Connect-R a recunoscut că mânca de la cantina socială: „A fost o perioadă grea!”

Connect-R a povestit că o perioadă lungă de timp a făcut sport, că avea un regim alimentar foarte bine controlat și că singurul moment în care se putea răsfăța și mânca fast-food era doar în weekend.
Filip Stan
04 iun. 2024, 15:05
Connect-R a recunoscut că mânca de la cantina socială:

Connect-R este cunoscut pentru muzica lui care a inspirat multe generații, dar și pentru bunătatea și umanitatea de care a dat dovadă în toți acești ani, devenind unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală din România. Astfel, cântărețul nu a uitat de unde a plecat și nu i-a fost rușine să recunoască că au fost momente când era nevoit să mănânce de la cantina socială.

Chiar dacă mereu apare cu zâmbetul pe buze și cu o atitudine foarte relaxată, la care mulți aspiră, viața pentru Connect-R nu a fost una deloc ușoară, mai ales în copilăria și în adolescența sa, când a fost nevoit să se lupte cu sărăcia. Artistul nu a uitat niciodată de unde a plecat și nu i-a fost rușine să recunoască cât de greu i-a fost, motiv pentru care a devenit și mai iubit de public.

Connect-R s-a luptat cu sărăcia și a fost nevoit să mănânce de la cantina socială

Invitat în cadrul podcastului „Da BRAVO by Mihai Bobonete”, Connect-R și-a deschis sufletul și a povestit despre momentele grele din viața sa. Artistul și-a amintit de sărăcia prin care a trecut, după ce tatăl lui își găsea foarte greu un loc de muncă, el fiind și singurul care punea o pâine pe masă familiei.

Mai mult decât atât, cântărețul a povestit că, deși era doar un puști, în loc să iasă afară cu prietenii, grija lui cea mare era să aibă ce să mănânce el și familia lui. Astfel, în cadrul podcastului precizat anterior, artistul a recunoscut că era nevoit să ia mâncare de la cantina socială, care se afla chiar pe strada unde locuia unul dintre prietenii săi și adesea îi era rușine să nu fie văzut, ca aceștia să nu râdă de el.

„Am luat timp de vreo patru ani mâncare de la cantina socială, era și pe strada unde stătea un prieten, de multe ori îmi era jenă s-o iau pe-acolo. Vinerea era extraordinar, că îți dădea și cu biscuiți, și cu mezeluri, dar în general păstram doar pâinea și cam atât, pentru că era efectiv niște lături. O mânca Nero, câinele meu, dar pâinea era esențială.”, a povestit Connect-R.

Connect-R, despre cum l-au schimbat problemele de sănătate ale fiicei lui: „Eu până la ea eram super vicios, vanitos”

Chiar dacă Connect-R a avut o viață grea și plină de lipsuri, acum artistul se bucură de o viață liniștită, în care își permită să își facă poftele. Astfel, întrebat de Mihai Bobonete, Connect-R a recunoscut că rutina lui s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor, dar că mereu a încercat să aibă un stil de viață sănătos.

În trecut, cântărețul a recunoscut că era foarte strict cu alimentația. Connect-R a povestit că o perioadă lungă de timp a făcut sport, că avea un regim alimentar foarte bine controlat și că singurul moment în care se putea răsfăța și mânca fast-food era doar în weekend:

„Când făceam sport, aveam un antrenor, iar el mă ținea pe regim și duminica mă scotea la fast-food. Și îl întrebam ce face, iar el a zis că mai trebuie să mai și trăim. M-am obișnuit așa. În cursul săptămânii încerc să mănânc alcalin, să am grijă și la măsură, dar sâmbăta și duminica merg cu fiica mea și bag tot ce nu trebuie.”, a mărturisit foarte sincer Connect-R.

„Ziua lui Ștefan” se sărbătorește pe 9 Iunie, la Arenele Romane! Connect-R are invitați 8 artiști de top din România! Surprizele se vor ține lanț, biletele aproape că s-au epuizat!

