Vouchere de 10.000 de lei! Ce supermarketuri îţi umplu şi cardul, şi coşul de cumpărături, oferta colosală înainte de Paşte

Concursuri și oferte la cele mai mari supermarketuri din țară, de care toți românii trebuie să profite. Cei mai norocoși pot primi vouchere în valoare de până la 10.000 de lei. Află mai jos cu ce oferte vin Auchan, Kaufland și Lidl.
Alina Costache
05 mart. 2024, 17:56
Vouchere de 10.000 de lei! Ce supermarketuri îţi umplu şi cardul, şi coşul de cumpărături, oferta colosală înainte de Paşte
Super-oferte la cele mai mari supermarketuri din România

Luna martie vine cu o mulțime de suprize pentru români. Clienții celor mai cunoscute supermarketuri de la noi pot profita de cele mai noi oferte sau pot câștiga vouchere în valoare de până la 10.000 de lei.

Astfel, clienții Auchan pot câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 10.000 de lei, un voucher de cumpărături în valoare de 5.000 de lei sau unul dintre cele 5 vouchere de cumpărături în valoare de 1.000 de lei fiecare.

Clienții care își fac cumpărăturile în magazinele Auchan Miroslava, Auchan Moșnița, Auchan Sibiu și Auchan Militari și folosesc cardul de fidelitate MyCLUB Auchan și pot câștiga prin tragere la sorți, pentru fiecare dintre cele 4 magazine Auchan Discount, unul dintre cele 5 vouchere de cumpărături Auchan în valoare de 1.000 de lei fiecare, un voucher de cumpărături Auchan în valoare de 5.000 de lei sau un voucher de cumpărături Auchan în valoare de 10.000 de lei.

Citește și: Prețul uriaș cu care au ajuns să se vândă roșiile în 2024! Românii au rămas șocați în supermarketuri și piețe

Premiile se acordă ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan care va putea fi folosit până la data de 28 februarie 2025. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc în maximum 5 zile lucrătoare de la încheierea campaniei promoționale. Perioada de desfășurare a concursului este între 28 februarie – 7 mai 2024.

Oferte de primăvară în supermarketuri

Tot în magazinele Auchan, mai puțin cele din stațiile Petrom, clienții care aduc ambalaje – sticle, pet-uri etc – vor primi vouchere pe care le pot folosi timp de două săptămâni de la emitere.

Totodată, clienții care au ambalaje cu codul „Ambalaj cu garanție” pot recicla și primi 0,5 lei înapoi pentru fiecare sticlă. De această dată, voucherele emise vor fi valabile timp de 12 luni.

„Ți-am pregătit EXTRA avantaj la reciclarea ambalajelor cu și fără garanție, prin scanarea cardului de fidelitate MyCLUB Auchan. Vino și reciclează ambalajele în magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom) și te bucuri de reduceri exclusive.

Între 12-18 februarie scanezi cardul MyCLUB Auchan la acțiunile de reciclare (pentru ambalaje cu sau fără garanție) și primești voucher de -10% reducere la achiziția de produse de filieră Auchan, participante în campanie, la fiecare 5 ambalaje reciclate. Voucherele emise în perioada 12–18 februarie sunt valabile 14 zile din momentul emiterii lor”, anunță cei de la Auchan.

În cazul scanării cardului MyCLUB Auchan garanția de 0,5 lei/ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție” va fi restituită sub forma de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan (secțiunea Vouchere). Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom).

Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, te poți adresa Serviciului Clienți, iar în acest caz, voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat, mai spun cei de la Auchan.

Kaufland România îți oferă un voucher de 500 de lei, fără să te duci la cumpărături

Kaufland România a demarat o nouă campanie. Românii au șansa să primească 500 de lei și nu e nevoie nici măcar să meargă la magazin. Concursul se desfășoară online. Nu trebuie decât să trimiți rețeta preferată pe site-ul ofocial al celor de la Kaufland, să spui povestea rețetei, dar și de ce e importantă pentru tine.

Kaufland te răsplătește cu un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei.

„Rețete transmise din generație în generație sunt adevărate comori ale țării noastre și trebuie duse mai departe cu mândrie. Iar din pasiune pentru acestea, te invităm să te înscrii la noul nostru concurs.

