Corina Bud a crezut că va prinde aripi după ce a criticat momentul lui Babasha de la concertul Coldplay, dar în schimb a fost cancelată de tot internetul: „E supărată că nu a fost ea invitată”

Corina Bud a fost făcută praf după reacția halucianată la adresa lui Babasha. Artista a primit un val de crititci după ce a judecat aspru momentul „manelistic” de la concertul Coldplay de pe 12 iunie.
Alina Costache
14 iun. 2024, 17:06
Corina Bud a crezut că va prinde aripi după ce a criticat momentul lui Babasha de la concertul Coldplay, dar în schimb a fost cancelată de tot internetul: „E supărată că nu a fost ea invitată”
Corina Bud, demolată pe internet după ce l-a criticat pe Babasha

Corina Bud a reacționat, după ce Babasha a cântat manele la concertul Coldplay de pe 12 iunie. Concertele trupei britanice de pe 12 și 13 iunie au adus pe Arena Națională din București peste 100.000 de miii de oameni. Celebra trupă a decis să le dea o șansă și artiștilor locali, motiv pentru care l-au invitat pe scenă pe Babasha, un tânăr artist în vârstă de 22 de ani, fiind unul dintre cei mai ascultați interpreți de manele de la noi.

Însă, românii nu l-au primit cu brațele deschise, iar reacțiile negative nu au încetat să apară. Printre cei care au criticat momentul se numără și nume cunoscute din showbizul românesc, precum Corina Bud.

Citește și: DJ Harra, comentariu acid după numărul lui Babasha de la concertul Coldplay: „Sunt locuri unde manelele nu au ce căuta”

Pe 12 iunie, Babasha a urcat pentru prima oară pe scenă, alături de Coldplay. Chris Martin a precizat de la bun început că ei au fost cei care l-au invitat, dar din păcate, reacțiile nu au fost cele la care britanicii se așteptau.

Oamenii prezenți la eveniment au început să fluiere și să huiduie. După momentul dezolant, în mediul online s-au format două tabere. Corina Bud s-a numărat printre cei care au criticat momentul și a spus clar și răspicat că ceea ce s-a întâmplat a fost dezamăgitor.

„Este dezamăgitor ca într-o țară cu atâția artiști talentați să avem, pe una dintre cele mai mari scene ale lumii, în deschidere Coldplay, un asemenea moment. Lipsit de sens și adevăr. A fost super cringe să fiu pe un stadion care huiduia un om pe o scenă. Publicul are mereu dreptate, simte când ceva e fals, forțat și deloc adevărat”, a scris Corina Bud.

@live.session #babasha #coldplay #painaa #livesession #coldplayconcert #arenanationala ♬ sunet original – 𝕃𝕀𝕍𝔼 𝕊𝔼𝕊𝕊𝕀𝕆ℕ

Cântăreața a mai spus și că cei de la Coldplay nu s-ar fi așteptat la asemenea huiduieli, dar e de părere că a fost o mișcare greșită să-l cheme pe Babasha pe scenă. Ea e de părere că o mulțime de artiști din România ar fi putut avea această ocazie unică.

„Eu cred că cei de la Coldplay n-aveau în palmares huiduieli de la 50.000 de oameni și s-au gândit să îl ia pe Babasha. Băi, problema nu e că e manea, ci că momentul a fost prost și total nepotrivit în context. Avem legende, artiști, dacă tot voia PR-ul sau Chris Martin să facă ceva ca tribut pentru arta din România. Avem valori”, a mai spus Corina Bud.

Citește și: Moment emoționant pe Arena Națională! Coldplay a cântat pentru victimele incendiului de la Colectiv: „Asta e pentru cei 65 de prieteni ai voștri”

Fanii au taxat-o dur pentru reacția sa, iar în mediul online au apărut o mulțime de comentarii acide la adresa artistei.

„Josnic cum a încercat excesiv să scoată de la oameni cuvinte jignitoare despre momentul lui Babasha”, „E supărată că nu a fost ea invitată d-aia și reacția”, „Urât din partea ei”, „Jos Corina Bud, o nerușinată, frustrată că a cântat Babasha la Coldplay”, „Nu mai ascult Corina, contează foarte mult și caracterul artistului, nu îi mai dau valoare”, au fost doar o parte din comentarii.

Cu toate astea, Babasha a urcat pe scenă și în a doua seară, iar Chris Martin a ținut un discurs emoționant. Britanicul le-a cerut spectatorilor să-l huiduie pe el mai tare decât l-au huiduit pe manelist cu o seară în urmă. Momentul lui Babasha a fost aplaudat de această dată, trupa britanică oferindu-le românilor o lecție despre respect, egalitate și empatie.

@live.session #babasha #coldplay #painaa #livesession #coldplayconcert #arenanationala ♬ sunet original – 𝕃𝕀𝕍𝔼 𝕊𝔼𝕊𝕊𝕀𝕆ℕ

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Medic de la Spitalul Fundeni, amenințări cu pistolul în trafic
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
74,4% dintre elevii de clasa a VIII-a au obținut medii peste 5 la Evaluarea Națională, un procent în scădere față de anii anteriori
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?