Concert Robbie Williams, vineri, în Piaţa Constituţiei. Tot ce trebuie să ştii despre eveniment

Robbie Williams va susține, vineri, un concert în Bucureşti. Celebrul artist britanic se află în premieră în România, în cadrul turneului "Let Me Entertain You".
Romania TV
17 iul. 2015, 08:30
Concert Robbie Williams, vineri, în Piaţa Constituţiei. Tot ce trebuie să ştii despre eveniment

Robbie Williams a sosit în România încă de joi după-amiază, cu un avion privat, şi este cazat la un hotel de lux din centrul Capitalei.

Concertul artistului va începe la ora 20.00, iar în deschidere vor cânta, începând cu ora 18.00, Lemar și Delia.

Pentru concertul de la București, Robbie Williams le-a pregătit fanilor un playlist din care nu vor lipsi hituri precum „Let Me Entertain You”, „Feel”, „Angels”, dar și piese jazz.

„Let Me Entertain You Tour 2015” este cel de-al 11-lea turneu din cariera artistului și a debutat în luna martie a acestui an, cu un concert în capitala Spaniei, Madrid.

Cum se face accesul în Piaţa Constituţiei

Potrivit unui comunicat D&D East Entertainment, porțile de acces în spațiul concertistic se vor deschide începând cu ora 16.00.

„Accesul în spațiul de spectacol va fi permis pe baza biletului valid unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid”, informează organizatorii.

Conform sursei citate, pe lista obiectelor pe care organizatorii roagă publicul să nu le aducă la concert se numără binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete și IPad-uri. Accesul cu medicamente este permis doar în baza rețetei medicale aferente. Pentru cazul în care va ploua, spectatorii sunt rugați să-și aducă pelerine de ploaie.

Organizatorii informează totodată că, la intrarea în spațiul de concert, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Punctele de acces în zona de spectacol sunt situate în bulevardul Libertății — intrarea Izvor și intrarea Coșbuc.

Sectorul Peluza Parlament este o zonă situată frontal față de scenă, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului. Aceasta oferă o vedere impecabilă, fără obstrucții și este situată față de scenă la o distanță ce nu depășește spațiul obișnuit dintre peluza unui stadion normal și scenă la un concert pe stadion.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Potrivit organizatorilor, spectacolele includ puternice efecte de lumină care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoțit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziționarea acestuia.

Restricții de trafic în zona Pieţei Constituţiei

Traficul rutier este restricționat de joi, ora 18,00, până sâmbătă, ora 8,00, în zona Pieței Constituției din Capitală, unde va avea loc concertul artistului britanic Robbie Williams, informează Brigada Rutieră.

Astfel, nu se va circula pe bd. Libertății, între Calea 13 Septembrie și bd. Națiunile Unite, și pe bd. Unirii, între bd. I. C. Brătianu și Piața Constituției.

Brigada Rutieră le recomandă conducătorilor auto care tranzitează zona mai multe rute ocolitoare: Calea 13 Septembrie — bd. Libertății — Piața George Coșbuc — bd. Regina Maria; str. Izvor — str. Hașdeu — Splaiul Independenței; bd. Unirii — Piața Unirii — Splaiul Independenței — str. Hașdeu — str. Izvor — Calea 13 Septembrie.

În același timp, polițiștii rutieri le mai recomandă șoferilor să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenție, să folosească rutele ocolitoare și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după ce se asigură, la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Raed Arafat: Legislația privind securitatea la incendiu a mașinilor electrice este deficitară
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!