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți rețeta preferată din caietul bunicii, mamei sau chiar a ta, rețetă transmisă din generație în generație. Spune-ne povestea acesteia și ai șansa de a câștiga un voucher de cumpărături în Kaufland în valoare de 500 de lei. Înscrie-te la concurs aici: www.kaufland.ro/gateste”, este anunțul făcut de către cei de la Kaufland România.

Oferte de primăvară la Kaufland

Primăvara a venit și odată cu ea și ofertele de neratat. Începând cu data de 6 martie 2024, Kaufland aduce la raft produse pe care orice gospodar trebuie să le aibă în casă. Dintre acestea, amintim:

  • Drujbă electrică

Potrivită pentru orice gradină, drujba electrică Parkside va fi companionul perfect pentru toaletare copacilor sau pentru tăierea arborilor uscați de care nu mai aveți nevoie în gospodărie. În plus, nefiind alimentată de un motor pe benzină, zgomotul nu mai este o problemă, iar gazele de eșapament rămân de domeniul trecutului. Tăierea lemnelor devine o joacă de copii cu această drujbă electrică cu 1.600W putere. Prețul per bucată este de 279 de lei.

  • Drujbă pe benzină

Dacă aveți nevoie de o drujbă mai puternică sau care să nu fie dependentă de alimentarea cu curent electric, la Kaufland veți găsi și o drujbă clasică, pe benzină. Cu o putere maximă de 0,7 kW și o turație maximă de 11.000 de ture, se va achita cu brio de tăierea lemnelor. Lungimea maximă de tăiere este de 20 de centimetri, iar prețul per bucată este de 399 de lei.

  • Stație de ascuțit lanțuri

Pentru că uneltele trebuie să fie în perfectă stare de funcționare și pentru că am deschis lista cu două drujbe, ne-am gândit cu o stație pentru ascuțit lanțurile. Aceasta are un disc de 108 mm în diametru și 3,2 mm în grosime, fiind ideal pentru ascuțirea lanțurilor pentru drujbă și va putea fi găsită la Kaufland cu prețul de 99,99 de lei.

  • Fierestrău telescopic

Pentru toaletarea copacilor mai înalți, o astfel de unealtă se va dovedi foarte utilă. Având un mâner reglabil cu lungime variabile (124 – 229 cm), dar și o lamă lungă de 36 cm, este unealta ideală pentru tăierea crengilor aflate la înălțimi mai mari, fiind disponibilă pentru un preț de 89,99 de lei.

  • Pulverizator manual

Nu în ultimul rând, am inclus și un pulverizator manual Parkside, pentru stropirea plantelor împotriva dăunătorilor. Având o capacitate de 5 litri și o presiune maximă de 2,5 bari, este o pompă foarte bună pentru orice tip de grădină. Prețul pentru acest pulverizator manual este de 69,99 de lei.

Citește și: Prețurile urzicilor au explodat în piețe. Sunt duble față de cele din supermarketuri. „Cam multişor, la pensiile noastre mici”

Super-oferta Lidl, în parteneriat cu emisiunea „Românii au talent”

Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de concurs și să descoperi cele șase perechi decartonașe RAT în timpul alocat și intri automat în cursa pentru premii.

Concursul se derulează în perioada 9 februarie – 31 mai 2024.

Se adresează tuturor vizitatorilor site-ului www.concurslidl.protv.ro care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

  • au împlinit vârsta de 18 ani la data începerii concursului
  • au domiciliul pe teritoriul României sau sunt rezidenți în România
  • acceptă ca numele scris pe platforma de concurs să poată fi făcut public și utilizat conform Regulamentului.

În joc sunt puse 15 vouchere de cumpărături la Lidl, fiecare în valoare de 500 de lei. Vocuherele  de cumpărături sunt valabile un an de la data primirii lor. După identificarea cartonașelor, completează formularul de concurs cu datele tale personale, iar de aici organizatorii concursului se ocupă de tot. Te poți înscrie de maximum trei ori pe zi, dar poți câștiga o singură dată.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cum i-a numit UEFA pe „tricolori”, după gestul incredibil de la Munchen! Naționala României, mesaj de despărțire la plecarea din Germania
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Cutremur în politică: europarlamentarul, prins în ”fapt” pe Tinder?! Iubita l-a PĂRĂSIT!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Peste 12 piloți ucraineni se antrenează pe F-16 în Danemarca și SUA
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?