Connect-R a recunoscut că mânca de la cantina socială: „A fost o perioadă grea!”

Connect-R a povestit că o perioadă lungă de timp a făcut sport, că avea un regim alimentar foarte bine controlat și că singurul moment în care se putea răsfăța și mânca fast-food era doar în weekend.
Filip Stan
04 iun. 2024, 15:05
Connect-R a recunoscut că mânca de la cantina socială:

Connect-R este cunoscut pentru muzica lui care a inspirat multe generații, dar și pentru bunătatea și umanitatea de care a dat dovadă în toți acești ani, devenind unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală din România. Astfel, cântărețul nu a uitat de unde a plecat și nu i-a fost rușine să recunoască că au fost momente când era nevoit să mănânce de la cantina socială.

Chiar dacă mereu apare cu zâmbetul pe buze și cu o atitudine foarte relaxată, la care mulți aspiră, viața pentru Connect-R nu a fost una deloc ușoară, mai ales în copilăria și în adolescența sa, când a fost nevoit să se lupte cu sărăcia. Artistul nu a uitat niciodată de unde a plecat și nu i-a fost rușine să recunoască cât de greu i-a fost, motiv pentru care a devenit și mai iubit de public.

Connect-R s-a luptat cu sărăcia și a fost nevoit să mănânce de la cantina socială

Invitat în cadrul podcastului „Da BRAVO by Mihai Bobonete”, Connect-R și-a deschis sufletul și a povestit despre momentele grele din viața sa. Artistul și-a amintit de sărăcia prin care a trecut, după ce tatăl lui își găsea foarte greu un loc de muncă, el fiind și singurul care punea o pâine pe masă familiei.

Mai mult decât atât, cântărețul a povestit că, deși era doar un puști, în loc să iasă afară cu prietenii, grija lui cea mare era să aibă ce să mănânce el și familia lui. Astfel, în cadrul podcastului precizat anterior, artistul a recunoscut că era nevoit să ia mâncare de la cantina socială, care se afla chiar pe strada unde locuia unul dintre prietenii săi și adesea îi era rușine să nu fie văzut, ca aceștia să nu râdă de el.

„Am luat timp de vreo patru ani mâncare de la cantina socială, era și pe strada unde stătea un prieten, de multe ori îmi era jenă s-o iau pe-acolo. Vinerea era extraordinar, că îți dădea și cu biscuiți, și cu mezeluri, dar în general păstram doar pâinea și cam atât, pentru că era efectiv niște lături. O mânca Nero, câinele meu, dar pâinea era esențială.”, a povestit Connect-R.

Connect-R, despre cum l-au schimbat problemele de sănătate ale fiicei lui: „Eu până la ea eram super vicios, vanitos”

Chiar dacă Connect-R a avut o viață grea și plină de lipsuri, acum artistul se bucură de o viață liniștită, în care își permită să își facă poftele. Astfel, întrebat de Mihai Bobonete, Connect-R a recunoscut că rutina lui s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor, dar că mereu a încercat să aibă un stil de viață sănătos.

În trecut, cântărețul a recunoscut că era foarte strict cu alimentația. Connect-R a povestit că o perioadă lungă de timp a făcut sport, că avea un regim alimentar foarte bine controlat și că singurul moment în care se putea răsfăța și mânca fast-food era doar în weekend:

„Când făceam sport, aveam un antrenor, iar el mă ținea pe regim și duminica mă scotea la fast-food. Și îl întrebam ce face, iar el a zis că mai trebuie să mai și trăim. M-am obișnuit așa. În cursul săptămânii încerc să mănânc alcalin, să am grijă și la măsură, dar sâmbăta și duminica merg cu fiica mea și bag tot ce nu trebuie.”, a mărturisit foarte sincer Connect-R.

„Ziua lui Ștefan” se sărbătorește pe 9 Iunie, la Arenele Romane! Connect-R are invitați 8 artiști de top din România! Surprizele se vor ține lanț, biletele aproape că s-au epuizat!

Connect-R, implicat într-un scandal monstru. De ce este acuzat artistul: „Se pare că nu se mai întâmplă”

„Ziua lui Ștefan” se apropie cu pași repezi. 9 Iunie bate la ușă, artistul va împlini duminică 42 de ani și a pregătit un super show pentru fanii săi care vor veni să îl vadă și să îi cânte „La mulți ani” la unison la Arenele Romane.

Organizatorii au pregătit cel mai tare concert pentru un artist român la Arenele Romane, este o întreagă desfășurare de forțe, o producție scenică al cărui preț sare de 70.000 de euro! 8 invitați surpriză, artiști consacrați vor urca pe scenă alături de Connect-R, la Ziua lui Ștefan! Aceasta va fi cea de-a cincea ediție a show-ului „Ziua lui Ștefan” și se anunță una incendiară! Mai sunt 6 zile în care se fac ultimele aranjamente și finisări pentru concertul de pe 9 Iunie care va demonstra încă o dată cât de mult înseamnă Connect-R atunci când urcă pe scenă și se transformă în cea mai bună versiune a lui! Totodată, pe 9 Iunie, pe lângă cele mai tari surprize pe care le-a pregătit de ziua lui, Connect-R va lansa și o piesă nouă, un feat. cu Cortes – „De tine”.

„Ziua lui Ștefan” se apropie și v-am pregătit un show unic, de neegalat și de neuitat! Vă așteptăm pe 9 Iunie la Arenele Romane, în această duminică, cu mulți invitați surpriză, 8 artiști de top care vor urca pe scenă, alături de Connect-R. Este cea mai mare producție de la Arenele Romane, tot ce se pregătește acolo depășește 70.000 de euro din punct de vedere tehnic. Este un eveniment produs de Hood Famous, mai sunt foarte puține bilete la secțiunea VIP, de mâine mai puteți achiziționa doar bilete la Acces Silver și categoria Acces general. Este o altă formă de show a lui Connect-R, care nu a mai fost expusă public, cu cei mai mari artiști din România. Suntem extrem de încântați de ceea ce urmează să vedeți pe 9 Iunie la Arenele Romane! Accesul se va face începând cu ora 18.00 iar concertul începe după ora 20.00! În seara evenimentului, Connect-R va lansa și feat-ul cu Cortes, „De tine”! Se va vorbi mult timp despre această ediție „Ziua lui Ștefan”!”, ne-a mărturisit Marius China, unul dintre organizatorii show-ului și managerul lui Connect-R.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?