Connect-R, implicat într-un scandal monstru. De ce este acuzat artistul: „Se pare că nu se mai întâmplă”

„Ziua lui Ștefan” se apropie cu pași repezi. 9 Iunie bate la ușă, artistul va împlini duminică 42 de ani și a pregătit un super show pentru fanii săi care vor veni să îl vadă și să îi cânte „La mulți ani” la unison la Arenele Romane.

Organizatorii au pregătit cel mai tare concert pentru un artist român la Arenele Romane, este o întreagă desfășurare de forțe, o producție scenică al cărui preț sare de 70.000 de euro! 8 invitați surpriză, artiști consacrați vor urca pe scenă alături de Connect-R, la Ziua lui Ștefan! Aceasta va fi cea de-a cincea ediție a show-ului „Ziua lui Ștefan” și se anunță una incendiară! Mai sunt 6 zile în care se fac ultimele aranjamente și finisări pentru concertul de pe 9 Iunie care va demonstra încă o dată cât de mult înseamnă Connect-R atunci când urcă pe scenă și se transformă în cea mai bună versiune a lui! Totodată, pe 9 Iunie, pe lângă cele mai tari surprize pe care le-a pregătit de ziua lui, Connect-R va lansa și o piesă nouă, un feat. cu Cortes – „De tine”.

„Ziua lui Ștefan” se apropie și v-am pregătit un show unic, de neegalat și de neuitat! Vă așteptăm pe 9 Iunie la Arenele Romane, în această duminică, cu mulți invitați surpriză, 8 artiști de top care vor urca pe scenă, alături de Connect-R. Este cea mai mare producție de la Arenele Romane, tot ce se pregătește acolo depășește 70.000 de euro din punct de vedere tehnic. Este un eveniment produs de Hood Famous, mai sunt foarte puține bilete la secțiunea VIP, de mâine mai puteți achiziționa doar bilete la Acces Silver și categoria Acces general. Este o altă formă de show a lui Connect-R, care nu a mai fost expusă public, cu cei mai mari artiști din România. Suntem extrem de încântați de ceea ce urmează să vedeți pe 9 Iunie la Arenele Romane! Accesul se va face începând cu ora 18.00 iar concertul începe după ora 20.00! În seara evenimentului, Connect-R va lansa și feat-ul cu Cortes, „De tine”! Se va vorbi mult timp despre această ediție „Ziua lui Ștefan”!”, ne-a mărturisit Marius China, unul dintre organizatorii show-ului și managerul lui Connect-R.

DailyBusiness
Când Intră în vigoare permisele digitale și ce se întâmplă cu cele fizice?
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Când e bine să pui varza la murat, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o comit
Capital.ro
Ungaria, la ani lumină de România! Budapesta ne-a luat complet fața. Ungurii i-au cucerit pe toți
Playtech.ro
Doamne cât de frumoasă era Adriana Iliescu în tinerețe. Cea mai bătrână mamă din România era superbă
DailyBusiness
IGSU avertizează românii. Va ploua într-o oră cât plouă într-o lună!
Adevarul
Boris Johnson s-a gândit să invadeze Olanda în timpul pandemiei. Cum s-a ajuns la o asemenea „nebunie” şi care era planul
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Cel mai bun îngrășământ natural pentru roșii. Ai nevoie doar de două ingrediente ieftine
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
kanald.ro
Un TIR a intrat într-o casă, iar șoferul a rămas încarcerat! Ce a încercat șoferul să evite
Cancan.ro
Maria Campai (42 de ani) a dispărut fără urmă, după ce a plecat la o întâlnire cu un băiat de 17 ani. Ce s-a întâmplat cu ea 7 zile mai târziu
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Regele Charles este în doliu: S-a tras cortina peste o comoară naţională!
StirileBZI
Morcovii ne ajută să vedem mai bine? Specialiștii contrazic tot ce știai!
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
stirilekanald.ro
A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
substantial.ro
Choi Soon-hwa, la 80 de ani, aspiră la coroana Miss Univers Coreea de Sud
MediaFlux
NATO se pregătește de RĂZBOI cu RUSIA! Planuri pentru UN TRANSPORT mare de RĂNIȚI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
A început „Festivalul Cârnaților de Pleșcoi”: Andra pe scena principală