Condamnaţi la închisoare, după ce au fost prinşi făcând sex pe bancheta unui taxi

O englezoaică foarte bogată şi un irlandez, aflaţi în Dubai, au fost condamnaţi la închisoare pentru trei luni, sub acuzaţia că au întreţinut relaţii sexuale pe bancheta din spate a unui taxi, deşi testele ADN efectuate au demonstrat contrariul, relatează independent.co.uk.
Romania TV
22 nov. 2012, 18:21
Condamnaţi la închisoare, după ce au fost prinşi făcând sex pe bancheta unui taxi

Când au depus mărturie la tribunal, în octombrie, Conor McRedmond şi Rebecca Blake, consultant în domeniul recrutării cu venituri de 100.000 de lire sterline pe an, au negat că ar fi vinovaţi de „încălcare a onoarei prin consimţire” şi de „comitere a unui act indecent într-un taxi”, scrie Mediafax.

Ei au pledat, totuşi, „vinovat” în privinţa acuzaţiei de consum de alcool în public.

La finalul procesului, cei doi au primit o pedeapsă de trei luni de închisoare cu executare, urmată de deportare, a declarat avocatul care i-a reprezentat. În plus, fiecare a primit o amendă de 3.000 de dirhami, echivalentul a 512 lire sterline.

Se pare că în ziua în care au fost reţinuţi, McRedmond şi Blake beau împreună de 10 ore, după ce se întâlniseră în barul unui hotel.

Şoferul taxiului pe care l-au luat după ce şi-au petrecut ziua astfel, Qaiser Khan, în vârstă de 29 de ani, a declarat că a văzut în oglinda retrovizoare că femeia îşi dăduse jos bluza.

Potrivit documentelor de la poliţie, Blake încălecase pe McRedmond şi „a gemut timp de două minute scoţând sunetele pe care le scoate o femeie în timpul actului sexual”.

Şoferul taxiului a tras pe dreapta când a văzut o maşină de Poliţie şi i-a făcut semn unui agent să vină până la maşină. Agentul de poliţie a declarat, la rândul său, că i-a văzut pe cei doi acuzaţi făcând sex în maşină şi a trebuit să ciocăne în geam, pentru a le atrage atenţia.

Acesta nu este un caz singular de conduită nepotrivită a vesticilor aflaţi în Emiratele Arabe Unite. În 2008, un cuplu de britanici au fost găsiţi vinovaţi de întreţinere de relaţii sexuale în afara căsătoriei pe o plajă din Dubai şi au fost, de asemenea, condamnaţi la trei luni de închisoare şi deportare, dar au reuşit să scape de detenţie în urma apelului.

Islamismul, religia oficială din Emirate, interzice consumul de alcool pentru musulmani, însă ceilalţi pot bea în majoritatea hotelurilor şi barurilor.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!