Constantin Enceanu a încercat să-l convingă pe Mîţu Stoian de DOUĂ ori să nu se ducă la clinica pentru terapie hiperbară: „Aveam o presimțire că ceva este neregulă”

Constantin Enceanu a povestit pentru Romania TV că a avut o presimțire înfiorătoare în ceea ce privește clinica la care a mers Petrică Stoian și că a încercat de două ori să-l oprească pe maestru.
Ruxandra Rădulescu
10 nov. 2021, 22:22
Constantin Enceanu a încercat să-l convingă pe Mîţu Stoian de DOUĂ ori să nu se ducă la clinica pentru terapie hiperbară:

Constantin Enceanu a vorbit la Romania TV despre presimțirea înfiorătoare pe care a avut-o în ceea ce privește decizia maestrului Petrică Mîțu Stoian de a merge la clinica privată din Reșița pentru a se trata de simptome post-Covid.

„Nu ştiu de ce. Aveam o presimţire că ceva este în neregulă, mai ales că l-am întrebat: de unde ştii tu de clinica asta? Mi-a zis: „De pe net, de pe Facebook ştiu”.

N-ai găsit altă clinică decât aia de la Cuca Măcăii, cum mai glumim noi? Nu, că e bine. Dar de unde ştii că e bine?

Constantin Enceanu, în ziua înmormântării lui Petrică Mîţu Stoian: Cred că şi el aşteaptă ca lucrurile să fie elucidate şi să se afle adevărul

Am insistat. Am presimţit eu că ceva nu e în regulă. Am abordat subiectul ăsta de două ori cu el. O dată când am terminat filmările şi o dată când ajunsese el în Craiova şi oarecum convorbirea noastră telefonică era pe final…I-am spus: băi, eşti nebun? Chiar eşti hotărât să pleci? Da, frăţioare. Vreau să mă fac bine sănătos. Asta a fost toată discuţia.

Mi-a spus că 15 sau 20 de şedinţe i-au recomandat (cei de la clinica), dar până la urmă a ales 15 şedinţe să facă.”, a mai adăugat Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu: „Petrică Mîţu Stoian mi-a spus că se operează la inimă în ianuarie. A fost nevoit să o amâne un an de zile din cauza evenimentelor”

Petrică Mîţu Stoian şi-a dorit foarte mult să iasă la pensie de la Ansamblul Maria Tănase, a dezvăluit Constantin Enceanu, precizând că „a fost o chestie bruscă asta cu ieşitul la pensie”.

„Nu vă imaginaţi că într-un ansamblu programul e aşa de rigid. Nu voia să mai depindă de program. Doar 3 luni de zile a apucat să se bucure de asta”, a spus Enceanu la România Tv.

„Am vb cu el când a ajuns la craiova, îmi povestea de aglomeraţie şi, printre altele, că abia aşteaptă să plece. Voia să se pensioneze. Nu a dat niciodată semne de oboseală. Nu era genul care, dacă avea ceva, să nu ne spună. Mi-a spus, de exemplu, că se operează la inimă în ianuarie. A amânat de un an de zile operaţia tocmai pentru că avea evenimente..

Constantin Enceanu a cedat în direct la Măruță și a început să plângă în hohote! „Doamne nu ești drept!” VIDEO
Apoi aud că a intrat în stop cardio-respirator. Cât vorbeam la telefon a ieşit cineva şi a zis că a murit. Eram pe şosea, am urlat ca un nebun…. Nu se poate să-l pierzi aşa repede…. Eu cu Petre nu am putut să mă cert niciodată. El nu îţi dă motive să te cerţi cu el”, a spus Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu a mărturisit că a aflat vestea despre decesul lui Petrică Mîţu Stoian de la impresarul său. Interpretul a spus că în acel moment a oprit maşina şi a început să urle de durere.

„Îmi e greu să spun ce e în sufletul meu. O durere imensă. Când am aflat că se îndreaptă în lumea cea fără dor eram la telefon cu impresarul dumnealui. Mi-a spus ‘Costele, Petre a plecat’. Am oprit maşina, m-am dat jos din maşină şi am urlat ca un nebun. Am simţit nevoia să mă răzbun pe soarta asta cruntă ce a avut-o. Am urlat de durere. Am avut un frate adevărat pe care mă puteam baza la orice oră din zi şi din noapte.

Spynews
Alertă! Vulcanul Etna a erupt. Aeroportul din Catania a anulat toate zborurile
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru o turistă care a mers cu mașina în Grecia. Ce a pățit la puțin timp după ce a ajuns în Halkidiki. Ți se poate întâmpla și ție
Capital.ro
Marea doamnă a României s-a stins. Anunțul trist făcut de soțul ei: Așa a vrut!
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Guvernul intră tare în angajații din România! Sute de persoane își vor pierde locurile de muncă!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Lovitură grea pentru Cătălin Cherecheș! Socrii fostul edil au fost condamnați la închisoare
Spynews
Cum și-a dat seama Lidia Buble că suferă de psoriazis: „Am ignorat total situația”. Consideră că s-a vindecat datorită rugăciunilor tatălui ei
Evz.ro
S-a stins jurnalista Ileana Perneş Dănălache. Ultimii ani au fost plini de suferință
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Decizia luată de soțul Ilenei Stana Ionescu: Va fi incinerată. Cu ce explicații vine acesta: „Așa a vrut Ileana”
Capital.ro
Vestea dimineții despre Corina Chiriac. Marea artistă a....
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Putin respinge negocierile pentru încetarea focului și cere demilitarizarea Ucrainei
MediaFlux
REZULTATE ALEGERI MAREA BRITANIE! Victorie ZDROBITOARE! Au MAJORITATE ABSOLUTĂ
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!