CONGRES PSD 2024. Sorin Grindeanu, dezlănţuit la adresa partenerilor de coaliţie, pe care-i acuză de oportunism: „Niște impostori cu politici parazitare”

În discursul susţinut în cadrul Congresului PSD, prim-vicepreşedintele partidului, Sorin Grindeanu, a lansat o serie de atacuri la adresa partenerilor de coaliţie, despre care spune că "cel mai bine se precip să fure munca altora".
Alina Costache
24 aug. 2024, 23:46
CONGRES PSD 2024. Sorin Grindeanu, dezlănţuit la adresa partenerilor de coaliţie, pe care-i acuză de oportunism:

Sorin Grindeanu a avut doar cuvinte dure la adresa liberalilor. Prim-vicepreşedintele i-a acuzat pe aceştia de oportunism, spunând că ”se pretind un fel de roi de harnic de albine care dau miere, dar de fapt nu fac decât să stea cu mâinile în buzunarele altora”.

CONGRES PSD 2024. Sorin Grindeanu, dezlănţuit la adresa liberalilor: „Niște viespi care își fac cuibl în casele altora și încearcă să-i alunge pe locuitorii de drept”

Trebuie să ieșim din haosul prin care prin interese meschine unii încearcă să prăbușească România. Trebuie să aduce cu picioarele pe pământ armatele de ostași galbeni care se visează a fi brokeri de putere în România. Se pretind un fel de albine care dau miere, dar de fapt nu fac decât să stea cu mâinie în buzunarele altora.

Citeste si CONGRES PSD 2024. Paul Stănescu îl susţine necondiţionat pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte al ţării: „Are frică de Dumnezeu, nu se închide într-un turn de fildeş, ci îi place să fie aproape de oameni”

Cel mai bine se precip să fure munca altora. Sunt, de fapt, niște viespi care își fac cuibul în casele altora și încearcă să-i alunge pe locuitorii de drept.

Sunt niște impostori cu politici parazitare și ca orice parazit încearcă să-și ucidă nemilos, încet, cu viclenie gazda care i-a ținut în viață”, a declarat Sorin Grindeanu.

Marcel Ciolacu, către Tudose și Grindeanu: „Trimiteți-mă la Cotroceni, altfel va fi greu să scăpați de mine”

Preşedintele PSD a lansat, la Congresul PSD, un avertisment în glumă către colegii săi de partid, Mihai Tudose și Sorin Grindeanu, văzuți ca posibili urmași ai săi la conducerea PSD. Un eventual eșec al său în cursa prezidențială l-ar face să rămână la șefia partidului.

Sunt mandru de echilibrul pe care il avem in PSD. Un partid trebuie sa aiba si stabilitate, un partid trebuie sa fie deschis, un partid trebuie sa aloce locul cuvenit doamnelor, sa tina cont de castigatorii din alegeri si mai ales un partid care doreste sa aiba un viitor trebuie sa aduca cat mai multi tineri in conducerea lui si trebuie sa ii lase si sa ii incurajeze sa fie decidenti. Ati vazut lupii tineri. Acest partid are viitor, are viitor cu oameni de calitate.

Citeste si CONGRES PSD 2024. Strategia PSD pentru câştigarea alegerilor. Ciolacu nu va mai repeta greşeala înaintaşilor Năstase, Geoană, Ponta, Dăncilă: „PSD va însemna, în următoarele luni, Partidul Smerit Democrat”

Adevarata munca din acest moment incepe. Ma bucur imens de mult cand il vad pe maratonistul Dragos (Benea) cu vitezistul Claudiu (Manda), asta inseamna sa ai o echipa completa. Mihai, Sorin, trimiteti-ma la Cotroceni pentru ca altfel va fi greu sa scapati de mine”, a declarat premierul.

Până acum, cutuma PSD a fost ca un lider al partidului care pierde alegerile prezidențiale să fie schimbat din funcție. A fost cazul lui Adrian Năstase, a lui Mircea Geoană, a lui Victor Ponta și a Vioricăi Dăncilă.

Marcel Ciolacu ar fi primul preşedinte al PSD în cazul căruia, dacă ar fi învins în alegerile prezidenţiale, lucrurile ar sta altfel. Secretarul general Paul Stănescu a declarat, sâmbătă, că Marcel Ciolacu poate fi președintele PSD indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Leguma care este cultivată din ce în ce mai mult în România. Mâncărurile ce o conțin au un gust deosebit, străinii sunt înnebuniți să le mănânce
Capital.ro
Șoferii vor conduce însoțiți, deși au obținut permis auto. Se schimbă Codul Rutier în România
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
15.000 de euro ca să te muți în acest oraș. OFERTĂ de neratat pentru români!
Adevarul
Un geniu medieval a inventat viagra pentru săraci. Rețeta naturistă pentru virilitate, veche de peste un mileniu
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Secretele averii lui Alexandru Arșinel. Cum au fost împărțiți banii
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Pachetul oferit de Digi RCS-RDS tuturor abonaților din România. Costă doar 5 lei!
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
UE, ordin pentru grupele de muncă la pensie. Olguța Vasilescu: N-au vrut să accepte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Anthony Fauci se recuperează după infecția cu virusul West Nile
MediaFlux
VÂRSTA de PENSIONARE CREȘTE și SCADE în același timp! RĂSTURNARE de la 1 SEPTEMBRIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...