Corina Bud i-a cerut scuze lui Babasha după ce a șters cu el pe jos pentru prestația de la Coldplay: „A fost, la unison cu un stadion, șocul unui moment complet nepotrivit, fără context, fără sens”

Corina Bud a atras un val de hate după reacția pe care a avut-o la apariția lui Babasha pe aceeași scenă cu Coldplay.
Alina Costache
19 iun. 2024, 21:09
Corina Bud i-a cerut scuze lui Babasha după ce a șters cu el pe jos pentru prestația de la Coldplay:

Corina Bud a fost făcută praf după reacția halucianată la adresa lui Babasha. Artista a primit un val de crititci după ce a judecat aspru momentul „manelistic” de la concertul Coldplay din data de 12 iunie.

Corina Bud nu s-a putut abține și, după concert, a criticat momentul și a spus clar și răspicat că ceea ce s-a întâmplat a fost dezamăgitor.

„Este dezamăgitor ca într-o țară cu atâția artiști talentați să avem, pe una dintre cele mai mari scene ale lumii, în deschidere Coldplay, un asemenea moment. Lipsit de sens și adevăr. A fost super cringe să fiu pe un stadion care huiduia un om pe o scenă. Publicul are mereu dreptate, simte când ceva e fals, forțat și deloc adevărat. Eu cred că cei de la Coldplay n-aveau în palmares huiduieli de la 50.000 de oameni și s-au gândit să îl ia pe Babasha. Băi, problema nu e că e manea, ci că momentul a fost prost și total nepotrivit în context. Avem legende, artiști, dacă tot voia PR-ul sau Chris Martin să facă ceva ca tribut pentru arta din România. Avem valori”, a spus Corina Bud.

Citește și Corina Bud a crezut că va prinde aripi după ce a criticat momentul lui Babasha de la concertul Coldplay, dar în schimb a fost cancelată de tot internetul: „E supărată că nu a fost ea invitată”

Babasha nu a vrut să lase lucrurile așa, ci i-a dat replica Corinei Bud. Nu i-a răspuns cu aceeași monedă, ci i-a spus că e liberă să-și exprime părerea.

„E un om și ea, indiferent de orice. Nu este problema mea ce face Corina Bud. Nu Corina Bud stă cu mine la studio să scriu piesele mele bune sau proaste, nu Corina Bud îmi vindecă mie problemele sau gândurile, nu ea mă încurajează. E problema ei ce face. Coldplay mi-a schimbat viața. (…) Nu pot să vă mint, am râs și eu la niște TikTok-uri, am râs de am înnebunit, dar până la urmă fiecare, frate, e liber să facă ce vrea”, a spus Babasha în cadrul unui filmuleț de pe platforma TikTok.

După ce a fost criticată în fel și chip pentru reacția sa, Corina Bud a dispărut câteva zile din mediul online, iar acum a revenit cu scuze pentru comportamentul pe care l-a avut. Cântăreața a recunoscut că a purtat o discuție cu Babasha, mărturisind că l-a rănit în momentul în care a spus tot ce crede în văzul lumii. Solista a punctat faptul că nu a existat nicio urmă de rasism în reacția ei, când a auzit maneaua virală a lui Babasha, pe scenă la Coldplay.

Corina Bud i-a cerut scuze lui Babasha: „Nu am dezaprobat o persoană, ci un moment la Coldplay”

„Mesajul ăsta e pentru familia mea, prietenii și fanii mei, pentru cei care m-au înțeles mereu, în toate deciziile, riscurile și greșelile mele. În ceea ce-l privește pe Babasha, cu el am vorbit personal când emoția știrii era sus, pentru că așa este corect, să vorbesc pe viu cu un om pe care l-am rănit, fără să vreau. Nu mi-a fost niciodată frică să trăiesc în adevărul meu artistic, care a însemnat mereu curaj, ironie, cringe și, mai ales, emoție exprimată fără filtre. Dar am învățat zilele astra că reacția frustra, la emoție puternică, e foarte bună în muzica pop, dar e periculoasă și greșită când e vorba de opinii care pot fi interpretate ideologic. Nu există nicio fărâmă de rasism (sau ageism, body-shaming, sexism) în viața și muzica mea, așadar, nici în toată reacția mea la maneaua de pe scena Coldplay. A fost, la unison cu un stadion, șocul unui moment complet nepotrivit, fără context, fără sens”, și-a început Corina Bud postarea.

„Publicul are mereu dreptate și au huiduit toți un moment, sentimentul că ne este ceva impus, că suntem păcăliți. Babasha este un artist tare, are sistem de suport și știe la fel de bine ca toți din industrie care am trecut prin multe huiduieli, că oricare ar fi riscul, te urci pe scenă și îți ții momentul până la capăt. Asta e meseria noastră, face parte din job să fii adulat sau huiduit și bravo lui că a demonstrat că are încredere în arta lui și că face față.

Dar în dialogul ăsta artist-public, care nu e dictatură, ci e cel mai cool spațiu al libertății, fiecare trebuie să își facă treaba și să se exprime liber. Iar noi am simțit că treaba noastră atunci era să dezaprobăm ce ne oferea Coldplay pe scenă. Toți cei care erau lângă mine pe stadion exact asta mi-au spus că au simțit și o parte din oamenii pe care i-am întrebat în zelul meu tâmp, recunosc, de „reporteriță cringe”. Nu am dezaprobat o persoană, ci un moment la Coldplay, dar pentru că am rănit un om, mi-am cerut scuze personal.

Pentru că sunt persoană publică și sunt conștientă de responsabilitatea pe care o am, vă spun să nu urâți niciodată, să nu discriminați pe nimeni niciodată, să nu vă lăsați manipulați de cei puternici niciodată, să fiți mândri de ce vă place mereu și să nu vă fie frică să vă exprimați opiniile, gusturile, libertatea. Niciodată.”, a mai scris cântăreața.

Citește și Babasha i-a dat replica Corinei Bud, după ce l-a desființat pentru prestația de la concertul Coldplay: „Nu ea stă cu mine în studio să scriu piesele”

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Subiecte Română Bacalaureat 2024. Ce le-a picat elevilor la real și uman la BAC 2024. Eseu despre o nuvelă studiată la subiectul III. Update
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor a părăsit această lume: „Noapte bună, dulce Prinț”
Playtech.ro
AVEM SUBIECTELE la BAC 2024 la limba română! Ce le-a picat elevilor la subiectul III
DailyBusiness
Ofertele zilei la Kaufland! Prețuri extrem de mici în perioada 1-2 iulie!
Adevarul
Era Macron ia sfârșit. Ce înseamnă rezultatul alegerilor legislative pentru politica din Franța
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Creșterea salariului minim atrage tăvălugul scumpirilor. Ce îi așteaptă pe români
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
BAC 2024 | Rezolvarea subiectelor la limba română de la Bacalaureat. Unde au greșit majoritatea elevilor
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
kanald.ro
Mai mulți turiști români au fost evacuați din regiunea Izmir-Kușadasi, în urma incendiilor de vegetație. Anunțul de ultimă oră făcut de MAE!
Capital.ro
Șoferii pe motorină sau benzină, TAXAŢI în plus. Decizie în România de luni, 1 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Extrema dreaptă câștigă primul tur al alegerilor legislative din Franța
MediaFlux
TRAGEDIE în ROMÂNIA! Au MURIT pe LOC
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?