Conference League: Farul Constanţa – HJK Helsinki 2-1, Sepsi OSK – Bodo/Glimt 2-2

Farul își respectă blazonul de campioană și câștigă - Sepsi, egal muncit în fața celor de la Bodo. Calificarea se joacă la retur.
Filip Stan
24 aug. 2023, 22:26
Conference League: Farul Constanţa – HJK Helsinki 2-1, Sepsi OSK – Bodo/Glimt 2-2

Echipa Farul Constanţa a învins joi seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia finlandeză HJK Helsinki, în manşa tur a play-off-ului pentru grupele Conference League.

Joona Toivio a deschis scorul la Ovidiu, în minutul 50, din voleu, iar Farul a răspuns cu bara lui Budescu, în minutul 54.  În minutul 59 a venit şi egalarea, Rivaldinho primind de la Budescu şi înscriind. Hagi a avut inspiraţie în minutul 81, când l-a trimis în teren pe Mihai Popescu, care a înscris la prima atingere de balon, în minutul 83.

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, a fost nemulţumit de jocul elevilor săi în prima parte a meciului de joi, de pe teren propriu, 2-1 cu HJK Helsinki. Hagi spune că Farul merge la Helsinki pentru victorie.

Sunt fericit că am câştigat, dar sunt şi supărat pentru că fiecare trebuie să fie mai responsabili şi să asculte mai mult. Fotbalul nu se uită, dar trebuie să ai caracterul pe care l-am avut din minutul 60, când am jucat mai bine, am fost mai ai dracului. Ce s-a făcut în prima repriză e incredibil. Echipa era ruptă, erau distanţe mari între jucători. Trebuie să fii scurt, compact, agresiv, cum am fost din minutul 60. Dar nu contează cum a început, contează cum se termină. Mai e şi meciul retur, ne aşteaptă un meci foarte greu acolo. Trebuie să fim mai puternici, să batem şi la ei. Pentru mine a intra în grupe e ceva… Pentru mine contează să jucăm fotbal. Calitatea unui campion e aceea că se conectează. Nu trăieşte în trecut. În fiecare meci învăţăm ceva şi sperăm să ne facă să fim mai buni!”, a declarat Gheorghe Hagi.

Final de carieră pentru Simona Halep. Boris Becker sare în apărarea campioanei noastre: „Este o decizie foarte proastă”

Echipa Sepsi OSK a încheiat la egalitate joi seara, pe teren propriu, scor 2-2, meciul disputat în compania echipei norvegiene Bodo/Glimt, în manşa tur a play-off-ului pentru grupele Conference League. Ambele goluri ale lui Sepsi au fost înscrise din penalti.

Echipa norvegiană a condus ostilităţile în prima parte a reprizei întâi, când Gronboek şi Gulliksen l-au pus la încercare pe Niczuly. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 19, prin Faris Moumbagna, care a profitat de o pasă a lui Grobboek. Sepsi a egalat în startul reprizei secunde, în minutul 47, când Marius Ştefănescu a fost faultat în careu, iar Isnik Alimi a transformat lovitura de pedeapsă. Bodo/Glimt a trecut din nou în avantaj, la şutul din afara careului al căpitanului norvegienilor, Patrick Berg, în minutul 67. Gazdele au mai beneficiat de un penalti scos de Roland Varga şi transformat de Cosmin Matei, în minutul 81. Matei s-a accidentat şi a fost înlocuit imediat după executarea loviturii de la 11 metri. Partida s-a încheiat la egalitate şi calificarea se va decide în Norvegia.

Amenințare pentru Gigi și Șucu. Frații Dedeman intră în fotbal: investiții masive într-un mare oraș al României

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!