare amenajate în spaţiul de concert. De asemenea, partenerii evenimentului oferă publicului biscuiţi şi bucăţi de muşama pe care se poate sta pe jos, precum şi steguleţe cu care îşi pot face vânt.

Accesul la concertul pe care Robbie Williams a fost permis în Piaţa Constituţiei de la ora 16.00, când fanii cântăreţului britanic au început să sosească.

În plus, clienții Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări LIVE concertul anului pe canalul Dolce Info (poziţia 100 SD sau 440 HD) pe 17 iulie, începând cu ora 20:00. Înregistrarea pentru unul din cele 50.000 de bilete virtuale se face pe www.telekom.ro.

CONCERT ROBBIE WILLIAMS LIVE VIDEO ONLINE. Cântăreţul britanic Robbie Williams va concerta vineri în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, evenimentul fiind o producţie semnată de Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment şi East European Production.

Lucrările de amenajare a scenei pe care va urca Robbie Williams, care măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime, au început pe 11 iulie. Întreaga producţie va fi pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, iar paza va fi asigurată de 600 de agenţi de securitate.

Potrivit organizatorilor, artistul britanic a cerut să i se asigure în ziua concertului un meniu sănătos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind făcută constant pe parcursul întregii zile. Pentru masa de prânz şi cină s-au solicitat peşte cu carne albă şi somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa şi sushi. Artistul a mai cerut ca în backstage să aibă un espressor, ceainic electric, gumă de mestecat, lapte proaspăt şi băuturi energizante necarbonatate.

Totodată, cabina din backstage va fi mobilată cu canapele şi fotolii confortabile, lămpi decorative şi plante şi flori naturale. Robbie Williams va mai avea la dispoziţie un X-Box 360 şi un televizor cu diagonala de 40’’ (101,6 centimetri), au mai precizat organizatorii concertului.

CONCERT Robbie Williams. Emoţiile Deliei Matache se înteţesc pe măsură ce se apropie concertul. Mâine-seară, ea va cânta hiturile „Da, mamă”, „Pe aripi de vânt”, „Inimi desenate”, „Vino la mine” – varianta rock, „Dale” – varianta jazzy, tot programul ţinând aproximativ 45 de minute.

Înainte de a urca pe scenă, Delia are propriul ritual: face ultima şedinţă cu bandul şi recapitulează ordinea pieselor. Delia a cerut ca de obicei doar apă plată la sticlă mică pentru a-şi putea potoli setea pe scenă.

Delia Matache nu ştie ce poziţie să mai adopte cu privire la controversele iscate după lansarea noii sale melodii. Şi tocmai din acest motiv, artista a decis să le ofere doritorilor de scandal un mesaj dur, prin care le explică că aşa-zisa promovare a alcoolului s-a făcut şi în trecut, cu ajutorul folclorului.

Delia Matache rupe tăcerea şi vorbeşte despre controversele piesei „Da, mama”: Într-un fel mă aşteptam

„Suntem ipocriţi, efectiv. Există şi au existat melodii până la „Da, mamă”, în folclor: „Bun îi vinul ghiurghiuliu”, „Ia mai toarnă-un păhărel”. Sunt 7 mii de piese despre alcool: pălincă, ţuică şi tot ce vrei tu. Nu s-a autosesizat nimeni!”, a fost mesajul Deliei Matache de pe contul său de Facebook.

Robbie Williams va concerta vineri în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, evenimentul fiind o producţie semnată de Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment şi East European Production.

Vezi: Ce va cânta Robbie Williams la Bucureşti. Programul concertului

Cântăreţul britanic a solicitat organizatorilor evenimentului să i se asigure în ziua concertului un meniu sănătos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind făcută constant pe parcursul întregii zile. Pentru masa de prânz şi cină s-au solicitat peşte cu carne albă şi somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa şi sushi. Artistul a mai cerut ca în backstage să aibă un espressor, ceainic electric, gumă de mestecat, lapte proaspăt şi băuturi energizante necarbonatate.

Totodată, cabina din backstage va fi mobilată cu canapele şi fotolii confortabile, lămpi decorative şi plante şi flori naturale. Robbie Williams va mai avea la dispoziţie un X-Box 360 şi un televizor cu diagonala de 40” (101,6 centimetri), au mai precizat organizatorii concertului.

RESTRICŢII de circulaţie în zona Pieţei Constituţiei

Traficul rutier va fi restricţionat, de joi, ora 18.00, până sâmbătă, la ora 08.00, pe bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi bulevardul Naţiunile Unite, şi pe bulevardul Unirii, între bulevardul I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

În timpul restricţiilor de trafic pentru organizarea concertului care va fi susţinut, vineri, de Robbie Williams, şoferii pot merge pe rutele ocolitore Calea 13 Septembrie – bd. Libertăţii – Piaţa George Coşbuc – bd. Regina Maria, str. Izvor – str. Haşdeu – Splaiul Independenţei şi Bd. Unirii – Piaţa Unirii – Splaiul Independenţei – str. Haşdeu – str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!