Concerte Coldplay București 12 și 13 iunie 2024. Organizatorii oferă apă gratis. Reguli de acces, program și setlist

Concerte Coldplay București 12 și 13 iunie 2024. Una dintre cele mai iubite trupe din lume va concerta pentru prima dată la noi în țară. Trupa va susține două concerte pe Arena Națională din București, iar la fiecare spectacol sunt așteptați aproximativ 50.000 de fani.
Alina Costache
11 iun. 2024, 16:29
Concerte Coldplay București 12 și 13 iunie 2024. Organizatorii oferă apă gratis. Reguli de acces, program și setlist
Concerte Coldplay București 12 și 13 iunie 2024

Concerte Coldplay București 12 și 13 iunie 2024. Având în vedere temperaturile ridicate, spectatorii sunt sfătuiți să nu mănânce foarte sărat înainte. De asemenea, e indicat să poarte o pălărie sau o șapcă pe cap pentru a-i proteja de soare, dar și haine deschise la culoare, fabricate din materiale naturale.

Citește și: Mare atenție la biletele false vândute pe internet. Avertismentul Coldplay pentru fanii de la București: „Majoritatea sunt false”

Concerte Coldplay București 12 și 13 iunie 2024

În cele două zile de concerte, ȋn intervalele orare 16.00-20.30, şi 22.45-0.30, vor fi înfiinţate două linii de transport şi suplimentate alte două. Linia 700, cu autobuze electrice, va funcţiona la un interval de succedare de circa 10 minute, ȋn ambele sensuri, ȋntre Piaţa Unirii şi Arena Naţională pe traseul: Piaţa Unirii, Bd. Unirii, Piaţa Alba Iulia, Bd. Decebal, șos. Mihai Bravu, str. Vatra Luminoasă, Bd. Pierre de Coubertin.

Reguli de acces la concertele Coldplay

La concertele Coldplay, accesul va fi permis doar în baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată, până la finalul spectacolului. Persoanele care pleacă din zona evenimentului și vor dori să reintre vor fi nevoite să achiziționeze un bilet nou. La fel se întâmplă și în cazul posesorilor de brățări. Biletul și brățara trebuie păstrate pe toată durata concertului. De asemenea, spectactorii trebuie să aibă la ei un act de identitate valid.

Biletul nu poate fi înlocuit/ reemis în cazul în care e pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare. În plus, el nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut.

Regulile arată clar că în zona de concert spectatorii pot intra cu bidoane de plastic (tip sport) reutilizabile GOALE, având capacitate de maximum 750 ml (nu se acceptă recipiente de tip PET), aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm. De asemenea, e permis accesul și cu produse de tip SPF în recipiente de plastic cu o capacitate de maximum 100 ml.

Spectatorii nu au voie să pătrundă în zona de concert cu: băuturi și produse alimentare achiziționate din afară perimetrului locației, obiecte din sticlă (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante etc.), sticle PET, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente (inclusiv laptopuri), lanțuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro, biciclete, motociclete, trotinete și skateboards.

În plus, la toate dintre cele trei zone de acces în stadion vor fi lockers în număr limitat. În limita disponibilității, acestea vor putea fi utilizate contra cost (25 lei, TVA inclus/ per locker).

Fanii veniți la concertele Coldplay din București vor primi brățări eco-friendly, ce sunt făcute din material compostabil. Spectatorii sunt rugați să le returneze după spectacol doar la punctele semnalizate corespunzător. Astfel, ele vor putea fi refolosite în următoarele spectacole ale turneului, pentru a reduce numărul de deșeuri.

Organizatorii oferă apă gratis

O veste foarte bună pentru spectatori este că în cadrul evenimentului vor exista stații de apă potabilă gratuită.

Organizatorii s-au gândit și la cei care doresc să-și cumpere mâncare sau băuturi, la concertele Coldplay. Astfel, în incinta Arenei Naționale se vor comercializa băuturi răcoritoare, alcoolice și mâncare. În ceea ce privește băuturile, acestea vor fi servite doar la pahar refolosibil, pentru care se va percepe o garanție de 15 lei pentru primul pahar, care se va schimba cu un alt pahar curat la achiziționarea unei noi băuturi.

Această garanție se va putea recupera de la punctele special amenajate, odată cu predarea paharului. La punctele de returnare pahare va fi acceptat pentru retur un maximum de 4 pahare/ o dată/ per persoană. Garanția se va putea recupera doar dacă paharele returnate sunt intacte (nu se acceptă pahare rupte/ sparte/ îndoite/ topite/ cu scris pe ele/ cu stickers sau gumă de mestecat lipite pe ele, cu scrum în ele etc.).

Organizatorii anunță și că, în timpul concertului, e posibil să se folosească lumini stroboscop. Acestea pot dăuna persoanelor ce au epilepsie fotosensibilă.

Pe lângă trupa Coldplay, organizatorii au transmis că două artiste vor cânta în deschiderea concertelor. Este vorba despre artista EMAA din România și Maisie Peers din Regatul Unit. Așadar, programul va arăta astfel: 18:30 – EMAA, 19:15 – Maisie Peters, 20:30 – Coldplay

Setlistul concertelor Coldplay

Act .i. Planets

1. Higher Power

2. Adventure of a Lifetime

3. Paradise

4. The Scientist

Act .ii. Moons

5. Viva la Vida

6. Hymn for the Weekend

7. Up&Up

8. Politik

9. Yellow

Act .iii. Stars

10. Human Heart

11. People of the Pride

12. Clocks

13. Infinity Sign

14. Something Just Like This

15. Midnight

16. My Universe

17. A Sky Full of Stars

Act .iv. Home

18. Sparks

19. Don’t Panic

20. The Jumbton Song

21. Fix You

22. Biutyful

23. All My Love

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
A murit marele actor al României. Drum lin, maestre! Va fi apreciat etern
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Românii care nu depun declarația riscă enorm. Se dau amenzi uriașe
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Guvernul spaniol ia măsuri împotriva închirierilor pe termen scurt și în scop turistic
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?