Constantin Enceanu a cedat în direct la Măruță și a început să plângă în hohote! „Doamne nu ești drept!” VIDEO

Constantin Enceanu a fost invitat la emisiunea lui Măruța unde a vorbit, copleșit de durere, despre moartea dragului său prieten Petrică Mâțu Stoian, o veste care l-a șocat pe colegul de breaslă al regretatului artist.
Ruxandra Rădulescu
08 nov. 2021, 21:24
Constantin Enceanu a cedat în direct la Măruță și a început să plângă în hohote!

Constantin Enceanu, artist de muzică populară și unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Petrică Mâțu Stoian, a făcut mărturisiri copleșitoare în cadrul emisiunii lui Măruță, unde a vorbit despre șocul suferit în momentul în care a aflat de moartea neașteptată a artistului.

Enceanu a dezvăluit cu emoție că el și Petrică Mâțu Stoian au fost „frați de suflet” și că aflase cu puțin timp înainte de moartea fulgerătoare a dragului său prieten, că regretatul artist urma să plece la o clinică în Reșița pentru a se trata de simptome post-Covid.

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian face publică ultima convorbire cu artistul: Mi-a zis că îl stabilizează și vine acasă!

„Incredibil cum este viața asta, cum este soarta omului, pur și simplu suntem șocați. Mi-era ca un frate, sunt puțini frați care se înțeleg cum mă înțelegeam eu cu Petre ne înțelegeam din priviri.

Am aflat de clinică joi, când filmam cu Steliana. Când am terminat filmările, ne-a spus „Bine că e ultima zi de filmare. Eu plec 15 zile undeva la o clinică în Reșița să mă tratez. Vreau să mă refac, am simțit ca am ceva la plămâni”. El bănuia ca avea ceva la plămâni. El bănuia ca ar fi avut Covid. I s-a spus după CT-ul pe care l-a făcut că avea sechele post-Covid și a realizat ca în perioda când s-a simțit rău avusese Covid, dar el fiind vaccinat cu ambele doze și fiind sub tratament pentru inimă nu le-a luat în serios, a luat un paracetamol.” a dezvăluit Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu: „Am început să urlu cât m-au ținut plămânii”

Enceanu a spus și cum a aflat de moartea lui Mâțu Stoian, dar și despre efortuile pe care le-a depus alături de alți colehi precum Steliana Sima, de a-l transfera pe artist de la clinica din Reșița la un spital din București.

Elena Merişoreanu, prăbuşită de durere după moartea lui Petrică Mîţu Stoian

Prietenul artistului, copleșit de durere din cauza morții lui Mâțu Stoian, a izbucnit în lacrimi când a relatat momentul exact al morții artistului. Enceanu a spus că era la telefon cu impresarul Doru Gușman, ce se afla la ATI Reșița să afle mai multe despre Mâțu, când cineva anunțat subit moartea lui Petrică Stoian.

„Vestea am primit-o sâmbata seara, eram la țară și m-am uitat pe telefon, erau 15 apeluri pierdute și văd un mesaj de la Simona Gheorghe de la Romania TV „Uitați ce s-a întâmplat. Am auzit de domnul Petrică” și m-a șocat, căci în urmă cu o seară înainte vorbisem cu el….Șocul mare ști care a fost, că aranjasem totul, să-l aducem din Reșița cu un avion la București, rezolvasem totul, să il internăm la un spital aici la București și cu un minut înainte să intre Simona în direct „Fii atent, a intrat în stop cardio-respirator, daca scapă, Doamne ajută!”. Îl sun pe Doru Gușman, impresarul, care era acolo la ușă la ATI, a început să plângă „Nu se poate poate, îl pierdem moare, moare!” cât vorbeam eu cu el a spus cineva de acolo „A murit”. Nu mi-a venit să cred. Am oprit mașina, că veneam de la țară, și am început să urlu cât m-au ținut plămânii am zis „Doamne nu ești drept, nu se poate!” nu mi-a venit să cred. „, a mărturisit în lacrimi Constantin Enceanu.

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Soluția banală care ține praful la distanță. Funcționează rapid și te ajută să păstrezi curățenia mai mult timp
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Schimbare de proporții la Antena 1. Ce se întâmplă cu Simona Gherghe
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un polițist din București a ajuns viral pe internet după ce s-a afișat în fustă mini! Reacția surprinzătoare a colegilor lui: „Mi-au spus că am picioare frumoase”
Capital.ro
Mașinile au primit interzis. Decizie aprobată într-un mare oraș din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentat la Moscova, declară că a cooperat cu servicii speciale din Ucraina
MediaFlux
PENSIONARII trebuie să depună DOCUMENTELE în URMĂTOARELE 14 ZILE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!